Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

396 έχει η δική μου!

Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου αλλά ο Black που έχω πάνω δεν δονάει(έβαλα και λαστιχένια πατάκια από κάτω) οπότε μια χαρά! Το δικό μου το είχα πάρει 80 ευρώ(προσφορά από πλαίσιο) αλλά τότε δεν είχα δει το 500r που είχε 115 αλλιώς θα πήγαινα για εκείνο.

Ενταξειι comple εισαι! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα αμμα δειτε το κουτι θα χαζεψετε. 

πιστευω στις δημοσιες υπηρειες εχουν καλυτερα. τεσπα εντελως offtopic. στο case modding θα το βρειτε

• Like 2

κάποιοσ που έχει πρόβλημα δοκίμασε να χαμηλώσει τισ συχνότητες από την κάρτα για να δει τι παίζει ?

διάβασα σε ξένα site ότι μετά από κάτι τέτοιο σταμάτησαν τα προβλήματα.

( βέβαια αυτό δεν είναι λύση αλλά τι να κάνουμε )

το οτι λυνεται ναι λυνεται. αλλα τοτε αν ειναι λυση να κατεωαζουμε.

τοτε να παμε σε 270χ που δεν εχει κανενα προβλημα και την ανεβαζουμε 15% και εχουμε σχεδον μια 280 κατεβασμενη και ειμαστε  κομπλε. :P  :cry:  :cry:

πλακα κανω δεν την φτανει παλι

• Like 1

σε saphire r9 280 dual x κανενα προβλημα μεχρι στιγμης...βεβαια δεν ειναι 280χ αλλα κατι γινεται....

δεν φταίει ρε παιδιά το gpu τησ κάρτασ, η εταιρία κατασκευής φταίει, εσυ δεν ΈΧΕΙΣ 280Χ, έχεισ απλή. που σημαίνει διαφορετικη gpu, μην τα γράφεται αυτα γιατί μερικά fan boys θα κακό χαρακτηρίσουν όλη την σειρά κ γενικά όλη την amd για πρόβλημα στισ καρτεσ.

η amd έχει δώσει 850mhz στην gpu για την 280Χ κ οι εταιρίες κατασκευής τησ λόγο ανταγωνισμού μετάξι τουσ την έχουν ξεπεράσει κατά πολύ απ το 1Ghz.

λογικό είναι η gpu μετά να αρχίζει να καρφώνει βαλβίδες επανω στα πιστόνια!

• Like 3

γενικα ασχετα που ειμαι fanboy της sapphire. 

δεν ακουω παραπονα για sapphire. οποτε κατα γνωμη μου ειναι 95% θεμα υλοποιησης.

oi amd δεν φταινε και δεν εκαναν καμια πατατα κατα γνωμη μου.

• Like 2

κανε οτι θες!! ειδες ενα σωρο προτασεις απο εδω. και ενα σωρο απο ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

συγνωμη αν απαντησα αποτομα και ψυχρα.

375ευρ εχει μια 290 toxic

http://www.skroutz.gr/s/4706878/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-UEFI-11227-03-40G.html

τοσο ειχαν οι 280χ -20ευρ

μη μου απαντάς ψυχρά και απότομα γιατί θα στεναχωριέμαι :-D  και θα λέω μα τί έκανα..

καλά εδώ προτάσεις δεν είδα..χαντάκια να ανοίγουν για την 280x είδα,αλλά μάλλον για την asus μόνο επικρατεί το φαινόμενο μιας και όπως γράψατε και διάβασα και έξω δεν είναι τόσο θέμα καθολικό της 280χ.Εντάξει στο άλλο θέμα κάνουν μια προσπάθια τα παιδιά να με επιμορφώσουν,ΑΛΛΑ δεν με αποτρέψανε να μην πάω στην 280χ :-D .Εδώ πιάσατε λέγατε για μνήμες,θερμοκρασίες,πως κουμπώνουν οι κάρτες,έγινε ο φόβος και ο τρόμος το thread όποτε βλέπω ειδοποίηση πάνω δεξιά :D

Όχι όχι ανεβαίνει πολύ το ποσό,αν και αυτές πέσουν σε κάνα μήνα που περιμένω να μαζέψω το παραδάκι,ίσως κοιτάξω..

@STORM1978 δεν ξέρω αν απαντάς σε μένα ή όχι χωρίς quote..

Πωπω σαπάκι η κάρτα .

Κρίμα να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω από την Asus γιατί όπως φαίνεται φυσικά και φταίει η υλοποιήση του κατασκευαστή μιας που δεν φτουράει σε κανέναν αυτή η κάρτα...

Oh wait...

IMG_2278.jpg

IMG_2272.jpg

IMG_2274.jpg

δε μιλάμε για όλες τις κάρτες. μη θίγεσαι.

λέμε ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό προβληματικών καρτών με τέτοια ψύκτρα.

To θέμα είναι επειδή το confirmation syndrome πέφτει σύννεφο εδώ δεν το κάνει "μεγάλο ποσοστό".  

Δεν θα κάτσεις να ανοίξεις thread "πήρα μια κάρτα και μου δούλευει ρολόι. Επίσης μιλάμε για μια υλοποίηση που υπάρχει χρόνια σε πολλές κάρτες και έχει από της καλύτερες αξιολογήσεις. 

Μόνο και μόνο απ το γεγονός πως άλλοι το ρίχνουν στον πυρήνα/ άλλοι στις μνήμες και άλλοι στο πόσο καλή είναι ψύξη θα πρέπει να σε απασχολεί για το εάν σε όλες τις περιπτώσεις φταίει η κάρτα.

Και μπορώ να δεχτώ μια παρτίδα που έκατσε με ελλατωμματικό το ηλεκτρονικό κομμάτι. Αλλά εδω πέρα βλέπω να μας ενοχλεί το σύστημα ψύξης.

όταν το ίδιο σύστημα ψύξης δημιουργεί προβλήματα σε διάφορους

τύπους καρτών οι οποίες το φοράνε, τότε ναι υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό.

κάνε ένα googλαρισμα του τύπου "artifacts asus direct cuii r9 290x/290/280x" να πάρεις μια ιδέα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...