pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 το συμπερασμα νομιζω πως βρεθικε. αν διαβασετε πιο πισω. 1) ASUS 280x --> το συστημα ψυξης εφταιγε. που δεν δροσιζε τις μνημες. ακουμπουσε μονο τον πυρηνα. 2) καποιες εταιριες το παραχρονισαν τον καημενο πυρηνα και (βαλανε 15 φανακια να τον ηρεμουνε )---> κι αυτο το λυσαμε κατεβαζοντας λιγο τα ρολογια. fanboys attack imminent.. ετοιμάσου.Αν μπορούσαμε να το πάμε εδώ ; οχι δεν εχομε καμια δουλεια εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ΧΕΧΕ σε πρόλαβα στο άλλο θέμα εδώ και μέρες : http://www.insomnia.gr/topic/509954-amd-radeon/page-372?do=findComment&comment=53402766 ''Πάντως στις 280Χ και 290 έχω την εντύπωση πως εκτός των μνημών(βλέπε Elpida), δεν έχει αλλάξει και την ψύκτρα να ψύχει και τις μνήμες με τα όποια απτά αποτελέσματα εδώ και μήνες( βλέπε ειδικά, εδώ στο φόρουμ, πρόβλημα με Asus 280Χ κλπ κλπ).'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ΧΕΧΕ σε πρόλαβα στο άλλο θέμα εδώ και μέρες : http://www.insomnia.gr/topic/509954-amd-radeon/page-372?do=findComment&comment=53402766 ''Πάντως στις 280Χ και 290 έχω την εντύπωση πως εκτός των μνημών(βλέπε Elpida), δεν έχει αλλάξει και την ψύκτρα να ψύχει και τις μνήμες με τα όποια απτά αποτελέσματα εδώ και μήνες( βλέπε ειδικά, εδώ στο φόρουμ, πρόβλημα με Asus 280Χ κλπ κλπ).'' οπα hynix ή Elpida φοραει η 290 σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Hynix και μάλιστα 6000mhz rated! Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να την ξεκλειδώσω σε 290Χ αλλά αυτο με αφήνει παγερώς αδιάφορο μιας και με 1250 / 1450 core / memory είμαι πάνω από την στοκ 290Χ με ελάχιστο ρευματάκι! Η κάρτα τα σπάει λέμε και το εννοούμε! Ορίστε και το σύστημα ψύξης! Όπως μπορείς να δείς ψύχει τα πάντα και είναι ειδικά μελετημένο για την 290. Για την 290Χ έχει άλλο orientation! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 κι εγω καλα ειμαι στην ψυξη ολα τα ακουμπαει μνημες κλπ. αλλα ειναι (Elpida) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ε δυστηχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Στερήθηκα άλλα για να την πάρω αλλά ήξερα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω τότε αλλά και σήμερα να με ρωτούσες την ίδια θα έκανα! Μπορείς πάντα να την σπρώξεις και να join the 290 club mate! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 τον δεκεμβρη αναβαθμιση. τωρα εχει καλοκαιρια, γκομενακια, απαπαπαπαπαααα.... μακρυα τα εξοδα για τεχνολογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 κι εγω καλα ειμαι στην ψυξη ολα τα ακουμπαει μνημες κλπ. αλλα ειναι (Elpida) Elpida? Hynix εχει η R9 280x vapor-x oc της υπογραφης σου. Εκτος και αν λες αλλη καρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 η sapphire δουλευει με hunix η asus οχι, αλλα το θεμα ειναι το cooling οχι τοσο τα chipset των vram !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ναι το cooling φταιει, απλα τεθηκε συζητηση για τις μαρκες chipset μνημης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Elpida? Hynix εχει η R9 280x vapor-x oc της υπογραφης σου. Εκτος και αν λες αλλη καρτα.. μην με τρομαζεις τωρα! επεσα θυμα απατης? τι ειναι η καρτα μου τοτε? αυτη ακριβως ειναι http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2024&lid=1 ευχομαι να κανει λαθος το gpuz θα παω στο καταστημα και θα τα κανω π@@τανα ολα αν δεν ειναι. υπαχει περιπτωση να ειναι σκετη 280χ ναι να κουμπωσαν πανω απλα την ψυχτρα ετσι για το ματι? τρελαθικα τωρα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 τον δεκεμβρη αναβαθμιση. τωρα εχει καλοκαιρια, γκομενακια, απαπαπαπαπαααα.... μακρυα τα εξοδα για τεχνολογια Κάθε πότε κάνεις αναβαθμίσεις; Πρόσφατα δεν πήρες την 280Χ; Μην πετάς τζάμπα λεφτά κατά τη γνώμη μου. Περίμενε να πέσουν οι τιμές. Elpida? Hynix εχει η R9 280x vapor-x oc της υπογραφης σου. Εκτος και αν λες αλλη καρτα.. Και η Asus μου Hynix έχει. μην με τρομαζεις τωρα! επεσα θυμα απατης? τι ειναι η καρτα μου τοτε? αυτη ακριβως ειναι http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2024&lid=1 ευχομαι να κανει λαθος το gpuz θα παω στο καταστημα και θα τα κανω π@@τανα ολα αν δεν ειναι. υπαχει περιπτωση να ειναι σκετη 280χ ναι να κουμπωσαν πανω απλα την ψυχτρα ετσι για το ματι? τρελαθικα τωρα!!!!! Από το κατάστημα πάντως δεν νομίζω από τη στιγμή που πήρες την κάρτα σφραγισμένη. Και γιατί κολλάς όμως εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μια χαρά μπορεί να έχει και Hynix και Elpida μνήμες ο κάθε κατασκευαστής! Ανάλογα το batch επιλέγουν και οι Elpida δεν σημαίνει ότι είναι κακές. Έχω δει και Elpida να overclokaroun σαν τις Hynix. Ανάλογα με τα specs τους πάνε και οι μνήμες. Για τρέξε ένα διαγνωστικό τύπου sisoftware sandra και θα σου πει ακριβώς την ονομασία της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 pesis μην σκας, μια χαρα εισαι, κ η asus 280x που εχει hynix αμα αρχισει κ ζορίζεται καιει λαδια !!! δες: http://www.thinkcomputers.org/asus-radeon-r9-280x-directcu-ii-top-video-card-review/2/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 μην με τρομαζεις τωρα! επεσα θυμα απατης? τι ειναι η καρτα μου τοτε? αυτη ακριβως ειναι http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2024&lid=1 ευχομαι να κανει λαθος το gpuz θα παω στο καταστημα και θα τα κανω π@@τανα ολα αν δεν ειναι. υπαχει περιπτωση να ειναι σκετη 280χ ναι να κουμπωσαν πανω απλα την ψυχτρα ετσι για το ματι? τρελαθικα τωρα!!!!! Χμμ..και εγω αυτη ακριβως εχω. Τι να πω, εμενα το gpuz δειχνει GDDR5(hynix).. Μην τρελενεσαι παντως σιγα το πραγμα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα