Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 hands free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το nexus 5 και θα ήθελα μερικές προτάσεις με συμβατά handsfree για την συσκευη,

Γιατί κάποια sony που κοιτούσα γράφανε ότι δεν είναι συμβατά με όλες τις συσκευές.Τί εννοούν;

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009661

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009665αυτά γιατί έχουν τέτοια περιγραφή;

θέλω να ακούω και μουσική παράλιλα,αλλά και εννοείται για κλήσεις

και αν γίνεται να στερεώνουν καλά στο αφτί μιας και θα έρχοντε παρέα μαζί μου για τρέξιμο.

Δημοσ.

Δεν ειχε μέσα η συσκευασία handsfree; Από το bird phone δεν το πήρες; Εμένα ειχε!!!

Τι μαρκα ακουστικων ειχε?? Τα iluv neon πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη

Δημοσ.

Μάρκας lg...τι άλλο; Ακόμα κ στο official page του κινητού δεν φαίνονται να εμπεριέχονται στην συσκευασία ωστόσο το δικο μου είχε...ευρωπαϊκό μοντέλο απο birdphone.

Δημοσ.

Μάρκας lg...τι άλλο; Ακόμα κ στο official page του κινητού δεν φαίνονται να εμπεριέχονται στην συσκευασία ωστόσο το δικο μου είχε...ευρωπαϊκό μοντέλο απο birdphone.

όχι δεν είχε..και άλλη φορά,που είχα πάρει από αυτούς μου είπανε ότι δεν θα έχει,και είχε τελικά.Τώρα έγραφε ότι δεν έχει,και δεν είχε..

Ποιό μοντέλο είναι;Αν ειναι να τα πάρω

Δημοσ.

Τωρα ποιο μοντέλο ειναι δύσκολο να πω. Έχουν μεγάλη ένταση αλλά μέτρια ποιότητα ήχου, συγκριτικά τουλάχιστον με τα ακουστικά του galaxy 3 και του iPhone που επίσης έχω. Μπορω να ανεβάσω καμία φώτο αλλά αμφιβάλλω αν βοηθήσει.

Το κινητό μου ειναι γαλλικό μοντέλο πάντως με s/n που ξεκινάει με 402 άρα revision 3 παραγωγής Φλεβάρη 14.

Δημοσ.

Μόνο τα γαλλικά έχουν γιατί είναι υποχρεωτικό από τη νομοθεσία της χώρας.

Δες και τα xiaomi pistons 2.

Καλή φάση!!! Δεν το γνώριζα, χρήσιμο info :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...