Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπερα παιδιά , θα ήθελα να αλλάξω το router του ΟΤΕ ένα thomson v8 γιατί έχεια ρχίσει και μου κάνει νερά... Δεν έχω ιδέα από αυτά και θα ήθελα την βοήθεια όσων  έχουν μια καλή γνώση στο θέμα... θα ήθελα κάτι καλό , ποιοτικό και αξιόπιστο με καλό σήμα. Προσωπικά το δουλεύω με ethernet αλλα ο αδερφός μου έχει κεραία στο δικό του, οπότε θα ήθελα κάτι που να μας ικανοποιεί και τους δύο.. 

επειδή έιμαι άσχετος θα ήθελα να μου πείτε μερικές προτάσεις όσοι έχετε μια γνώση πάνω στο θέμα.. 

Τοο έυρος χρημάτων που μπορώ να δώσω έιναι μέχρι 80 ευρώ..

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

σε ευχαριστώ , ρώτησα το παιδί, αλλιώς με βλέπω να  το παίρνς καινουριο... μιας κ που εχεις μια γνωση, έιναι ευκολο στην εγκατάσταση?

το βαζω κ λειτουργεί ή πρεπει ν α κάνω ρυθμίσεις και να συννενοηθώ με τον ΟΤΕ για την σύνδεση? 

συγνωμη που σε πρίζω αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα στα δικτυακά

Δημοσ.

το εύκολο είναι σχετικό ,το interface του πάντως είναι πολύ αναλυτικό τώρα χωρίς καθόλου γνώση  και το κινέζικο του ΟΤΕ είναι δύσκολο

Δημοσ.

χαχααχαχ ναι ενταξη γνωρίζω να μπω στην ιp  και να δω τις ρυθμίσεις ,. αλλά μεχρι εκει... Αυτο που θελω να ξερω έιναι ότι αν το συνδεσω στην μπρίζα θα δουλεψει αμε΄σως ή θ απρεπει να βαζω τους κωδικούς μου και να φτιάξω τις ρυθμίσεις 

Δημοσ.

σε ευχαριστώ , ρώτησα το παιδί, αλλιώς με βλέπω να  το παίρνς καινουριο... μιας κ που εχεις μια γνωση, έιναι ευκολο στην εγκατάσταση?

το βαζω κ λειτουργεί ή πρεπει ν α κάνω ρυθμίσεις και να συννενοηθώ με τον ΟΤΕ για την σύνδεση? 

συγνωμη που σε πρίζω αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα στα δικτυακά

εφοσον το ρουτερ δεν στο δινει ο παροχος σημαινει οτι οταν το βαλεις πανω πρεπει να κανεις εσυ τις ρυθμισεις.

αυτα που δινουν οι παροχοι συνηθως ειναι ρυθμισμενα για να σεταρονται μονα τους χωρις να κανει κατι ο χρηστης.

απλες ρυθμισεις ειναι και τοο linksys εχει ευκολο μενου

vpi 8 vci 35 pppoe/llc username/password και φτιαχνεις και το wireless.

Καληπερα παιδιά , θα ήθελα να αλλάξω το router του ΟΤΕ ένα thomson v8 γιατί έχεια ρχίσει και μου κάνει νερά... Δεν έχω ιδέα από αυτά και θα ήθελα την βοήθεια όσων  έχουν μια καλή γνώση στο θέμα... θα ήθελα κάτι καλό , ποιοτικό και αξιόπιστο με καλό σήμα. Προσωπικά το δουλεύω με ethernet αλλα ο αδερφός μου έχει κεραία στο δικό του, οπότε θα ήθελα κάτι που να μας ικανοποιεί και τους δύο.. 

επειδή έιμαι άσχετος θα ήθελα να μου πείτε μερικές προτάσεις όσοι έχετε μια γνώση πάνω στο θέμα.. 

Τοο έυρος χρημάτων που μπορώ να δώσω έιναι μέχρι 80 ευρώ..

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας

τι νερα σου κανει?firmware update το εχεις κανει?μπορει να μην ειναι θεμα ρουτερ αλλα γραμμης.γιατι το v8 ειναι απο τα πολυ καλα.

σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν και dlink οπως και Netgear.

πχ netgear dgn2200.

χαχααχαχ ναι ενταξη γνωρίζω να μπω στην ιp  και να δω τις ρυθμίσεις ,. αλλά μεχρι εκει... Αυτο που θελω να ξερω έιναι ότι αν το συνδεσω στην μπρίζα θα δουλεψει αμε΄σως ή θ απρεπει να βαζω τους κωδικούς μου και να φτιάξω τις ρυθμίσεις 

οχι θελει ρυθμισεις.βλεπε πιο πανω.

εκτος αν θες να παρεις ρουτερ που να ειναι και vdsl για μελλοντικα οποτε υπαρχουν και draytek.ακριβα μεν.διπλα λεφτα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...