Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για το off topic αλλά τι ακριβώς είναι το steam? Ένα είδος app store για παιχνίδια για υπολογιστές; Σαν το app store της Apple και το play store της Google?

Ναι μόνο που δεν είναι "λαϊκή" με δευτεράτζες όπως το appstore και το play store, έχει και καλά παιχνίδια αφού έχει σχεδόν όλα τα καλά παιχνίδια υπολογιστών

• Like 2
Δημοσ.

Το οτι δεν υπάρχουν πριν το 2009 δεδομένα δεν κάνει αξιόπιστη την όλη έρευνα κατ εμέ,πχ το HL2 (+EP1,2) που ξέρω για μένα και μερικούς άλλους gamer της γενιάς μου,το έχουμε τερματίσει 5+ φορές,για χρόνο τερματισμού,easter eggs,πληροφορίες για το HL timeline,κλπ.Στο CS κάποιοι έχουν σχεδόν άπειρες ώρες.

Δημοσ.

Το steam σε συνδυασμο με τα sales εχουν δημιουργησει ενα νεο ειδος "συλλογης". Οι περισσοτεροι αγοραζουν παιχνιδια για την "συλλογη" και οχι για να τα παιξουν. Ιδιως σε συνδυασμο με τις εκπτωσεις το πραγμα γινεται αρρωστο.

Δειτε πχ στο section του ινσομνια με τις προσφορες, ποσα ατομα περιμενουν μηνες να πεσει 50λεπτα ακομα ενα παιχνιδι που ειναι ηδη σε προσφορα ή κανουν ταρζανιες με ψευτικες δ/νσεις και proxys για να αγορασουν απο ρωσιες και βραζιλιες και να γλιτωσουν 1-2Ε.

Χωρις παρεξηγηση οταν ενα παιχνιδι εχει πεσει στα 5Ε και περιμενεις 3μηνες ή κανεις ταρζανιες για να το παρεις στα 3.5Ε δεν σε ενδιαφερει το παιχνιδι αλλα κανεις συλλογη εκπτωσεων.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω προσωπικα εχω αγορασει καποια παιχνιδια απλα και μονο για να υποστηριξω τους developers, συνηθως παιχνιδια που εχω παιξει και μου αρεσουν... αλλα ποτε μου δεν τα ειχα πληρωσει.

Για παραδειγμα πριν 2 βδομαδες ειχα βαλει σε προσφορα το Steam ολα τα Call of Juarez, και τα αγορασα και τα 4.
Ακομα πιο πριν ειχε η Rockstar σε προσφορα τα Grand theft Auto και τα Max Payne, και παλι τα αγορασα ολα, καπου 10 παιχνιδια.

Επισης, τα Χριστουγεννα ειχα πετυχει παιχνιδια σε 90% εκπτωση, δηλαδη απο 50 ευρω, 5 ευρω. Και ειχα παρει αρκετα παιχνιδια που με ενδιεφεραν τοτε, για να εχω να παιζω ολο το χρονο μεχρι τις επομενες εκπτωσεις.

Αυτη την τακτικη την ακολουθουν πολλοι, και τα αποτελεσματα τις ερευνας μου φενοντε λογικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...