Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοί από εμάς έχουν εκμεταλλευτεί μια ή περισσότερες φορές κάποια από τις προσφορές παιχνιδιών που ανακοινώνει το Steam, όμως παίζουμε πράγματι όλα τα παιχνίδια που αγοράζουμε ;Όπως ίσως γνωρίζετε, στη δημοφιλέστατη αυτή υπηρεσία, υπάρχουν περίπου 172 εκατομμύρια προφίλ μέσα στα οποία φαίνονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια τους.

Έτσι το ArsTechnica πραγματοποίησε μια εκτεταμένη έρευνα και κατέληξε στο εντυπωσιακό συμπέρασμα πως το πως το 36% των αγορασμένων games δεν έχουν καν ξεκινήσει από τους gamers.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας φάνηκε πως το παιχνίδι με τις περισσότερες λήψεις (ή με τους περισσότερους κατόχους αν προτιμάτε) είναι το Dota 2, το οποίο αριθμεί περίπου 25 εκατομμύρια χρήστες, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση το Τeam Fortress 2 με περίπου 20 εκατομμύρια χρήστες.

Link.png Site: Ars Technica

Δημοσ.

λογικό. τα περισσότερα παιχνίδια στο λογαριασμό μου είναι από bundles-προσφορές. αν μου αρέσουν τα μισά, το αγοράζω, και τα άλλα μισά μένουν αχρησιμοποίητα..

• Like 10
Δημοσ.

Στις αρχές του φθινοπώρου με έχει πιάσει μια μανία και αγόρασα αρκετά, τα οποία μένουν στα αχρησιμοποίητα, 
Βάλε το ότι δουλεύω σχεδόν όλη μέρα και δεν έχω και τον τρελό χρόνο... οπότε ότι πετύχω το παίρνω και το Σ/Κ το δοκιμάζω, αν το θυμηθώ.
Έτσι, μένουν πάρα πολλά μένουν στο "ράφι". :/
Από τα 110 games που έχω, στο steam να παίζω τα 5-6.

(Δεν έχω δώσει και λίγα, μέσω όρο στο game αν βάλεις κανα 3€, έχω δώσει 300€.
Μπράβο στην Steam, έχει βρει τον τρόπο να με μαδάει και να γουστάρω κιόλας... :P

Δημοσ.

Επίσης πολλοί αγοράζουν εκ των υστέρων σε προσφορές παιχνίδια που έχουν ήδη παίξει

Δε μπορεί να βγει άκρη από τα ξερά νούμερα, το ότι πήρε κάποιος στα 7.5€ ας πούμε το tomb raider και το έχει και κάθεται στο λογαριασμό του δε σημαίνει ότι δε το έχει ήδη τερματίσει

• Like 8
Δημοσ.

αυτό ακριβώς, εγω παντα τσεκαρω για προσφορες  και αμα δω κατι το τσιμπαω, έχω αγορασει φυσικά και βλακείες αλλά από τα 70 παιχνίδια έχω παίξει περιπου τα 30... τα αλλα ακόμη δεν έχω προλάβει λόγω δουλειάς, αλλα για να λέμε και του στραβού το δίκιο το steam με έχει βοηθήσει με τις προσφορες του να παιξω παιχνιδάρες που υπό άλλες συνθηκες δεν θα έιχα την παραμικρή ιδέα ότι υπαρχουν

πχ Trine, Trine 2, mark of the ninja, one finger death punch, και άλλα πολλά που έχουν πια ξεχωριστή θέση στηνκαρδιά μου!!!

συν ότι μόλις τερματίσω ένα παιχνίδι το βγάζω για να μην πιάνει χωρο.. τι αν τα κανω τα 20 gb του castlevania να καθονται τωρα που το τερματισα πχ?

όπως και να έχει η Valve έχει βρει τον τρόπο να βγαζει και από την μύγα ξύγκι...και μπράβο της δηλαδη!

Δημοσ.

εγω π.χ. πηρα σε bundle πριν απο κανα μηνα που ειχε sales για rockstar. ολα τα gta (3,vice city,sa,4) με 6 ευρω.

μονο το 4 ηθελα, αλλα τα πήρα ολα. τσαμπα πραμα. ακομα δεν τα εχω κανει install τα αλλα. τα περισσοτερα ειναι απο τετιες περιπτοσεις, γιατι να εχω 10-15 gb games που δεν παιζω, αλλα ηταν ολα μαζι..

Δημοσ.

Η έρευνα δεν βλέπει πόσα παιχνίδια είναι εγκατεστημένα ή όχι, αλλά πόσα παιχνίδια έχουν 0 στο συνολικό χρόνο που έχουν παιχτεί.

Και εγώ πχ είχα λιώσει το Burnout Paradise από το θείο, αλλά όταν βγήκε προσφορά το αγόρασα σαν ένδειξη επιβράβευσης στην εταιρία.

• Like 4
Δημοσ.

[...]συν ότι μόλις τερματίσω ένα παιχνίδι το βγάζω για να μην πιάνει χωρο.. τι αν τα κανω τα 20 gb του castlevania να καθονται τωρα που το τερματισα πχ?[...]

Αν παρατηρήσεις το steam σαν εφαρμογή, κρατάει χρόνο με το πόση ώρα παίζεις ένα παιχνίδι. Δεν νομίζω να έχει σημασία το ότι το απεγκατέστησες από τον υπολογιστή σου, φυσικά και θα το απεγκαταστήσεις στο τέλος γιά να μην σου πιάνει χώρα, σημασία έχει το πόσες ώρες το έπαιξες. Άλλο να εγκαθηστάς ένα παιχνίδι και να το παίζεις για 10 λεπτά, ή να μην το εγκαθηστάς καθόλου στον υπολογιστή, και άλλο να παίζεις ένα παιχνίδι για 40 ώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη για το off topic αλλά τι ακριβώς είναι το steam? Ένα είδος app store για παιχνίδια για υπολογιστές; Σαν το app store της Apple και το play store της Google?

Δημοσ.

Συγγνώμη για το off topic αλλά τι ακριβώς είναι το steam? Ένα είδος app store για παιχνίδια για υπολογιστές; Σαν το app store της Apple και το play store της Google?

το έιχα κάνει πριν από καιρό στο κανάλι μου

αν θες ΄ριξε μια ματιά και μπορεί να απαντηθούν έυκολα κ γρήγορα οι απορίες σου

• Like 1
Δημοσ.

Στις αρχές του φθινοπώρου με έχει πιάσει μια μανία και αγόρασα αρκετά, τα οποία μένουν στα αχρησιμοποίητα, 

Βάλε το ότι δουλεύω σχεδόν όλη μέρα και δεν έχω και τον τρελό χρόνο... οπότε ότι πετύχω το παίρνω και το Σ/Κ το δοκιμάζω, αν το θυμηθώ.

Έτσι, μένουν πάρα πολλά μένουν στο "ράφι". :/

Από τα 110 games που έχω, στο steam να παίζω τα 5-6.

(Δεν έχω δώσει και λίγα, μέσω όρο στο game αν βάλεις κανα 3€, έχω δώσει 300€.

Μπράβο στην Steam, έχει βρει τον τρόπο να με μαδάει και να γουστάρω κιόλας... :P

Ενταξει ελπιζω να βγεις νωρις στη συνταξη να προλαβεις να τα τερματισεις :P αλλα και το 1ο φανταζει δυσκολο :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...