koulouri Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ευχαριστω πολυ ^^γιατι πραγματικα δεν το ειχα διαβασει και θα ταλαιπωρουμουν πολυ μεχρι να δω τι παιζει..οποτε δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω με τον ssd μου..και αυτη απο το eshop αν την επελεγα παλι το ιδιο προβλημα θα ειχα;;και η χαζομαρα ειναι οτι εβγαλε προσφορα ημερας το eshop 3TB σκληρο και δεν τον πηρα επειδη θα ειχα μονο 1 sata3.....
koulouri Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επειδη εχει αυτην την επιλογη η μητρικη μου παλι δεν θα μπουταρει απο την καρτα;;;( ακομα την περιμενω... )
TheELF Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Όπως λέει,πρέπει και η κάρτα να είναι bootable,αν δεν είναι δεν ξεκινάει. 1
koulouri Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Επανέρχομαι γιατί τοποθέτησα τον sata3 σκληρό μου στην εσωτερική sata3 αλλά δεν τον βλέπει.. Λέει ότι δεν χρειάζεται τροφοδοσία, η usb3 δουλεύει οπότε η εσωτερική sata3 η έχει πρόβλημα ή πρέπει να κάνω κάτι έξτρα που δε γνωρίζω
xaniared Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επανέρχομαι γιατί τοποθέτησα τον sata3 σκληρό μου στην εσωτερική sata3 αλλά δεν τον βλέπει.. Λέει ότι δεν χρειάζεται τροφοδοσία, η usb3 δουλεύει οπότε η εσωτερική sata3 η έχει πρόβλημα ή πρέπει να κάνω κάτι έξτρα που δε γνωρίζω Βάλε κανένα άλλο σκληρό να δεις αν τον βλέπει
koulouri Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 δε βλεπει κανεναν σκληρο.. :/παραγγειλα sata3 cable να δοκιμασω!
guardianx71 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Please note that esata and sata cannot be used at the same time and it does not support boot. Please note that 4 jumpers are on 2-3 position is for SATA and 1-2 position is for eSATA. Δες τα jumpers αν είναι και τα 4 στην θέση 2-3 και όχι στην 1-2
leriban Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 http://www.cosmodata.gr/product/16969/ εγω χρησιμοποιησα αυτο στον δικο μου υπολογιστη. εχω ενα vertex 3 σε sata 2 και μου ανεβασε την ταχυτητα απο 250 περιπου στα 370. απλα την πηρα απο γνωστο μου στα 20 ευρω. και bootarei κανονικα ο ssd
koulouri Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μαλλον οι τα πινς που εχει ειναι νουμερο 2-3 και λειπουν τα 1-4??πρεπει να βρω βεβαια και jumperακι για να το δοκιμασω.. Αυτο τι ακριβως ειναι;;Βρηκα Jumperακι..να το βαλω στα 2 πινς που εχει πανω στον sata3??Περιμενω επιβεβαιωση για να μην ναυαγησω
guardianx71 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Στον δίσκο δεν θα βάλεις τίποτα! Δεν υπάρχει 1-4 ... υπάρχουν 4 σειρές (j2-5) από 3 πινάκια αριθμημένα 1-3. Πρεπει να είναι όπως στην δεύτερη φώτο που έβαλες , τα πινάκια 2-3 καλυμμένα με τα πλαστικά (jumpers) και οι 4 σειρές. Αν είναι εκεί , δοκίμασε να τα βάλεις στις θέσεις 1-2 μπας και τα έχουν γράψει ανάποδα. Επίσης ο δίσκος που θέλεις να βάλεις τι χωρητικότητας είναι? Στην διαχείριση δίσκων σιγουρεύτηκες ότι δεν τον βλέπει?
koulouri Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κάτσε πρέπει να διαβάσω ακόμα 5-6 φορές για να εμπεδωσω τι πρέπει να κάνω.. Είναι 3ΤΒ και ναι δεν το βλέπει όταν τον βάζω έτσι όπως είναι τα jumpers πάνω στην pci-express card Οκ το κατάλαβα, το δοκιμάζω σε καμία ώρα και ενημερώνω! Ευχαριστώ πολύ
guardianx71 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Απότι βλέπω ο controller διαβάζει 3ΤΒ δίσκους οπότε θα πρέπει να τον δει , ήτε με σατα 2 ή 3 καλώδιο. Στην διαχείριση δίσκων κατάλαβες τι λέω ε? Δεξί κλικ στο υπολογιστής - διαχείριση- διαχείριση δίσκων και κοιτάς αν τον έχει εκεί. Αν τον έχει κάνεις διαμόρφωση σε Gpt. Άσχετο ... αλλά ο δίσκος παίρνει κανονικά ρεύμα ε? Τον ακούς να γυρνάει
koulouri Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γενικα κοκορευμα οτι ξερω αρκετα..αλλα κατι τυποι σαν κι εσενα μου αποδεικνυουν οτι εχω ακομα να μαθω πολλα!!!Ευχαριστω πολυ φιλε!Οντως τα εβαλα σε θεσεις 2-3 και τον ειδε κανονικα..βεβαια ειναι συνδεδεμενος με sata2 cable, και αυριο που θα ερθει το sata3 cable φανταζομαι τοτε θα δωσει πληρως την ταχυτητα του σωστα;;βασιζομενος σε αυτο:1. Device and mobo support SATA 2 - use of a SATA 3 cable will not get you the 6GB/s due to physical limitations of device and mobo.2.Device and mobo support SATA 3 - use of a SATA 2 cable will not get you the 6GB/s due to physical limitation of the cable.3. Device supports SATA 3, but mobo supports SATA 2 - using either SATA 2 or 3 cable will result in 3GB/s.4. Device supports SATA 2, but mobo supports SATA 3 - using either cable will result in 3GB/s.5. Device and mobo support SATA 3 - use of SATA 2 cable will result in 3GB/s6. Device and mobo support SATA 3 - using a SATA 3 cable will get you the 6GB/s
guardianx71 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλά σε μηχανικό δίσκο όπως αυτός μην περιμένεις καμιά τρελή αύξηση της ταχύτητας, λόγω του περιορισμού του φυσικού μέσου , δεν είναι "τύπου μνήμης" ας πούμε όπως οι ssd. Μπορεί να είναι ελάχιστα καλύτερες. Το καλό είναι ότι δούλεψε και ευτυχώς πήρες κάποια με controller που διαβάζει τους άνω των 2TB και δεν σου βγήκε ξινό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα