ifaist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, azuli είπε χα!καλα απιστευτο! Δεν ειδα καν οτι ποσταρα σε δικο μου topic! ουτε που το θυμομουν οτι το ειχα ανοιξει! ναι το ιδιο ειναι! θα ειχε περισσοτερο πλακα να διαφωνουσες με τον ts. 1
Bitbit Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Αν προσπαθείς ακόμα, εδώ και 7 χρόνια να πουλήσεις το οικόπεδο και δε τα καταφέρνεις μάλλον κάτι δε πάει καλά. Έχω έναν γείτονα που πουλάει το σπίτι. Το πουλούσε πριν χρόνια και λογικά το πουλάει ακόμα. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι. Με αυτά που ζητάει Και 100 χρόνια να περάσουν το σπίτι δε πρόκειται να πουληθεί. Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική μερικών. Εγώ τόσα θέλω και δε πάω παρακάτω
azuli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 ρε μη βιαζεστε με τα συμπερασματα..απλα δεν ξαναασχοληθηκα απο τοτε.
Dantε Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Bitbit είπε Αν προσπαθείς ακόμα, εδώ και 7 χρόνια να πουλήσεις το οικόπεδο και δε τα καταφέρνεις μάλλον κάτι δε πάει καλά. Έχω έναν γείτονα που πουλάει το σπίτι. Το πουλούσε πριν χρόνια και λογικά το πουλάει ακόμα. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι. Με αυτά που ζητάει Και 100 χρόνια να περάσουν το σπίτι δε πρόκειται να πουληθεί. Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική μερικών. Εγώ τόσα θέλω και δε πάω παρακάτω Α καλα εχω και εγω εναν που το παει ετσι... Η πλακα ειναι οτι ενδιαφερομαι να του το παρω αλλα προφανως σε λογικη τιμη.Μου λεει δε το σκοτωνω.Ε 5-6 χρονια το εχει και το βλεπει... Εχω πει οτι θα περιμενω να πεθανει και θα το αγορασω απο τα παιδια του,που δε θα βαλουν συναισθηματισμους μεσα στο παιχνιδι και λογικα θα αποφασισουν να το δωσουν στη σωστη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα