Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα...εχω αυτο το repeater και θελω να το συνδεσω/συγχρονισω με το ρουτερ ενως φιλου...ειδα εναν οδηγο στο youtube   

και μου φανηκε αρκετα ευκολο...αλλα τελικα αποδειχθηκε οτι ειναι πολυ δυσκολο...ενω παταω το κουμπι συνγχρονισμου με wps καποιες φορες πιανει ενω αλλες δεν κανει τπτ...και αν πιασει το wps απο το ρουτερ μετα απο καποια λεπτα(10 μαξιμουμ) σβηνει και ετσι χανεται ο συνγχρονισμος...μετα δοκιμασα και χειροκινητα αλλα και παλι δεν ειχα αποτελεσμα...τι να φταιει???υπαρχει καποιος που να το ξερει το συγκεκριμενο repeater???ευχαριστω και περιμενω για απαντησεις

post-241639-0-60178500-1398102554_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε θα το βαλεις κοντα στο ρουτερ και θα πληκτρολογησεις http://tplinkextender.netκαι μετα θα προχωρησεις στην συνδεση συμφωνα με τις οδηγιες.το μονο που πρεπει ειναι να αλλαξεις την επιλογη απο smart ip (dhcp) και να βαλεις static ip εκει που λεει network.εαν π.χ. το ρουτερ σου εχει ip 192.168.1.1 εσυ θα βαλεις static ip 192.168.1.254.εαν το δουλεψεις με static ip οπως σου λεω θα εισαι κομπλε.το κουμπι wps μην το πατας καθολου και παραλειψε το βημα που λεει για wps.

Δημοσ.

φιλε θα το βαλεις κοντα στο ρουτερ και θα πληκτρολογησεις http://tplinkextender.netκαι μετα θα προχωρησεις στην συνδεση συμφωνα με τις οδηγιες.το μονο που πρεπει ειναι να αλλαξεις την επιλογη απο smart ip (dhcp) και να βαλεις static ip εκει που λεει network.εαν π.χ. το ρουτερ σου εχει ip 192.168.1.1 εσυ θα βαλεις static ip 192.168.1.254.εαν το δουλεψεις με static ip οπως σου λεω θα εισαι κομπλε.το κουμπι wps μην το πατας καθολου και παραλειψε το βημα που λεει για wps.

οκ θα το δοκιμασω και θα σου πω...θα το βαλω σε μπριζα(για ρευμα) κοντα στο ρουτερ...μετα αν θελω να το βαλω σε μπριζα στο σαλονι δηλαδη πιο μακρια θελει παλι ρυθμιση???ρωταω γιατι δεν εχει νοημα να μεινει το repeater στο ιδιο δωματιο μαζι με το ρουτερ...

Δημοσ.

οχι φιλε.μολις το σεταρεις οπως σου ειπα με static ip ομως το βγαζεις απο το ρευμα και το βαζεις σε οποια μπριζα θελεις και οσες φορες θελεις.θα ειναι ρυθμισμενο

• Like 1
Δημοσ.

οχι φιλε.μολις το σεταρεις οπως σου ειπα με static ip ομως το βγαζεις απο το ρευμα και το βαζεις σε οποια μπριζα θελεις και οσες φορες θελεις.θα ειναι ρυθμισμενο

οκ σε ευχαριστω...μεσα στις manual ρυθμισεις θα βρω τις ip κτλ σωστα???παιζει το παραδειγμα με τα νουμερα που εδωσες να ειναι διαφορετικο???αν ναι τοτε τι θα βαλω???

Δημοσ.

οχι στο manual.για gateway θα βαλεις την ip που εχει το ρουτερ.αυτη που βαζεις για να μπαινεις στο ρουτερ.και εκει που λεει ip address θα βαλεις αυτη την ιδια αλλα θα αλλαξεις τον τελευταιο αριθμο.εγω πχ εχω ρουτερ-gateway 192.168.1.1 και ip address 192.168.1.254.(εαν δεν βρεις τις ρυθμισεις αφησε το σε smart ip)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...