giannisvasil Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Γεια σας παιδια.. Το ονομα μου ειναι Γιαννης. Λοιπον το προβλημα που εχω ειναι οτι εχω αγοράσει αυτο κινητο Feiteng H9500 απο το internet,ολα στην αρχη μια χαρα ομως μετα απο κανενα μηνά κοντα αρχισε να μην πιανει σημα σε κλειστους χωρους και μερικες φορες και σε ανοιχτους..Εχετε καμια ιδεα να μου πειτε τη παιζει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
euxoulhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δες κιολας αν το κινητο ειναι σε λειτουργια ΜΟΝΟ GSM..(υποψην gsm=2g=λιγοτερη καταναλοση απο τα 3g,4g κ.ο.κ)
giannisdy Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα Γιάννη. Το είχα το συγκεκριμένο κινητό και παρόλο που μου βγήκε πολύ προβληματικό, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το σήμα. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά να δεις αν αλλάζει τίποτα, αλλιώς, αν είσαι γνώστης, πειραματίσου με άλλες ρομ (http://www.needrom.com/phone-roms/feiteng/h9500-h9500/). Υπόψιν ότι χάνετε η εγγύηση στην δεύτερη περίπτωση.
giannisvasil Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δες κιολας αν το κινητο ειναι σε λειτουργια ΜΟΝΟ GSM..(υποψην gsm=2g=λιγοτερη καταναλοση απο τα 3g,4gτις τις εχω δοκιμασει και τις 2 επιλογες που μου ειπες αλλα τπτ... Καλησπέρα Γιάννη. Το είχα το συγκεκριμένο κινητό και παρόλο που μου βγήκε πολύ προβληματικό, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το σήμα. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά να δεις αν αλλάζει τίποτα, αλλιώς, αν είσαι γνώστης, πειραματίσου με άλλες ρομ (http://www.needrom.com/phone-roms/feiteng/h9500-h9500/). Υπόψιν ότι χάνετε η εγγύηση στην δεύτερη περίπτωση. Καλησπερα φιλε μου...Οχι δεν ειμαι καθολου γνωστης,δεν με νοιαζει αμα χανει την εγγυηση αρκει να γινει.. καμια αλλη ιδεα???
giannisdy Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 καμια αλλη ιδεα??? Έχει εγγύηση, άρα μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα στην Κίνα, να τους πεις το πρόβλημα και να τους το στείλεις να στο αντικαταστήσουν. Δεν έχω στείλει ποτέ Κίνα, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει τα έξοδα αποστολής δεν υπερβαίνουν το 20άρικο. Αλλά λογικό είναι να ακθυστερήσει πολύ αυτή η διαδικασία. Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα άλλη ρομ. Ψάξε στο google να μάθεις την διαδικασία και ότι θελήσεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
giannisvasil Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Έχει εγγύηση, άρα μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα στην Κίνα, να τους πεις το πρόβλημα και να τους το στείλεις να στο αντικαταστήσουν. Δεν έχω στείλει ποτέ Κίνα, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει τα έξοδα αποστολής δεν υπερβαίνουν το 20άρικο. Αλλά λογικό είναι να ακθυστερήσει πολύ αυτή η διαδικασία. Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα άλλη ρομ. Ψάξε στο google να μάθεις την διαδικασία και ότι θελήσεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Δεν πιστευω οτι αξιζει να το στηλω πισω...Ειδα το site που μου εστηλες για ROM,αλλα δεν εξιγει πως το κανω install ή την διαδικασια τουλαχιστον,ειμαι τελειος απειρος τετοια θεματα..
giannisdy Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Για να καταλάβεις την διαδικασία που ακολουθείται, διάβασε πρώτα εδώ: http://lifehacker.com/how-to-flash-a-rom-to-your-android-phone-30885281. Συγκεκριμένα για το Feiteng, μπες εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279732. Στην αρχή σου λέει τον τρόπο με τον οποίο γίνεσαι superuser (root permission), για να μπορέσεις να κάνεις διάφορα πράγματα, όπως backup πριν οποιοδήποτε φλασάρισμα άλλης ρομ, κλπ. Αν κατέβεις λίγο πιο κάτω σ' αυτήν την σελίδα, έχει ένα ποστ που λέει πως να εγκαταστήσεις custom recovery (συνήθως clockworkmod-cmw,twrp, κλπ). Το παραπάνω το χρειάζεσαι για να φλασάρεις την νέα ρομ. Στο συγκεκριμένο κινητό δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσεις αφού υπάρχει πρόγραμμα για αυτό τον λόγο, το SP Flashtool (αν θυμάμαι καλά το όνομά του). Επίσης αυτό το χρησιμοποιείς για να φλασάρεις και ρομ. Μετά από αυτό είσαι έτοιμος. (Πάντα να κάνεις backup την ρομ που τρέχεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, έτσι ώστε να μπορείς να την επαναφέρεις) Για να την εγκαταστήσεις, βάζεις τον αρχείο .rar στην κάρτα μνήμης, κλείνεις το κινητό, το ανοίγεις κρατώντας το Volume + αν θυμάμαι καλά και μπαίνεις στο cmw, όπου και επιλέγεις το αρχείο .rar και το φλασάρεις. Συνήθως κάνεις wipe data/cache, όπως θα σου λένε και οι οδηγίες εγκατάστασης. Και έτοιμη η νέα ρομ
giannisvasil Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Για να καταλάβεις την διαδικασία που ακολουθείται, διάβασε πρώτα εδώ: http://lifehacker.com/how-to-flash-a-rom-to-your-android-phone-30885281. Συγκεκριμένα για το Feiteng, μπες εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279732. Στην αρχή σου λέει τον τρόπο με τον οποίο γίνεσαι superuser (root permission), για να μπορέσεις να κάνεις διάφορα πράγματα, όπως backup πριν οποιοδήποτε φλασάρισμα άλλης ρομ, κλπ. Αν κατέβεις λίγο πιο κάτω σ' αυτήν την σελίδα, έχει ένα ποστ που λέει πως να εγκαταστήσεις custom recovery (συνήθως clockworkmod-cmw,twrp, κλπ). Το παραπάνω το χρειάζεσαι για να φλασάρεις την νέα ρομ. Στο συγκεκριμένο κινητό δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσεις αφού υπάρχει πρόγραμμα για αυτό τον λόγο, το SP Flashtool (αν θυμάμαι καλά το όνομά του). Επίσης αυτό το χρησιμοποιείς για να φλασάρεις και ρομ. Μετά από αυτό είσαι έτοιμος. (Πάντα να κάνεις backup την ρομ που τρέχεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, έτσι ώστε να μπορείς να την επαναφέρεις) Για να την εγκαταστήσεις, βάζεις τον αρχείο .rar στην κάρτα μνήμης, κλείνεις το κινητό, το ανοίγεις κρατώντας το Volume + αν θυμάμαι καλά και μπαίνεις στο cmw, όπου και επιλέγεις το αρχείο .rar και το φλασάρεις. Συνήθως κάνεις wipe data/cache, όπως θα σου λένε και οι οδηγίες εγκατάστασης. Και έτοιμη η νέα ρομ ΦΙλε μου ευχαριστω για την βοήθεια αλλα δεν μπορω να το κανω...
giannisdy Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ΦΙλε μου ευχαριστω για την βοήθεια αλλα δεν μπορω να το κανω... Που δυσκολεύεσαι; Στείλε μου pm καλύτερα..
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δεν το συζητατε εδω καλυτερα? Μπορει να βοηθησει κι αλλους μελλοντικα. Ο,τι θελετε βεβαια, αλλα νομιζω ειναι καλυτερο.
giannisvasil Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Που δυσκολεύεσαι; Στείλε μου pm καλύτερα.. Απο την αρχη μερχει το τελος δυσκολεύομαι,γιατι δεν το εχω καθολου με αυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα