άδικος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αυτά τα κατσαβίδια δυστυχώς μπερδεύουν πολύ αν χρησιμοποιηθούν αντί δοκιμαστικού λόγω της ευαισθησίας τους γι'αυτό δε προτιμώνται από τους ηλεκτρολόγους. Αλλά για άλλες δουλειές βολεύουν πολύ
madtaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Επίσης για να ξεχωρίσεις ένα κατσαβίδι αν είναι επαγωγικό, κοίτα εάν μέσα στο σώμα περιέχει μπαταρίες. Τα απλά δοκιμαστικά έχουν μόνο μια αντίσταση και το λαμπάκι.
Raphaell92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 <p>Την έχω πατήσει, άστα... Κόντευα να τρελαθώ και εγώ και ο ηλεκτρολόγος, τι να σου λέω. Ευτυχώς ήρθε ο πατέρας του και μας είπε ότι το κατσαβίδι δεν είναι δοκιμαστικό. </p> Μακάρι να'ταν αυτό παιδιά αλλά δυστυχώς δεν είναι το δοκίμασα και σε αλλα ηλεκτρονικά είδη στο σπίτι και δεν ανάβει επίσης άλλαξα πολύπριζο το έβαλα κατευθείαν στην πρίζα το έβαλα σε μια άλλη πρίζα τίποτα πάντα ανάβει Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 1) Δοκίμασες αν η πρίζα γειώνει σωστά; (Μετράς με πολύμετρο φάση γείωση και φάση ουδέτερο καθώς και ουδέτερο γείωση). Αν δεν είσαι εξοικειωμένος να το κάνει ηλεκτρολόγος για να μην υπάρξει τραυματισμός. 2) Δοκίμασες με άλλο καλώδιο στον υπολογιστή, μήπως αυτό δεν γειώνει; 3) Δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό μήπως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό; 4) Οι αποστάτες και οι βίδες που βιδώνει η μητρική είναι σωστές; Το I/O Shiled ακουμπάει σωστά;
dobro Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 βγαλε μια φοτο το κουτι εσωτερικα και ανεβασε την ,να δουμε για να σε βοηθησουμε ......τους ανεμιστηρες τους ξεσυνδεσες να δεις;
veteranos123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Κατά 99% έχεις πρόβλημα στην γείωση. Αν η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά (όπως η δικιά μου) τότε δεν έχεις γείωση γιατί παλιά βάζανε γείωση μόνο στην γραμμή της κουζίνας, του πλυντηρίου και του ψυγείου. 1
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Κατά 99% έχεις πρόβλημα στην γείωση. Αν η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά (όπως η δικιά μου) τότε δεν έχεις γείωση γιατί παλιά βάζανε γείωση μόνο στην γραμμή της κουζίνας, του πλυντηρίου και του ψυγείου. Ναι. Βάζανε γείωση όπου δεν είχε ξύλινο πάτωμα. Μετά είδαν ότι και πάλι είναι επικίνδυνο και έβαζαν σε όλα τα δωμάτια. Αυτό πάντως μπορεί εύκολα να το ελέγξει κάποιος αν ξέρει με πολύμετρο. 1
Raphaell92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ναι. Βάζανε γείωση όπου δεν είχε ξύλινο πάτωμα. Μετά είδαν ότι και πάλι είναι επικίνδυνο και έβαζαν σε όλα τα δωμάτια. Αυτό πάντως μπορεί εύκολα να το ελέγξει κάποιος αν ξέρει με πολύμετρο. ναι αλλα με αυτο το σκεπτικο δεν πρεπει να κανει βραχυκυκλωμα και σε αλλες ηλεκτρικες συσκευες? 1) Δοκίμασες αν η πρίζα γειώνει σωστά; (Μετράς με πολύμετρο φάση γείωση και φάση ουδέτερο καθώς και ουδέτερο γείωση). Αν δεν είσαι εξοικειωμένος να το κάνει ηλεκτρολόγος για να μην υπάρξει τραυματισμός. 2) Δοκίμασες με άλλο καλώδιο στον υπολογιστή, μήπως αυτό δεν γειώνει; 3) Δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό μήπως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό; 4) Οι αποστάτες και οι βίδες που βιδώνει η μητρική είναι σωστές; Το I/O Shiled ακουμπάει σωστά; το 1 δεν μπορω να το κανω γιατι δεν εχω πολυμετρο το 2-3 το εχω κανει γιατι μολις πηρα καινουριο τροφοδοτικο και μου το εκανε και με το παλιο τωρα με τους αποστατες εχω ενα θεμα εχω βαλη 6 ενω η μητρικη μου θελει 9 αλλα δεν εχω αλους το Ι/Ο shiled δεν ξερω τι ειναι
Raphaell92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ι/Ο shiled πιστευω σωστα το εχω τοποθετιση και αυτο
dobro Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 δες τα καλωδια εσωτερικα μηπως ακουμπανε στο κουτι και γινετε σωμα.....τι αλλο; το κουμπι εκκινησης;το reset;καποια θυρα usb ; δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
veteranos123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά σε συνεχές ρεύμα δεν πρόκειται να ανάψει το δοκιμαστικό κατσαβίδι. Το πρόβλημα είναι καθαρά στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού. 1
Raphaell92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 τι μπορω να κανω εγω τωρα παιδια? μπορει να μου κανει ζημια στο pc αυτο?
veteranos123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Με κατεβασμένο γενικό ξεβίδωσε την πρίζα που συνδέεις το υπολογιστή και δες πόσα καλώδια έρχονται. Έχεις πρίζες σουκο ή αυτές με τις 3 τρύπες. Δοκίμασε τον υπολογιστή σε κάποιο άλλο σπίτι που έχει σωστή γείωση και δες αν συνεχίζεται το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα