Raphaell92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω αν καποιος απο σας ξερει γιατι του κουτι του υπολογιστη μου κανει βραχυκυκλωμα δηλαδη οταν ακουμπαω το ηλεκτρικο κατσαβιδι πανω στο κουτι σε οποιοδηποτε μεταλλικο σημειο το φωτακι αναβει στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το τροφοδοτικο η μητρικη αλλα πριν απο 2 μερες πηρα καινουρια κομματια τροφοδοτικο μητρικη επεξεργαστη και ραμ και αυτο συνεχιζει τα ιδια μπορει να φταιει το κουτι?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 αποστατες μεταξυ μητρικης και κουτιου εχεις βαλει;
Raphaell92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 αποστατες εννοεις κατι βασεις της μητρικης που μπαινουν η βιδες απο πανω?
Ultimategr Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δοκιμασες να το συνδεσεις σε άλλη πριζα?Μπορει να φταιει η γειωση της συγκεκριμμενης πριζας. Αποστατες είναι κατι υπερυψωμένες βιδες που βιδωνουν στο κουτι για να μην ακουμπάει η μητρικη στο μεταλλο του κουτιου και κανει βραχυκύκλωμα.
madtaz Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εχεις ρελέ διαρροής(προστασίας) στον Ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σου?
Raphaell92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 <p>Εχεις ρελέ διαρροής(προστασίας) στον Ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σου?</p>Ναι εχει Sent from my iPhone using Insomnia <p>αποστατες μεταξυ μητρικης και κουτιου εχεις βαλει;</p>Εχω βαλει αποστατες Αλλά έξι όχι εννιά επειδή τόσα είχα από την παλιά μου μητρική ενώ η καινούργια θέλει εννιά Sent from my iPhone using Insomnia
Ultimategr Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δοκιμασε να το συνδεσεις σε άλλη πριζα να δεις αν στο κανει και εκει.Αν το κανει τοτε συνδεσε το σε πριζα που να εχει διαφορετικη ασφαλεια στον πινακα σε σχεση με τις προηγούμενες που το ειχες συνδεμενο. Εχεις παρατηρησει να πεφτει το ρελε διαφυγης τωρα τελευταια ή καμια ασφαλεια? Επισης αν το εχεις συνδεμενο πανω σε πολυμπριζο αφαιρεσε το και συνδεσε το απευθειας με την πριζα.
madtaz Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αφαίρεσε ότι είναι συνδεμένο και δοκίμασε το ηλεκτρικό κατσαβίδι απευθείας στην πρίζα του τοίχου, έλεγξε τις 2 τρύπες και το λαμάκι της γείωσης ανεξάρτητα. Εαν το λαμπάκι στο κατσαβίδι ανάβει μόνο στη μία τρύπα τότε είναι οκ η εγκατάστασή σου και επικεντρωνόμαστε στη μονάδα του pc, διαφορετικά αν ανάβει και στις 2 τρύπες ή στο λαμάκι της γείωσης τότε πρέπει να τσεκάρεις τα ηλεκτρολογικά. 1
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω αν καποιος απο σας ξερει γιατι του κουτι του υπολογιστη μου κανει βραχυκυκλωμα δηλαδη οταν ακουμπαω το ηλεκτρικο κατσαβιδι πανω στο κουτι σε οποιοδηποτε μεταλλικο σημειο το φωτακι αναβει στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το τροφοδοτικο η μητρικη αλλα πριν απο 2 μερες πηρα καινουρια κομματια τροφοδοτικο μητρικη επεξεργαστη και ραμ και αυτο συνεχιζει τα ιδια μπορει να φταιει το κουτι? Μάλλον το κατσαβίδι που έχεις είναι για να βλέπει αν το καλώδιο που ελέγχεις έχει κόψιμο. Δεν είναι απλό δοκιμαστικό. Όπου και αν το ακουμπήσεις που είναι αγωγός θα ανάψει. Δοκίμασε στη μεταλλική επιφάνεια της κουζίνας σου ή σε ένα άλλο μεταλλικό σημείο. Μάλλον θα ανάψει. Είναι θέμα εργαλείου δηλαδή. 1
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μάλλον το κατσαβίδι που έχεις είναι για να βλέπει αν το καλώδιο που ελέγχεις έχει κόψιμο. Δεν είναι απλό δοκιμαστικό. Όπου και αν το ακουμπήσεις που είναι αγωγός θα ανάψει. Δοκίμασε στη μεταλλική επιφάνεια της κουζίνας σου ή σε ένα άλλο μεταλλικό σημείο. Μάλλον θα ανάψει. Είναι θέμα εργαλείου δηλαδή. Κοίτα μήπως είναι κάνα επαγωγικό κατσαβίδι και ανάβει πάντα όταν κάνει σώμα. Δοκίμασε το δλδ με τον εαυτό σου. Αλλιώς ότι σου'παν, πρίζες, γειώσεις κλπ.
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ναι, μπράβο, αυτό ήθελα να πω, "επαγωγικό".
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ναι, μπράβο, αυτό ήθελα να πω, "επαγωγικό". Το ξέρω γι'αυτό σε παρέθεσα
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Την έχω πατήσει, άστα... Κόντευα να τρελαθώ και εγώ και ο ηλεκτρολόγος, τι να σου λέω. Ευτυχώς ήρθε ο πατέρας του και μας είπε ότι το κατσαβίδι δεν είναι δοκιμαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα