kamui Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ακόμη ένα bundle μαθημάτων από Stacksocial με θέμα το Web designing. Καλό για να το συνδυάσουν όσοι είχαν πάρει το bundle με το web development. Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας Udemy και δεν έχουν χρονικό περιορισμό. Αυτή τη στιγμή τα 8 μαθήματα κοστίζουν ~3.10 και φυσικά όσο περνάει η ώρα θα ανεβαίνει ο M.O. Με λιγότερα από το Μ.Ο. παίρνεται μόνο 3 μαθήματα από τα 8 https://stacksocial.com/sales/become-a-elite-designer-w-the-learn-to-design-2-0-bundle 10
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλό bundle φαίνεται αυτό.Δε μπορώ όμως να κάνω redeem το "Learning Creative Web Design The Easy Way".Έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?
k_dinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ναι, και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, με πάει στη σελίδα του "Build Flat Responsive Websites From Scratch - Complete Course"
astrea966 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 πηρα και εγω το πακετακι.εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τους προλαλησαντες.εστειλα μειλ στο support τους και θα περιμενω να δω τι θα μου πουν.
Costas_v Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Έστειλα κι εγώ για το πακέτο. Ευχαριστώ τον TS
Nightfall_2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 πως γίνεται η δουλειά με αυτά? πληρώνω το χ-ψ ποσό και μετά τι? μπαίνω σε κάποια σελίδα όπου έχει videos-tutorials?
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ααχ τι μου κανουν παλι. Τα είχα πάρει τα προηγούμενα για 11 ευρώ, ακόμα δε τα έχω δει καν, αλλά με ψήνει και αυτό τώρα. Προς το παρόν είναι στα 4€. @nightfall τα πληρώνεις από το stacksocial και σου δίνει κάποια λινκς για το κάθε μάθημα να κάνεις redeem το μάθημα σου στο Udemy. Εκεί τα μαθήματα βρίσκονται επ αόριστον στο account σου για να τα παρακολουθήσεις όποτε θες. Και ναι τα μαθήματα αυτά συνήθως είναι μια σειρά από βίντεο. Edit: τα πήρα thanks!
astrea966 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ααχ τι μου κανουν παλι. Τα είχα πάρει τα προηγούμενα για 11 ευρώ, ακόμα δε τα έχω δει καν, αλλά με ψήνει και αυτό τώρα. Προς το παρόν είναι στα 4€. και εγω το ιδιο ακριβως εκανα.χρονο δεν εχουμε για τιποτα μαθηματα μαζευουμε
sveltos Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Το τσίμπησα κι εγώ να υπάρχει. Ευχαριστώ πολύ.
despina_83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ τον ts, το τσίμπησα και εγώ. Μάζευε και ας είν' και ρώγες!!!
k_dinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Να και κάποια μαθήματα που ίσως να έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον... https://codebabes.com/courses 1
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Να και κάποια μαθήματα που ίσως να έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον... https://codebabes.com/courses χαχα τι ειναι αυτα καλε; Εντομεταξύ δωρεάν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα