Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, φιλος μου εχει προβλημα με την ισχυ του σηματος στο σπιτι του καθως το ρουτερ απο το χωρο που βρισκεται φαινεται να εχει απωλειες. Συγκεκριμενα, το ρουτερ βρισκεται στο υπογειο του σπιτιου ενω ο ιδιος μενει στον 1ο οροφο-μεσολαβουν δηλαδη 2 οροφοι. Τι μπορει να κανει για να ενισχυσει το σημα; Powerlines μηπως;

Δημοσ.

αν εχει smart-tv ενεργοποιει soft-AP και πιανει καμπανα!! εχω ακριβως ιδιο setup και πιανει σε 3 οροφους full....

Δε γνωριζω αν εχει smart tv. Εννοεις απο οτι καταλαβα να κανει access point την τηλεοραση;

Δημοσ.

Οκ αν δεν ισχυει αυτο με την τηλεοραση τι αλλο μπορει να γινει; Πιθανον ενα ρουτερ στο χωρο του για καλυτερη ληψη του σηματος;

Δημοσ.

Το προβλημα ομως ειναι θα εχουν επικοινωνια τα 2 ρουτερ; Αν αγορασει ενα πως μπορει να εξασφαλισει οτι θα εχει συμβατοτητα με το ηδη υπαρχον; Εγω πχ προσπαθησα να κανω repeater 2 ρουτερ της hol και μου βγηκε η πιστη στις ρυθμισεις χωρις αποτελεσμα.

Δημοσ.

Το προβλημα ομως ειναι θα εχουν επικοινωνια τα 2 ρουτερ; Αν αγορασει ενα πως μπορει να εξασφαλισει οτι θα εχει συμβατοτητα με το ηδη υπαρχον; Εγω πχ προσπαθησα να κανω repeater 2 ρουτερ της hol και μου βγηκε η πιστη στις ρυθμισεις χωρις αποτελεσμα.

αν ακολουθησεις τον οδηγο που επισυναψα βημα προς βημα δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα, εκτος αν στα ρουτερακια της hol εχουν καποια features κλειδωμενα που το θεωρω απιθανο!! γενικα, wifi ρουτερακια που ειναι πανευκολα στο setup ειναι τα d-link....

Δημοσ.

extender θελεις φιλε.δεν θα χρειαστεις  καθολου καλωδια.εαν μπορεις να περασεις καλωδια βαζεις ενα access point στον ενδιαμεσο οροφο.να ξερεις οτι με extender θα χασεις λιγο ταχυτητα.κοιτα tp-link φθηνα και δουλευουνε σωστα.μην ασχολεισε καθολου με τα ρουτερ της hol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...