CloudConnected Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΕ RED OCTOBER...ME TO ΥΠΟΒΡΗΧΙΑΚΙ Πωωωω.... Το 'χα παίξει... Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή!
NickTG Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εάν κάποιος gamer αναπολεί τις εποχές του 8bit gaming είναι σαν να λένε οι παππούδες τι ωραία που ήταν όταν είχαν λάμπες πετρέλαιου αντί για ηλεκτρικές. Δεν λέω, καλό το game boy (π.χ Zelda), η Amiga (π.χ. Lemmings, Jaguar XJ220), ο Amstrad 6128 (π.χ. Shadow of the Beast, Gryzor/Contra), το Spectrum C128 (π.χ. Green Beret, Dizzy) και όλα τα άλλα... αλλά αυτό που μας συγκινούσε τότε ήταν το πρωτόγνωρο της εμπειρίας και όχι η ποιότητά της. Υπάρχουν παιχνίδια κυρίως από 16 bit era που θα μπορούσαν εύκολα να βγουν και φέτος. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 To πρωτόγνωρο ομως δεν ηταν μόνο για τους gamers αλλα και για τις εταιρίες. Τοτε ή θα αγόραζες παιχνίδι μάπα ή θα αγόραζες παιχνιδάρα γιατι οι devs ηταν και αυτοι καυλ#@νοι. Τώρα ολα ειναι στο μέτριο συνήθως βαρετα και διχως καμια πρωτοπορια πέρα απο τα παραπάνω pixels. Που χρειάζεται παραπάνω "κ@uλα", στο να βγάλεις ένα παιχνίδι βασισμένο σε μία απλή ιδέα και με απλά γραφικά (π.χ. Tetris) ή στο να σχεδιάσεις ένα παιχνίδι με σενάριο, συνέχειες και ιστορική βάση (π.χ. Assassins Creed) ; Φυσικά και προτιμάω Tetris, Dizzy και Dr. Livingstone I presume (στον Amstrad) αλλά δεν σημαίνει ότι τα τότε παιχνίδια ήταν καλύτερα και με καλύτερα teams από πίσω. Είναι αδικία για τους τωρινούς. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις το Dr. Livingstone... Υπάρχουν παιχνίδια κυρίως από 16 bit era που θα μπορούσαν εύκολα να βγουν και φέτος. Όπως;
NickTG Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Super Metroid, A Link to the Past, Final Fantasy 5 & 6, Chrono Trigger κάποια πρόχειρα. 1
jasontns Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 intendo NES Nintendo GameBoy Super Nintendo Nintendo GameBoy Color Nintendo Advance SP Nintendo GameCube Nintendo 64 Nintendo Wii Nintendo dsi XL Sega Master System 2 Sega Mega Drive Sega Mega Drive 2 Sega GameGear Sega CD Sega Saturn Sega Dreamcast Microsoft Xbox Microsoft Xbox 360 (Jtag) Sony Playstation 1 (fat) Sony Playstation 2 Sony Playstation 3 Sony PSP NeoGeo Pocket Atari Lynx Amiga 500 Amiga 1200 Amstrad CPC 6128
darkdog Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 οποιος θέλει για συλλεκτικούς λόγους έχω ένα σαν καινούργιο fat σε κίτρινο και ένα game gear καιρό ψάχνω να τα διώξω χαχα ωραίες εποχές αλλά θέλω να τα ξεφορτωθώ!
markos9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εχω ακομα ολα τα πραγματα καλοδια φακους για το βραδυ ολες οι κασετες δουλευουν και φυσικα ειμαι 24 και παιζω που και που color kai sp μου εχουν μινει.pokemon zelda mario street fiters kai αλλα πολλα αχ μου λειπει εκεινη η εποχη που ελεγα ψεματα οτι διαβαζα για το σχολειο και επαιζα με το game boy χαχαχχααχαχχααχ αχχχχχχ 1
allure_boy Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 νοσταλγο... το πρωτο μου ειναι αυτο στη φοτογραφια.. το πρωτο πρωτο μου το ειχε φερει η γιαγια μου απο την γερμανια αμβουργο... πω πω............ τι θυμηθηκα τωρα........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα