Hal9000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το Facebook είναι έτοιμο να παρουσιάσει το δικό του διαφημιστικό δίκτυο για φορητές συσκευές το οποίο αυτή τη φορά όμως δε θα περιορίζεται αποκλειστικά σε περιεχόμενο εντός της ιστοσελίδας του.Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας Re/code αναφέρουν ότι το Facebook θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου F8 το οποίο ξεκινά στις 30 Απριλίου. Η πολυαναμενόμενη αυτή κίνηση του Facebook αναμένεται να προσφέρει ένα νέο πολύ σημαντικό κανάλι κερδών για την εταιρεία αξιοποιώντας την τεράστια βάση δεδομένων που διαθέτει. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει το Facebook, στη βάση του διαθέτει περισσότερους από 1.23 δισ. ενεργούς χρήστες, γύρω από τους οποίους γνωρίζει ήδη αρκετά προσωπικά στοιχεία, μεταξύ άλλων την ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα τους. Οι πληροφορίες αυτές δίνουν τη δυνατότητα στο Facebook να παρέχει "στοχευμένη" διαφήμιση και να αποτελέσει τον πιο σημαντικό αντίπαλο της Google η οποία δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο χώρο με το AdMob. Το τελευταίο τρίμηνο του 2013, το Facebook ανακοίνωσε τζίρο 1.24 δισ. δολαρίων ο οποίος προέρχεται από διαφημίσεις σε φορητές συσκευές, με το 50% των χρημάτων αυτών να προέρχεται από διαφημίσεις που προτρέπουν το χρήστη να "κατεβάσει" μια εφαρμογή ή να ασχοληθεί εκ νέου με εφαρμογή που έχει ήδη εγκατεστημένη στο κινητό του. Site: Re/code
Black Demis Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 έχει να πέσει κάτι adblock κάτι adfree κλπ ουυυυυυυυυυυ
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 @black Demis Βαζεις και εδω στο Insomnia.gr adblock / adfree και τις υπολοιπες βλακειες blockers ;
nikchris Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 @black Demis Βαζεις και εδω στο Insomnia.gr adblock / adfree και τις υπολοιπες βλακειες blockers ; Βασικα, ειμαι απο αυτους που θα ηθελα παρα πολυ να μην εχω adblocks κλπ. Στο κινητο δεν εχω και απλα πεταω οποια εφαρμογη εχει intrusive ads. Αλλά δεν προκεται ποτε να επισκεφτω ιστοσελιδα χωρις adblock απο τον υπολογιστη. Εχουμε γεμισει: 1) ενοχλητικα animations 2) διαφημισεις που κοβουν τα αρθρα στη μεση 3) χρωματα και στυλ που δεν ταιριαζουν καν στην αισθητικη του περιεχομενου της σελιδας. 4) videos που αρχιζουν να παιζουν μολις κανεις mouse over. 7
fsbmaniac Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Φυσικα και ΠΑΝΤΟΥ adblock ...σε οσα pc φτιαχνω οτι και οπου παντα adblock ...η μεγαλυτερη αηδια του κοσμου οι διαφημισεις στο net. Αηδια σκετη χωρις την θεληση μας. Τελευταια εχω βρεθει και σε μικροσυνεδρια-ενημερωσεις απο ομαδες πανεπιστημιων και τει και το ποσο εχουν εξαπλωθει τα λογισμικα που αναλαμβανουν την εξαφανιση αυτης της χαζομαρας δεν λεγεται. Το καλο ειναι οτι αρχισα να το βλεπω και σε netcafe που επισκεπτομαι για βλαβες. 1
menthol1979 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 @black Demis Βαζεις και εδω στο Insomnia.gr adblock / adfree και τις υπολοιπες βλακειες blockers ; Γιατί δηλαδή το insomnia τι είναι; Όπως με ενοχλούν οι διαφημίσεις αλλού το ίδιο και εδώ, δεν κατάλαβα 8
ramarg Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέχρι που θα φτάσει η αλλαζονία του κέρδους... 1
Skylined Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι ότι κάποτε οι διαφημίσεις θα αντικατασταθούν από επαγγελματικούς καταλόγους με αξιολογήσεις πελατών οι οποίοι θα είναι προσβάσιμοι μόνο όταν τους επιλέξουμε εμείς. Τις τωρινές διαφημίσεις θα τις προσεγγίζουν μελλοντικές γενιές με ιστορική περιέργεια και τα ΜΜΕ θα εκμπέμπουν ενημερωτικά σποτάκια, μίνι ντοκιμαντέρ και θετικά μυνήματα στη θέση τους.
AMD Expert Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Βασικα, ειμαι απο αυτους που θα ηθελα παρα πολυ να μην εχω adblocks κλπ. Στο κινητο δεν εχω και απλα πεταω οποια εφαρμογη εχει intrusive ads. Αλλά δεν προκεται ποτε να επισκεφτω ιστοσελιδα χωρις adblock απο τον υπολογιστη. Εχουμε γεμισει: 1) ενοχλητικα animations 2) διαφημισεις που κοβουν τα αρθρα στη μεση 3) χρωματα και στυλ που δεν ταιριαζουν καν στην αισθητικη του περιεχομενου της σελιδας. 4) videos που αρχιζουν να παιζουν μολις κανεις mouse over. OK! Όμως να ρωτήσω κάτι; Εσύ διαβάζεις τα άρθρα του insomnia, βλέπεις βίντεο στο YouTube κλπ... Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας/βίντεο στο YouTube δεν πρέπει να κερδίσει κάτι για την εργασία του/περιεχόμενο που προσφέρει; Πχ από τα βίντεό μου στο YouTube χάνω γύρω στο 40% των χρημάτων που μου αναλογούν επειδή κάποιοι έχουν adblock!
nikchris Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 OK! Όμως να ρωτήσω κάτι; Εσύ διαβάζεις τα άρθρα του insomnia, βλέπεις βίντεο στο YouTube κλπ... Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας/βίντεο στο YouTube δεν πρέπει να κερδίσει κάτι για την εργασία του/περιεχόμενο που προσφέρει; Πχ από τα βίντεό μου στο YouTube χάνω γύρω στο 40% των χρημάτων που μου αναλογούν επειδή κάποιοι έχουν adblock! Κατα τα αλλα, μαζι με τα ξερά, καιγονται και τα χλωρα, αλλα τι να κανουμε τωρα; Προτιμω την ψυχικη μου ηρεμια. 1
fsbmaniac Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 OK! Όμως να ρωτήσω κάτι; Εσύ διαβάζεις τα άρθρα του insomnia, βλέπεις βίντεο στο YouTube κλπ... Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας/βίντεο στο YouTube δεν πρέπει να κερδίσει κάτι για την εργασία του/περιεχόμενο που προσφέρει; Πχ από τα βίντεό μου στο YouTube χάνω γύρω στο 40% των χρημάτων που μου αναλογούν επειδή κάποιοι έχουν adblock! Δυστηχως γιαυτο θα βαζω παντου adblock κτλ γιατι χωρις να εχεις πρωτογενες περιεχομενο ή καποια υπηρεσία χρησιμοποιεις περιεχομενο αλλων "εξυπνα" για να βγαζεις εσυ χρηματα. Ασε που θα κανω ενα ultimate compilation με τα δικα σου video τωρα να παρω κανα View μιας και βλεπω οτι πανε καλα ! 2
Skylined Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Για όποιον έχει root στην android συσκευή του υπάρχει εκτός από το adfree , adblock & adaway και το youtube AdAway μέσω Xposed installer. Δεν περνάει ούτε μύγα(διαφημιστόμυγα). Στον υπολογιστή τα γνωστά, να μην ξεχνάμε το noscript. Στην τηλεόραση live pause και fast forward μετά από μερικά λεπτά ή απλά mute και κάνουμε κάτι άλλο αν και το έχουν πάρει χαμπάρι γι' αυτό πετάνε τη διαφήμιση απροειδοποίητα μήπως και προλάβεις να δεις μερικά δευτερόλεπτα. 10 χρόνια χωρίς διαφημίσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα