giannis.serres Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Γεια σας παιδιά Χρηστός ανέστη Εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το λαπτοπ. Ξεκίνησε με το πρόβλημα να μην μπορώ να κάνω αναβάθμιση τους drivers μετά σταματησε να βγάζει σημα στο hdmi μετά αρχήσε να κολαει στην επιφάνεια εργασίας και είπα να το κάνω φορματ όπως το είχα ξανακάνει όταν το πήρα. Πριν φτάσει στο σημείο που βάζεις σε πιο κομμάτι του σκληρού να γίνει εγκατάσταση τα Windows με έβγαζε ότι δεν υπάρχουν drivers και πατησα ακύρωση στην εγκατάσταση και οταν έκλεισε ο υπολογιστής δεν μπόρεσα να το ξανα ανοιξω Είχα τα Windows 7 ultimate 64 Συγνώμη για το τόσο μακροσκελές θέμα αλλά προσπάθησα να δώσω όσες πληροφορίες μπορούσα.
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το πρόβλημα τωρα ειναι οτι δεν ανάβει το pc ή δεν μπορεις να περάσεις windows και κολλάει καπου ?
giannis.serres Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 <p>Το πρόβλημα τωρα ειναι οτι δεν ανάβει το pc ή δεν μπορεις να περάσεις windows και κολλάει καπου ?</p> Δεν αναβει καθολου παταω το κουμπί ανάβει το λαμπακι ότι ανοίγει ανάβει για 1-2 Δευτερόλεπτα ένα άλλο λαμπακι ότι διαβάζει απο των σκληρό και δεν κάνει τίποτα άλλο σταματει εκεί μαύρη οθονη και δεν κάνει τιποτα και το ανεμιστηρακι δουλεύει κανονικά.
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δοκίμασε να συνδέσεις μια εξωτερική οθόνη να δουμε αν εχει εικόνα
giannis.serres Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 <p>Δοκίμασε να συνδέσεις μια εξωτερική οθόνη να δουμε αν εχει εικόνα</p> Το σκέφτηκα αλλά είμαι στην Γερμανία και δεν έχω οθόνη να το συνδέσω αναλογικά. μόνο μια τηλεόραση που έχει hdmi αλλά δεν βγάζει τίποτα λέει ότι δεν έχει σήμα αλλά απο ότι θυμάμαι άνοιγε ο υπολογιστής και μετά από λίγο εμφανιζόταν στην τηλεόραση. Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Euclides Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 To πρόβλημα είναι στην GPU. Αν είσαι ακόμα στην εγγύηση, το στέλνεις για επισκευή. Αν είσαι εκτός εγγύησης, δικίμασε να κάνεις reflow (όπως στο Video - 10 λεπτά στους 185ο C): 1
giannis.serres Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 <p>To πρόβλημα είναι στην GPU.</p> <p> </p> <p>Αν είσαι ακόμα στην εγγύηση, το στέλνεις για επισκευή.</p> <p> </p> <p>Αν είσαι εκτός εγγύησης, δικίμασε να κάνεις reflow (όπως στο Video - 10 λεπτά στους 185ο C):</p> <p> </p> <p> Πρέπει να είναι στην εγγύηση ακόμα αλλά που έβαλα Αλλά Windows δεν θα έχω πρόβλημα? Και ακόμα μια ερώτηση πρέπει να το στείλω Ελλάδα γιατί από Ελλάδα αγοραστικε η μπορώ εδώ στην Γερμανία να το στείλω ? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Euclides Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δεν νομίζω (τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει) ότι η εγγύηση παύει να ισχύει για λόγους software. Για να δεις το καθεστώς της εγγύησης που έχεις, μπορείς να επισκευτείς την σελίδα αυτή: http://support.ts.fujitsu.com/warranty/index.asp?lng=EN Αν η εγγύησή σου είναι από την Fujitsu, μπορεί να επισκευαστεί και στην Γερμανία. Αν είναι από τον πωλητή, δυστυχώς θα πρέπει να σταλλεί Ελλάδα. 1
giannis.serres Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τελικά έστειλα μυνημα στο service της Γερμανίας και τώρα περιμένω να έρθει courier μέσω της Fujitsu να πάρει το λαπτοπ για να με το φτιαξουν δεν με ζήτησαν ούτε απόδειξη ούτε το αυθεντικό το κουτι το μόνο που ζητησαν είναι να καλά συσκευασμενο γιατί δεν θα έχουν καμία ευθύνη αν σπάσει το λαπτοπ. Τώρα θα δω τι θα γίνει και αν χρειαστεί λεφτά ή αν με πουν ότι δεν έχω εγγύηση λόγω ότι άλλαξα τα Windows αυτά τα λίγα. Ευχαριστώ παιδια που με απαντήσατε μόλις έχω νέα θα σας γραψω τι έχει γίνει έτσι για να δούμε πως λειτουργεί εδώ το σέρβις Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App 1
giannis.serres Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 μολις παρελαβα το λαπτοπ τελικα δεν χρειαστηκε τιποτα ουτε αποδειξη ουτε κατι να τους πωεστειλαν την μεταφορικη στο σπιτι παρελαβαν το λαπτοπ με εδωσαν αποκομα οτι πηραν το δεμα σε 2-3 μερες εφτασε στο σερβις αλλαξαν ενα ανταλακτικο (Ετσι εγραφε στην σελιδα τους που εμπαινα να δω σε τι φαση ειναι η επισκευη)και μετα το εστειλαν με την μεταφορικη πισω σε εμενα.ουτε λεφτα χρειαστικαν ουτε να δωσω εξηγησεις γιατι αλλαξα λειτουργικοκαι δεν χαθηκε τιποτα απο τον υπολογιστη (ειχα των φοβο του φορματ)σας ευχαριστω για την βοηθεια σας και νομιζω οτι μπορειτε να το κλειδωσετε το θεμα δεν θα χρειαστει αλλο απο εμενα. 1
giannis.serres Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 γεια σας παιδια μετα απο 9 χρονια ακομα εχω αυτο το λαπτοπ με αυτο γραφω τωρα 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα