Προς το περιεχόμενο

HP PC Compaq 100-110ev 249 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο έτοιμο pc πιο καλό σε αυτά τα χρήματα;

ευχαριστως να ακούσω τις προτάσεις σας μιας και με ενδιαφέρει...

εστησα συστημα ως εξης

cpu

motherboard με hdmi εξοδο

ram

case με psu μαζι εδω

σκληρος

βγαινουν γυρω στα 230ε

στησιμο το κανεις μονος σου η βρισκεις κανενα με 20ε και στο στηνει

Δημοσ.

ούτε έτοιμο είναι, ούτε windows έχει, ούτε 500gb σκληρό,όταν μπαίνει κάτι από skroutz καλό είναι να υπολογισουμε και τα μεταφορικά οπότε δεν είναι 230 είναι παραπάνω και νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει και πληκτρολόγιο ποντίκι...δεν είναι για μένα είναι για μαγαζί, δεν είναι για να παίζεις crysis αλλά να αποθηκευει φωτογραφίες και να τις εμφανίζει... νομίζω πως είναι πολύ καλή η προσφορά τηρουμένων των αναλογιών.

Δημοσ.

ούτε έτοιμο είναι, ούτε windows έχει, ούτε 500gb σκληρό,όταν μπαίνει κάτι από skroutz καλό είναι να υπολογισουμε και τα μεταφορικά οπότε δεν είναι 230 είναι παραπάνω και νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει και πληκτρολόγιο ποντίκι...δεν είναι για μένα είναι για μαγαζί, δεν είναι για να παίζεις crysis αλλά να αποθηκευει φωτογραφίες και να τις εμφανίζει... νομίζω πως είναι πολύ καλή η προσφορά τηρουμένων των αναλογιών.

χοντρα χοντρα με τα μεταφορικα τοσο βγαινει ,δεν αμφισβητησα οτι ισως ειναι καλη προσφορα για καποιον που δεν ψαχνεται ,για καποιον που μπορει να στησει μονος του υπολογιστη υπαρχουν λυσεις στην ιδια τιμη με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα...

Δημοσ.

Ενας που δεν ξερει, που δεν θα ψαχτει δεν θα παρει desktop αλλα laptop

Για να παρει καποιος το παραπανω θα πρεπει να ειναι ο πρωτος υπολογιστης που περνει στην ζωη του αρα να ειναι εντελως ασχετος με το αθλημα.

Λογω οτι φτιαχνω υπολογιστες η εμπειρια μου λεει οτι ενας ασχετος η θα παρει λαπτοπ η ολοκληρο συστημα με οθονη κουτι ηχεια εκτυπωτη κλπ κλπ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει σκετη μοναδα!

Δημοσ.

ωραια αυτη η σκετη μοναδα με αυτον τον επεξεργαστη...ειναι οτι πρεπει να παιζεις tetris να γραφεις στις σημειωσεις και να παιζεις ναρκαλιευτη αφου θα του περασεις windows 98 και εισαι ετοιμος!!

(μαλλον αυτα περισευαν στο service του you.gr και λενε ας στησουμε ενα και καλα desktop και οποιο κοροιδο το παρει το πηρε) :P

Δημοσ.

Αυτό το μηχάνημα δε το κρατάς να το βράσεις ούτε για σούπα.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Με κάτω από 300 ευρώ μπορείς να παραγγείλεις custom order PC, όσο για άδεια χρήσης λειτουργικού, αγοράζεις επίσης φτηνά, ή στήνεις Linuxaki.

Διαφορετικά όπως επίσης πολύ σωστά προειπώθηκε, αγοράζει κάποιος λάπτοπ φτηνό και ξενοιάζει.

Το συγκεκριμένο PC, το μόνο που κάνει καλά είναι να καταναλώνει ρεύμα.

Ακόμα κι ένα μέτριο μηχάνημα 5ετίας κλεισμένης το έχει για πλάκα σε γκάζι.

Κι ένα απλό παράδειγμα κλάσης ανώτερου μηχανήματος κι έτοιμου στημένου ακριβώς στα ίδια λεφτά (και με 3 χρόνια εγγύηση και όχι 1):

http://www.cosmodata.gr/product/176937/

• Like 2
Δημοσ.

αν ηταν να παρω τετοιο μηχανημα θα κοιτουσα στα μεταχειρισμενα.

με 100-150€ παιρνεις πολυ καλυτερο μηχανημα. 250 για κατι τετοιο θα το μετανιωσεις την αλλη μερα. Ειδικα με 2gb ram δεν παει πουθενα οσο απλη χρηση και να κανεις.

Για να μην πω οτι ειναι καλυτερα καποιο φτηνο λαπτοπ στα 300€ παρα 250 ο πυργος +ποντικι+πληκτρολογιο+οθονη+ηχεια

Δημοσ.

Αν ήταν στα 100 ευρώ καλό θα ήταν για κανα μαγαζί να χτυπάει καμιά απόδειξη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...