samoilaros Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.! Δεν έχω ξανασχοληθεί με ανεμιστηράκια γενικά το έχω απορία. Θέλω να βάλω 4 fans. Δύο πάνω σε μία ψήκτρα και δύο στο πάνω μέρος του κουτιού. Βλέπω όμως μόνο δύο υποδοχές ( 4-pin) πάνω στην μητρική. Τι γίνεται; Τα άλλα fans πώς θα πάρουν ρεύμα; Ευχαριστώ πολύ και υγεία σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g@m3r Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 κατι τετοιο σου κανει; http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?from=catspan&keyphrase=3+pin+y+cable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Τα case fans συνδέονται με τρίπινο πάνω στη μητρική ή εναλλακτικά με το 4αρι molex από το τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να συνοδεύονται με τους ανεμιστήρες αυτά; Ή πρέπει να τα πάρω ξεχωριστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 συνηθως συνοδευονται μαζι με το ανεμιστηρακι,δες καποιο unboxing της συσκευασιας να βεβαιωθεις. Προσωπικα εχω παρει xigmatek και coolermaster case fans και τα 2 ειχαν μετατροπεα απο 4 pin H 3 pin σε molex! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αυτό εδώ είναι καλό; Θα με εξυπηρετήσει; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.754232 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλύτερα να μην βάλεις τέτοιο ''πολύπριζο'' πάνω στη μητρική σου γιατί μπορεί να υπάρξει μεγάλο άθροισμα κατανάλωσης ρεύματος από τα fans σου και να γίνει ζημιά στη μητρική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εάν το επιτρέπουν τα οικονομικά σου, μπορείς να κοιτάξεις και την λύση ενός Fan Controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα