Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα μπορεί να μπει στο BIOS, να bootάρει δε θα μπορεί, άρα απλά μπαίνει BIOS και κοιτάει να βάλει σωστά timings, volt ( αν δεν είναι ήδη σωστά) και 1333MHz speed.

Επίσης, χωρίς να έχω δουλέψει σ'αυτό το mobo και να ξέρω πολλά, στην περίπτωση που έχει κάνει OC το CPU ανεβάζοντας το FSB επηρεάζεται και η RAM αν δεν κάνω λάθος, γύρνα τα στα stock ρολόγια.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε bios μπαίνει. Μπορω να μπω με ddr2 μια να αλλάξω ρυθμίσεις για ddr3 μνήμες;

Δημοσ.

Ούτε bios μπαίνει. Μπορω να μπω με ddr2 μια να αλλάξω ρυθμίσεις για ddr3 μνήμες;

Μπορείς να το κάνεις , απλά στο reboot δεν θα postarei η Μ/Β και θα πατήσεις το Power Button και στην συνέχεια θα βάλεις την DDR3

Δημοσ.

Πολυ περίεργο να μην ανοίγει καθόλου με την ddr3 , δοκίμασε της σε διαφορετικά slots  ειναι καινούργια η ram ;

Δημοσ.

Μίλησα με το eshop και θα πεταχτω αργότερα να τα αφήσω για έλεγχο και αλλαγη. Αν δεχτούν να το αλλάξουν, να πάρω ddr3 η 2; Ρωτάω γιατι λέει ddr3 (1333 oc).

Δημοσ.

η ram ειναι ολοκαινουργια, σε αλλη μητρικη που την εβαλα δεν ειχε προβλημα. οποτε πιστευω εχει να κανει με τα mhz αλλιως με συνβατοτητα μα μητρικη.

Δημοσ.

λοιπον, μλιησα με eshop και θα μου αλλαξουν τις μνημες.  σκεφτομαι να παρω την μνημη που προτεινει ο spank αλλα μετα ειδα αυτο

"Καλημέρα! Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι η εξής: δοκίμασα τις Kingston KHX1600C9D3P1K2/8G (2x4G) σε μία άλλη μητρική με G41, την MSI G41M-P33 COMBO με τα ίδια αποτελέσματα με την Gigabyte: δεν ξεκινούσε με τίποτα και έκανε επανεκκινήσεις. Τελικά παρήγγειλα άλλες μνήμες, τις Corsair XMS3 TW3X4G1333C9A G (KIT 2X2GB), και δούλεψαν όλα απροβλημάτιστα! (http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavath"

http://www.insomnia.gr/topic/514655-ga-g41m-combo-ddr3-error/page-3

μηπως να παραγγειλω 2χ2gb?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...