LordArthas Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σκανάρω κάποιες φωτογραφίες. Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιώντας το VueScan οι φωτό βγαίνουν με λευκό πλαίσιο. Στο VueScan επιλέγω κατά την προεπισκόπηση να μην υπάρχει πλαίσιο, αλλά στη σάρωση αυτό εμφανίζεται. Δοκίμασα με 2 διαφορετικές εκδόσεις του VueScan. Έχετε καμιά ιδέα;
nikomas50 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Εφόσον έχεις τον CanoScan LiDE 20 όπως φαίνεται στην υπογραφή σου, γιατί δε χρησιμοποιείς το λογισμικό της Canon για το σκοπό αυτό;
LordArthas Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Το CanonScan το έχω στο γραφείο. Στο σπίτι έχω το laser πολυμηχάνημα CSX-3405
LordArthas Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Τελικά βρήκα ποιο είναι το πρόβλημα: Έχοντας την ανάλυση προεπισκόπησης στο αυτόματο και την ανάλυση σάρωσης στο 600dpi βγαίνει το άσπρο πλαίσιο. Έχοντας την ανάλυση προεπισκόπησης στο αυτόματο και την ανάλυση σάρωσης στο αυτόματο ΔΕΝ βγαίνει το άσπρο πλαίσιο. Έχοντας την ανάλυση προεπισκόπησης στο 600dpi και την ανάλυση σάρωσης στο 600dpi ΔΕΝ βγαίνει το άσπρο πλαίσιο. Ευχαριστώ πολύ το nikomas50 για την προσπάθεια να βοηθήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα