Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθολου πισω δν παει η philips εγω σε 4,3 ιντσες εχω 960χ540 και μου φαινεται τελεια αναλυση. Οχι που θα εχω 1080p σε 5 ιντσες οθονη να μου τρωει μπαταρια χωρις κανενα πουστη λογο.

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο που βλέπεις αρνητικά σχόλια προς το μέγεθος και το βαρους του κινητου :/
σε φαση τι; θα κουραστει το χερι σας αν απο 130 γρ. παει 200; ή το galaxy S5 δεν ειναι παντόφλα και είναι αυτο εδώ;

Δημοσ.

Οθονη αναλυσης 960χ540;

960χ540;

Σε οθονη 5 ιντσων;da-fuck.jpg

λογικά θα είναι ο 6582 που δεν υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση. Αλλά μια χαρά θα είναι.

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις πιασει ποτε κινητο με τετοια οθονη γιατι ειναι υπεραρκετη η αναλυση.

Όπως και να το κάνουμε η διαφορά φαίνεται.

Και ναι είχα τέτοια ανάλυση σε μικρότερη οθόνη. 

Αυτο που βλέπεις αρνητικά σχόλια προς το μέγεθος και το βαρους του κινητου :/

σε φαση τι; θα κουραστει το χερι σας αν απο 130 γρ. παει 200; ή το galaxy S5 δεν ειναι παντόφλα και είναι αυτο εδώ;

Είχες κινητό σε αυτό το βάρος ποτέ?

• Like 1
Δημοσ.

200 γραμμάρια και 11.6 χιλιοστά πάχος ??  Προδιαγραφές προ 5 ετίας σε αυτούς τους τομείς  . Η μπαταρία βέβαια είναι 5 χρόνια μπροστά και ελπίζουμε να βγεί πακέτο με 130 γραμμάρια 7-8 χιλιοστά.

Δημοσ.

Μια bravia 42" με ultraquadsuperduperHD για το παιδί να βάλει στο κινητό του γιατί είναι τόσο ψαγμένος γιατί η τεχνολογία γονατίζει μπροστά στις ανάγκες του.

Τοσο εξυπνο σχολιο ειχα να ακουσω απο την εποχη του νηπιαγωγειου....μια οθονη 50" με αναλυση 1χ1 στον τυφλο που δεν μπορει να δει τη διαφορα.

λογικά θα είναι ο 6582 που δεν υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση. Αλλά μια χαρά θα είναι.

Να και μια σοβαρη απαντηση....ακομα και ετσι ομως ειναι αστεια αναλυση για τα σημερινα δεδομενα.Και επιπροσθετα το κινητο τουλαχιστον στις φωτογραφιες μοιαζει με τουβλο με τοσο μεγαλη μπαταρια.Καλη η αυτονομια αλλα και η φορητοτητα και η ανεση στο χερι ειναι σημαντικοι παραγοντες....

Δημοσ.

Να και μια σοβαρη απαντηση....ακομα και ετσι ομως ειναι αστεια αναλυση για τα σημερινα δεδομενα.Και επιπροσθετα το κινητο τουλαχιστον στις φωτογραφιες μοιαζει με τουβλο με τοσο μεγαλη μπαταρια.Καλη η αυτονομια αλλα και η φορητοτητα και η ανεση στο χερι ειναι σημαντικοι παραγοντες....

Και πάλι φίλε μου δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ νομίζω με μία οθόνη στα 720 θα ήταν κομπλέ αλλά αν είναι περιορισμός του επεξεργαστή τι να κάνεις;

Όσο για το μέγεθος, γενικά έχουνε ξεφύγει όλες οι εταιρείες... Ψάχνεις να βρεις ένα android smartphone που να τρέχει αξιοπρεπώς και να χωράει στην τσέπη αλλά δεν... Μιλάω για κάτω από 4 ίντσες όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Δημοσ.

αγοράζετε μια extra μπαταρία  με αυτόνομο φορτιστή ή μια aftermarket μπαταρία με περισσότερα mAh συνήθως έρχονται μαζί με back cover λόγο πάχους.. Link.png Site: 10.000mAh

το έχω κάνει δεν βολευει καθόλου το βάλε βγάλε άσε που η δεύτερη μπαταρία καταστράφηκε επειδή δεν χρησιμοποιούνταν μάλλον και δεν καταφερα να την επαναφέρω. Άρα πρέπει να το προσέχεις και αυτό να χρησιμοποιείς εξίσου και τις 2 μπαταρίες. Δεν αποτελεί πρακτική λύση με λίγα λόγια

Δημοσ.

Έχεις πολύ μικρή τσέπη αν δεν χωράει πάνω απο 4 ιντσες.

Ή θέλω να βάλω στην τσέπη και κάτι άλλο εκτός από το τηλέφωνο.  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...