Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιες 4 μερες;

3 μερες (5-6 ωρες οθονη) κραταει το Jiayu που εχω και εχει 2750 μπαταρια

Αυτο που εχει διπλασια παει για... βδομαδα (χωρις games-data φυσικα)

Χωρίς games και κυρίως, data, τι να το κάνω το smartphone; Και το iPad Mini μου κρατάει 10 μέρες χωρίς games, data.

• Like 5
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άλλοι χρειάζονται τέτοιες μπαταρίες, άλλοι βγάζουν

Ενταξει τωρα. Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με την Απλ και τα αιφον της. :)

Δημοσ.

Χωρίς games και κυρίως, data, τι να το κάνω το smartphone; Και το iPad Mini μου κρατάει 10 μέρες χωρίς games, data.

Ρε ανθρωπε, εγω σου εδωσα ποσο κραταει το κινητο χωρις αυτα, πρεπει δηλαδη να αναφερω ολες τις περιπτωσεις για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι;

Τι σχεση εχει το tablet με την συζητηση;

Προσωπικα βαζω data καθε μηνα, αλλα δεν τα πολυχρησιμοποιω, μιας και σπιτι/δουλεια/καφέ, εχω wifi.

Παιχνιδακι θα παιξω σε κανα μετρό κλπ 
2 μερες λεμε τις εχω στανταρ!!

ΥΓ

Σιγα που δεν ειναι smartphone χωρις παιχνιδια, αλλη ορεξη δεν ειχα να παιζω στις 5 ιντσες candy crash.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς δεν είσαι ο μέσος χρήστης με 5-6 ώρες οθόνη στις 72 ώρες. Αυτές οι ώρες είναι ελάχιστες. Τόσες ώρες βγαίνουν σε μια μέρα με μέτρια προς μεγάλη χρήση.

Δημοσ.

Αν συγκρινω απο την εμπειρια μου με το lenovo s750 το κινητο θα ειναι θεσπεσιο !! Και οι mtk cpu τουλ απο quad 1ghz+ ειναι αξιοπρεπεστατοι και πολυ κομπλε. Τωρα για τους τυπους που η μπαταρια τελειωνει σε 10 ωρες...μαλλον δουλεια δεν εχουν ή αν εχουν δεν εχουν το σωστο κινητο ή κουκουρουκου ολη μερα. Και εγω μιλαω 5-6 ωρες καθε μερα και μια χαρα κραταει το κινητο με mail και surfing 2 ωρες περιπου βγαζω ανετα 2 μερες με 2k mA.

Δημοσ.

Ποιες 4 μερες;

3 μερες (5-6 ωρες οθονη) κραταει το Jiayu που εχω και εχει 2750 μπαταρια

Αυτο που εχει διπλασια παει για... βδομαδα (χωρις games-data φυσικα)

Εντάξει, να μην μιλάμε κιόλας... :P

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να έχεις smartphone και να μην έχεις data και αν όχι games, να ακούς λίγο ραδιόφωνο ή κανα mp3 στον δρόμο... 

Έχω το Nexus 4 και έχω recor 4 μέρες αυτονομία, αλλά τηλέφωνο να μίλησα 1 ώρα το πολύ και το υπόλοιπο ήταν ένα game που έπαιζα... 

Με normal χρήση 1.5 μέρα... αυτό είναι λίγο περισσότερο από 2 φορές την μπαταρία του Nexus οπότε 4ήμερο το βλέπω.

(Επίσης, ξέρουμε αν θα έχει καθαρό android? Γιατί αν το έχει φορτώσει με μπούρδες η philips τότε μη σου πω 3ήμερο...)

Δημοσ.

Οθονη αναλυσης 960χ540;

960χ540;

Σε οθονη 5 ιντσων;da-fuck.jpg

Μια bravia 42" με ultraquadsuperduperHD για το παιδί να βάλει στο κινητό του γιατί είναι τόσο ψαγμένος γιατί η τεχνολογία γονατίζει μπροστά στις ανάγκες του.

• Like 5
Δημοσ.

200 gr περίπου?

στα κάτεργα είμαστε?

τηλεφωνο και 200γρ δεν ταιριάζει ... αυτό είναι τούβλο για να σκοτώνεις αγριόχοιρους όταν πας για κυνήγι.

μέχρι 150 για να μπαίνει σε τσέπες & πορτοφολια ...... και τα νεφρά να είναι στην θέση τους στο τέλος της ημέρας

• Like 1
Δημοσ.

200 gram ? 960x540 ? android ? BYE-BYE !
Ειδηση αποτελει η μεγαλης χωρητικοτητας μπαταρια κυριως παρά τα specs. Mε τετοια χαρακτηριστικα πως να μην κρατάει εβδομάδες ! Η τεχνολογία έπιασε κορυφή.Καιρός να επιστρεφουμε σε εποχες 3310 θα σκέφτηκαν...

Δημοσ.

Η επισημη παντοφλα της Philips σε Νο 48, ηρθε να ταραξει τον ανταγωνισμο.............

Δημοσ.

Οθονη αναλυσης 960χ540;

960χ540;

Σε οθονη 5 ιντσων;da-fuck.jpg

ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις πιασει ποτε κινητο με τετοια οθονη γιατι ειναι υπεραρκετη η αναλυση.

Δημοσ.

η philips ανέκαθεν κατασκεύαζε κινητά (σε εποχές προ android) με μεγάλες μπαταρίες αλλά ήταν μόνο για ασία ή ρωσία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...