GiwrgosP- Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Κάθε πυρήνας θα δουλεύει στα 3Ghz, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι 3*4=12Ghz. Θα δεις όμως μεγάλη διαφορά όταν μια εφαρμογή/παιχνίδι έχει φτιαχτεί ώστε να χρησιμοποιεί παραπάνω πυρήνες, δηλαδή αν μια εφαρμογή έχει φτιαχτεί να χρησιμοποιεί 4 πυρήνες, οι διαφορές θα ήταν κοντά στο 4πλασιο σ'έναν 4πύρηνο απ'ότι σ'ένα 1πύρηνο της ίδιας συχνότητας. Αυτό δεν ισχύει στο Turbo Boost. Στο Turbo έχουμε αύξηση του ρολογιού ενός πυρήνα όταν οι άλλοι δε χρησιμοποιούνται. Δε μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα, γιατί ούτε ξέρω περισσότερα, ούτε πιστεύω ότι χρειάζεται να ξέρω περισσότερα Α μαλιστα, ευχαριστώ
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εβγαλα τον επεξεργαστη τον παλιο κ περιμενω τον καινουργιο..ειδα ομως στο socket ενα στραβωμενο pinακι...ελπιζω να μην εχω προβλημα αυριο με τον νεο επεξεργαστη. Βεβαια ο παλιος δουλευε προφανως πανο σε αυτο το πιν (δεν το χαλασα δηλαδη απο χτυπημα η τίποτα τέτοιο)
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Να δεις στραβωμένα πινάκια ο phenom μου... παρτίδα είχε πάρει όλη η σειρά Εγώ στο CPU τα ίσιωσα με μια κάρτα (φοιτητικό πάσο ή κάρτα για ATM). Ένα πινάκι δεν κατάφερα να το ισιώσω απόλυτα αλλά δουλεύει άνετα.Τώρα στραβωμένο πιν σε socket δεν έχω δει, γιατί το AM3+ δεν έχει, αλλά μην αρχίσεις και το σκαλίζεις, άστο γιατί μπορεί να σου ξεφύγει και να στραβώσεις κι άλλα. Ίσως κάποιο παιδί εδώ να 'χει να προτείνει καλύτερη λύση, ή μπορεί και στο τέλος να μην έχεις κανένα θέμα. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οτι κ να ναι θα το δω σαν εμπειρια..θα παθω και θα το μαθω για αλλη φορα κ θα ειμαι υποψιασμενος.. Απλα δεν εχω λεφτα για μητρικες κ ιστοριες ως 16χρονος π Περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο που θα βαλω τον νέο επεξεργαστή
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ε απλά πρόσεχε, αν δεις ότι το cpu δε λέει να καθίσει καλά πριν τον "κουμπώσεις" μην τον πιέσεις ή προσπαθήσεις να το κλίσεις άτσαλα, προσεκτικά.Περίμενε και κάποιους ιντελ-αδες που ίσως να τους είχε παρουσιαστεί πρόβλημα παρόμοιο, να σου πουν πως το λύσανε.
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Παντως μου φαινεται λιγο δυσκολο να στραβωσε απο λαθος αρχικη τοποθετηση επεξεργαστη αφου ειναι επιπεδος ο επεξεργαστης απο κατω και τα πινακια εχουν ιδιο υψος, οποτε λογικα θα επρεπε να στραβωσουν πινακια σε συγκεκριμενο ΣΗΜΕΙΟ και οχι ενα μονο αλλα πολλα μαζι. Για την ακριβεια ειναι 3 στραβωμενα πινακια αλλα διασπαρτα και απομακρυσμενα μεταξυ τους, οποτε αν ο επεξεργαστης ειχε κουμπωσει πανω σε αυτα απο την αρχη λογικα και ο νεος δεν θα εχει κανενα προβλημα.. Τωρα θα δοκιμασω να βαλω τον καινουργιο και αν δω οτι προκυπτει τίποτα δεν το σκαλιζω και περιμενω την δευτερα που θα ρθει τεχνικος στο σπιτι για ενα παλιο pc να δει και το θεμα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα