Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αν σου πω οτι δοκιμασα μερικα απο τα παραπανω και δεν ειχα προβλημα?

μηπως μιλαμε για μεμονωμενα περιστατικα που συμβαινουν σε ολους...

επειδη το θεμα στο myphone το παρακολουθω στενα δεν εχω παρατηρηςει να αναφερονται αλλοι σε αυτα που αναφερεις....

(πχ εχω ipad air και αντιμετωπιζω καρασαρισματα ...και αλλος φιλος με ιδιο μηχανημα δεν εχει αντιστοιχα προβληματα)

Δημοσ.

και αν σου πω οτι δοκιμασα μερικα απο τα παραπανω και δεν ειχα προβλημα?

μηπως μιλαμε για μεμονωμενα περιστατικα που συμβαινουν σε ολους...

επειδη το θεμα στο myphone το παρακολουθω στενα δεν εχω παρατηρηςει να αναφερονται αλλοι σε αυτα που αναφερεις....

(πχ εχω ipad air και αντιμετωπιζω καρασαρισματα ...και αλλος φιλος με ιδιο μηχανημα δεν εχει αντιστοιχα προβληματα)

Και αυτό ακόμη αν συμβαίνει, (μεμονωμένων συσκευών προβλήματα π.χ.), είναι ευθύνη των Samsung & Google! Εμείς απλά πληρώνουμε... Δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως οφείλεται στην υπερπαραγωγή.

Δημοσ.

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που αυτή η εταιρεία έχει αρχίσει τον τελευταίο χρόνο να ασχολείται με αρλούμπες.

Ναι, δεν έχει από πού να αντιγράψει, και τρελαίνεται!!!

Και το πρώτο Note ζαριά ήταν και τους βγήκε πολύ περισσότερο απο οτι περίμεναν. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα να δω κάτι καινούργιο. Τα smartphones έχουν πλέον βαλτώσει και αυτή τουλάχιστον είναι μια καινούργια ιδέα. Είτε πετύχει είτε οχι.

Υπάρχει και το Galaxy Round, το ακριβώς ανάποδο, από όλα έχουμε! :P

Κάποια στιγμή , θα βρει τον προορισμό της, η τεχνολογία αυτή, προφανώς όχι ακόμα. Το θετικό της ότι δεν σπάει, λόγω του πλαστικού υλικού. Το αρνητικό της, χαράζεται, για τον ίδιο λόγο.

Δημοσ.

Πάντως ισχύει ότι το gadget που εμφάνισε ο τύπος στο τέλος του βίντεο φάνηκε πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτό το ανοιχτήρι   B) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...