Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ήθελα να αναβαθμίσω τις μνήμες μου. Διαθέτω αυτή την motherboard Από ότι διάβασα γράφει πως υποστηρίζει μνήμες dual channel 1200 έως 8gb Αυτό σημαίνει πως κάτι πακέτα quad channel δεν τα υποστηρίζει? Εννοώ πρέπει να αγοράσω 4εις των 2gb ξεχωριστά αλλά να είναι ίδιες? Μιας και έρχεται και πιο οικονομικά αν δεν πιάνει το quad channel ή ότι μπορώ να πάρω δύο πακέτα 2χ2gb dual channel. Αυτή τη στιγμή διαθέτω αυτές τις μνήμες. 2χ (2χ1gb) Συγνώμη αν ακούγονται χαζές οι ερωτήσεις αλλά δεν γνωρίζω. Βασικά δεν με πειράζει αν μου προτείνεται και απο internet sites του εξωτερικού. Ψωνίζω και απο το εξωτερικό αν υπάρχει συμφέρουσα προσφορά.
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ναι πχ triple channel που εχεις δει σε αλλες δεν το υποστηρίζει ακομα και τις βάλεις σε τετοια διάταξη το dual channel θα ακολουθήσεις και καλύτερα να βάλεις καινούργιο σετάκι και να αφήσεις αυτες που εχεις έξω για να μην εχεις τιποτα ασυμβατότητες , πες ομως ποσα gb θέλεις να βάλεις και ποσα χρήματα μπορεις να δώσεις
The_Judas Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πες μας τι υπολογιστή έχεις και τις χρήση του κάνεις, για να δούμε αν αξίζει τον κόπο να δώσεις 100 ευρώ για παλαιάς τεχνολογίας μνήμες.
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Παίζω παιχνίδια ως επι το πλείστον αλλά χρησιμοποιώ και προγράμματα όπως Photoshop, Autocad και αρκετά άλλα. Επειδή αυτή τη στιγμή δεν θέλω να δώσω λεφτά για έναν καινούριο έστω να χρησιμοποιήσω τις δυνατότητες αυτού στο έπακρο. Επεξεργαστής Motherboard Μνήμες τις αναγράφω και πάνω έχω σύνολο 4gb τώρα. Λειτουργικό win 7 Οθόνη 20'' Τώρα δεν γνωρίζω αν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αλλά όπως είπα ψωνίζω και απο εξωτερικό οπότε προτάσεις και απο έξω που θα είναι ίσως και πιο φτηνές γιατί όχι
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αν θέλεις να πας στα 8gb μπορεις να πάρεις αυτες http://www.geil.com.tw/products/show/id/122αν τις βρείς μεχρι 100 euro απο εξωτερικό γιατι εδώ εχουν ακριβότερα http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200000507 , windows 7 ελπίζω να εχεις 64bit για να σου βλέπει ολη την ram
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ναι 64bit έχω αφού και για τα 4gb ήθελε 64. Το θέμα είναι ότι πχ λέει ddr 2 έως 1200 λές πάλι να πάω στα 800mhz?
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεν θα δεις ετσι και αλλιως καμια διαφορά οποτε για εμενα πήγαινε παλι σε 800mhz και εκτος αυτου οι ddr2 οπως θα ειδες ειναι αρκετά ακριβές οποτε απο 800 και πανω μαλλον θα ξεφεύγουν
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Λοιπόν για να είμαι ειλικρινής είμαι σε αυτές εδώ. Κάποιες με bid που θα χτυπήσω. Τι γνώμη έχεις εσύ και πχ αυτές που είναι με bid μέχρι πόσα θα έδινες το ανώτερο. Crosair Patriot 1 Patriot 2 Geil
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Στις corsair ή σε geil θα πήγαινα ετσι και αλλιως ίδιες μνήμες ειναι
The_Judas Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αν πάρεις καινούργιες: http://www.cosmodata.gr/product/161349/ Αν πάρεις μεταχειρισμένες από το ebay κοίταξε μόνο αν στέλνουν στην Ελλάδα και με τι κόστος. Αν είναι να γλιτώσεις μόνο 20-30 και να μην έχεις εγγύηση δεν αξίζει τον κόπο. Μπορείς επίσης να βάλεις και στο ινσομνια μια αγγελία.
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αν πάρεις καινούργιες: http://www.cosmodata.gr/product/161349/ Αν πάρεις μεταχειρισμένες από το ebay κοίταξε μόνο αν στέλνουν στην Ελλάδα και με τι κόστος. Αν είναι να γλιτώσεις μόνο 20-30 και να μην έχεις εγγύηση δεν αξίζει τον κόπο. Μπορείς επίσης να βάλεις και στο ινσομνια μια αγγελία. Hmmm να σου πω την αλήθεια δεν είχα κατα νου αυτές τις μνήμες. Μιας και απο άποψη mhz είναι και παραπάνω απο 800. Ναι γνωρίζω απο εξωτερικό ψωνίζω χρόνια. Σε ευχαριστώ πάντως. Αυτό με τις αγγελίες δεν το γνωρίζω. Έφτιαξα μια αγγελία για ζήτηση γιατί η αλήθεια στην προσφορά δεν μπορούσα να βρω άκρη μιας και δεν έχει φίλτρο για το τι ddr, οπότε εμφανίζει τα πάντα και γίνεται χαμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα