bubuntu Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 καλο πασχα σε ολους απο θεσσαλονικη, εχω ubuntu 10.04 lts (το μονο που αξιζε) και θελω να αλλαξω διανομη,debian n archlinux, καποιος που να εχει καποιο cd στη θεσσαλονικη υπαρχει? γιατι εγω απετυχα πληρως να κανω δικα μου live cd, live usb. με ενδιαφερει οι πυρηνες να εχουν το ath5k atheros και το br module gia broadcom wifi, αλλιως δυσκολα να φτιαξω εγω τους οδηγους ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ichbin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Site: Indexof /debian-cd/current-live/amd64/bt-hybrid Site: Indexof /debian-cd/current-live/i386/bt-hybrid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μηπως το iso που κατεβαζεις το αποσυμπιεζεις κλπ? Κακως! Εκτος αυτου, πριν το γραψεις, πρεπει να το ελεγξεις ετσι http://www.insomnia.gr/wiki/_/linux/πριν-την-εγκατάσταση-r177(εκει που λεει για το md5sum) Το ath5k ειναι στον πυρηνα εδω και αρκετα χρονια by default, οποτε δεν θα εχεις καποιο θεμα. Για τις broadcom υπαρχει το παντα εξελισσομενο b43 και το wl που ειναι closed source. Αναλογα με την καρτα που εχεις, βαζεις αυτο που την υποστηριζει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubuntu Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 εχω ενα επισημο cd debian 5, και ειμαι ατυχος γιατι δεν εχει μεσα τα modules που εχω, αν τα ειχε απλως θα κανα αναβαθμιση, αλλα ατυχια, αυτα τα λινκ τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Την εποχη του debian 5 δεν υπηρχε καν ο ath5k! Πετα το και κατεβασε ενα φρεσκο iso. Τα λινκ περιεχουν torrent links για τις 5 διαφορετικες εκδοσεις του debian, αναλογα με το desktop enviroment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubuntu Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ξες τι μου τη δινει περισσοτερο? δε μπορω με τιποτα να ανοιξω deb, δε τα αναγνωριζει, ουτε aptitude, dpkg, τιποτα, υπηρχε ο ath5k, τον εφτιαχνες μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν θέλω να σε ξενερώσω η να στην πώ, αλλα αν δεν μπορείς να φτιάξεις ένα live cd η usb πως θα κάνεις το παραμικρό στο arch που ανέφερες παραπάνω? ούτε την εγκατάσταση δεν θα εχεις υπομονή να ολοκληρώσεις. βέβαια αν έχεις βαρεθεί το ubuntu (όπως και θα έπρεπε κατα την γνώμη μου), δοκίμασε to manjaro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubuntu Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν εχεις αδικο, απλα ελπιζω με το installation guide της arch, να το παλευα, δεν εχω τη διαθεση ναχω το 10.04 lts μεχρι το 2020, κακην κακως μπηκαμε στο λινουξ με το ubuntu, για μενα ηρθε η ωρα, να το αφησω πισω, ειναι πολυ παιδικο και ασοβαρο για μενα, live φτιαχνω με το unetbootin, απλα δε δουλεουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ichbin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 στα λινκ που σου εδωσα μπορεις να κατεβασεις Debian Live 7.4 απο torrent. Διαλεξε πιο περιβαλλον εργασιας σου αρεσει και φτιαξε ενα Live DVD η ενα Live USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν εχεις αδικο, απλα ελπιζω με το installation guide της arch, να το παλευα, δεν εχω τη διαθεση ναχω το 10.04 lts μεχρι το 2020, κακην κακως μπηκαμε στο λινουξ με το ubuntu, για μενα ηρθε η ωρα, να το αφησω πισω, ειναι πολυ παιδικο και ασοβαρο για μενα, live φτιαχνω με το unetbootin, απλα δε δουλεουν το χεις παντρευτει ? υπαρχουν 200 προγραμματα που φτιαχνουν live usb ...δοκιμασε τα 1-1..οποιο παιξει..επαιξε. δεν κανουν ολα για ολες τις διανομες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 live φτιαχνω με το unetbootin, απλα δε δουλεουν δες εδώ για USB, με dd ειναι μια εντολή και καθάρισες https://wiki.archlinux.org/index.php/USB_Flash_Installation_Media απτην άλλη αν έκαιγες απλα ένα cd με την διανομή θα ήταν πολυ πιο απλά τα πραγματα το χεις παντρευτει ? υπαρχουν 200 προγραμματα που φτιαχνουν live usb ...δοκιμασε τα 1-1..οποιο παιξει..επαιξε. δεν κανουν ολα για ολες τις διανομες. για το arch συνήθως δεν δουλεύουν, ειναι λίγο μπέρδεμα η φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 για το arch συνήθως δεν δουλεύουν, ειναι λίγο μπέρδεμα η φάση ναι σιγουρα ο,τι πεις -> https://wiki.archlinux.org/index.php/USB_Flash_Installation_Media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ναι σιγουρα ο,τι πεις δεν το εγραψα σαν διαφωνία προς εσενα, ίσα ίσα συμφώνησα με αυτο που είπες, οτι δεν δουλεύουν όλα. (ασε που πόσταρες αυτο που ήδη έγραψα παραπάνω ) αν διαβάσεις λίγο καλύτερα το wiki θα δείς οτι γράφει ακριβώς αυτο που εννοώ, οτι δεν λειτουργούν τα tools συνήθως λόγω του οτι το arch χρησιμοποιεί καινούρια έκδοση syslinux. με το dd είναι πιο απλά τα πράγματα σίγουρα, αλλα χάνεις την δυνατότητα του multi-boot. ειναι ωραίο να έχεις ένα flashaki με πολλά λειτουργικά, φτιαγμένο π.χ με το YUMI απο ότι κοίταξα τώρα βλέπω οτι κάποιοι τα κατάφεραν με αυτο το εργαλείο για arch: http://sourceforge.net/projects/usbwriter/ Note: As of UUI 1.9.5.2 this does not work out-of-the-box because of a discrepancy in syslinux versions. I guess the USB creators include syslinux 4.xx version (mostly 4.06 or 4.07) and the Arch iso contains files from syslinux 6.xx (either 6.01 or 6.02). Therefore you have a version mismatch and syslinux fails to boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 και ενω το ιδιο λινκ παρατεθηκε 2 φορες...αυτο που εγραψες ηταν για το arch συνήθως δεν δουλεύουν, ειναι λίγο μπέρδεμα η φάση που στα δικα μου ελληνικα σημαινει "κανενα προγραμμα που φτιαχνει live usb δεν δουλευει με το arch"... αν ηθελες να εννοησεις οτι ΚΑΠΟΙΑ απο αυτα δεν δουλευουν με το arch , τοτε πρεπει να δουλεψεις λιγο το συντακτικο σου. Οσο για αυτο που παραθετεις απο το λινκ αναφερεται στο universal-usb-installer. Μπορει καλλιστα να δοκιμασει το win32 disk imager , usbwriter for windows , ακομα και το dd for windows. Υπαρχουν ακομα και τα usbtransfer , linuxlive usb creator , yumi κλπ.. ας δοκιμασει καποιο και οποιο παιξει. Αν δεν παιξει ας βαλει αλλη διανομη και να φτιαξει live usb απο καποιο λινουξ προγραμμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ναι δυστυχώς το wiki του arch δεν ειναι και πολύ οργανωμένο. στην αρχή λέει για το universal usb, μετά απο μερικές παραγράφους κάπου γράφει το usbwriter, αλλα είναι χαμένο εκει μέσα... το yumi δεν παίζει σίγουρα γιατι το χρησιμοποιώ και εχω αναγκαστεί να εχω και δεύτερο στικακι για το arch. για το Xboot δεν ξέρω, ίσως να παίζει. δεν το είχα γράψει καθαρά γιαυτο ξαναπόσταρα για να το ξεκαθαρίσω. τελικά εχω μεγαλώσει και έχω ηρεμήσει πολύ η κάποιοι απλά εχουν αρκετά νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα