Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 εκτός απο τον εξυπνο τι αλλο κάνεις στην καθημερινότητα σου; Πιστευεις οτι τόσο εύκολα φεύγει κάποιος 1-2 μέρες απο μία σοβαρη εργασία; Τελος παντων, το μονο σίγουρο ειναι οτι πρέπει η αστυνομία να τα αναλάβει όλα σε κάθε περίπτωση και οχι να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις (που προφανώς και δεν επρόκειτο και ήταν καθαρά σαρκασμός-δούλεψε τον λίγο)... Ε τώρα αν σου πω ότι με αυτά που γράφεις δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις σοβαρή εργασία, θα παρεξηγηθείς? Εσύ πάντως πρέπει να δουλέψεις λίγο το γραπτό λόγο, από τη στιγμή που προσπαθείς να αναλύσεις το γιατί δεν θα έχεις συνέπειες αν σπάσεις τζάμια, δεν είναι καθόλου προφανές ότι δεν το σκεφτόσουν σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Απόψεις επί του θέματος θέλω να διαβάζω, όχι επί των μελών. /sc 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 δεν ξερω αν θα βγαλεις ακρη... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=39142&start=15 http://ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3355 Αν τα δίτροχα τα παρκάρει κάθετα στο πεζοδρόμιο, μπορείς να φωνάξεις την τροχαία να του κόψει κλήση. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ όλα τα οχήματα, ακόμα και τα δίτροχα, πρέπει να σταθμεύουν με τις ρόδες παράλληλα στο πεζοδρόμιο. Φώναξε την τροχαία 1-2 φορές για να του κοπεί ο βήχας του τρόμπα. Τώρα, για τη μήνυση που λες δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί. Η πινακίδα κυκλοφορίας δεν είναι προσωπικό δεδομένο, αλλά δημόσιο έγγραφο. Το θέμα, βέβαια, είναι πολύ λεπτό και καλύτερα να απαντήσει κάποιος νομικός.με ποιο τροπο θα κοπει ο βηχας?θα δωσει μια φορα 20ε κληση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καταρχήν νομικός δεν είμαι, αλλά εμένα η λογική μου και οι λιγοστές γνώσεις που έχω μου λέει το εξής. Η πινακίδα κυκλοφορίας ταυτοποιεί πρόσωπα μεν αλλά δεν παύει να αποτελεί "δημόσιο έγγραφο". Αν δηλαδή δω π.χ. μια ληστεία και πάρω τηλέφωνο την αστυνομία με την πινακίδα του αυτοκινήτου που φύγανε, θα μου κάνει μύνηση ο ληστής για παραβίαση προσωπικών δεδομένων; Δεν νομίζω. Αν ήτανε έτσι θα είχαμε τις πινακίδες μας στο πορτοφόλι μας και όχι βιδωμένες σε κοινή θέα. Για τα πρόστιμα που αναφέρθηκε πιο πάνω είχα διαβάσει παλιότερα πως για το παρκάρισμα μπορεί να επαναληφθεί η κλήση ανά x χρονικό διάστημα. Μπορεί δηλαδή ένα παρκαρισμένο όχημα να παίρνει κλήσεις ανά 45', 1, 1,5 ώρα για το ίδιο παράπτωμα, εφόσον είναι ακόμα παρκαρισμένο παράνομα. Το κάθε πότε δεν το θυμάμαι. Αν ίσχυε, ισχύει ακόμη ας μας διαφωτίσει όποιος το βρει σε KOK. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καταρχήν νομικός δεν είμαι, αλλά εμένα η λογική μου και οι λιγοστές γνώσεις που έχω μου λέει το εξής. Η πινακίδα κυκλοφορίας ταυτοποιεί πρόσωπα μεν αλλά δεν παύει να αποτελεί "δημόσιο έγγραφο". Αν δηλαδή δω π.χ. μια ληστεία και πάρω τηλέφωνο την αστυνομία με την πινακίδα του αυτοκινήτου που φύγανε, θα μου κάνει μύνηση ο ληστής για παραβίαση προσωπικών δεδομένων; Δεν νομίζω. Αν ήτανε έτσι θα είχαμε τις πινακίδες μας στο πορτοφόλι μας και όχι βιδωμένες σε κοινή θέα. Για τα πρόστιμα που αναφέρθηκε πιο πάνω είχα διαβάσει παλιότερα πως για το παρκάρισμα μπορεί να επαναληφθεί η κλήση ανά x χρονικό διάστημα. Μπορεί δηλαδή ένα παρκαρισμένο όχημα να παίρνει κλήσεις ανά 45', 1, 1,5 ώρα για το ίδιο παράπτωμα, εφόσον είναι ακόμα παρκαρισμένο παράνομα. Το κάθε πότε δεν το θυμάμαι. Αν ίσχυε, ισχύει ακόμη ας μας διαφωτίσει όποιος το βρει σε KOK. /sc το τελευταιο το επιβεβαιωνω.Καθε 2 ωρες εχεις το δικαιωμα να καλεις την αστυνομια να του κοβει κληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 δεν ξερω αν θα βγαλεις ακρη... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=39142&start=15 http://ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3355 με ποιο τροπο θα κοπει ο βηχας?θα δωσει μια φορα 20ε κληση Δεν θα δώσει μια φορά προφανώς. Θα δίνει κάθε φορά που θα κάνει το ίδιο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 θα φαει μια φορα κληση και θα τα βαλει παραλληλα του πεζοδρομιου ωστε να μην ξαναφαει... τωρα να ερθει 2-3 φορες αστυνομια για να κοβει κλησεις το κοβω χλωμο..να το σηκωσουν γιατι ειναι καθετα και οχι οριζοντια παρατραβηγμενο... το θεμα ειναι αν ισχυει αυτο που λεει οτι τα μηχανακια δεν μπορουν να τα γραψουν σε ελεγχομενο παρκινγκ(χλωμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα