Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω για tv που να δείχνει δυο κανάλια ή περισσότερα συγχρόνως σε μια οθόνη να βλέπω δηλαδή ταυτόχρονα δυο κανάλια αν γνωρίζεται ποιες τηλεοράσεις διαθέτουν τέτοια χαρακτηριστικά κάποιο μοντέλο π.χ η πως λέγεται αυτή η λειτουργία για να κάνω αναζήτηση. Ευχαριστώ . 

Δημοσ.

pip λέγετε η λειτουργία αυτο δεν σημαίνει οτι θα σου δίνει και δυο κανάλια. Ολες οι τβ είναι πλέον pip.

Για να έχεις δυο κανάλια πρέπει να πάρεις τβ με διπλό tuner πολυ ακριβότερη σπο την αντίστοιχη με ενα tuner.

Δημοσ.

Μπορει να θελει να βλεπει απο το dvd/ δορυφορικη/συνδρομιτικη/media player και το φερομενο σαν δελτιο ειδησεων του Mega απο την Digea. Μια χαθα παιξει εαν εχει pip. Δεν το εχουν ολες οι τηλεορασεις ακομη, γιατι δεν ειναι ιδιατερα χρησιμο.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για δυο κανάλια στην ουσία ένα κανάλι θα είναι και το άλλο θα δείχνει από υπολογιστή αν σας βοηθάει και αν γίνεται βεβαια

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για δυο κανάλια στην ουσία ένα κανάλι θα είναι και το άλλο θα δείχνει από υπολογιστή αν σας βοηθάει και αν γίνεται βεβαια

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι περιορισμός του pip αλλά τουλάχιστο στην δικιά μου TV δεν μπορώ να έχω pc και κανάλι. Θέλει ψάξιμο σίγουρα..

Δημοσ.

Σε μια samsung 4ετίας που έχω εγώ με pip μπορείς να έχεις pc και αναλογικό κανάλι αλλά όχι 2 κανάλια ( το pc είναισυνδεμένο με vga καλώδιο όμως και νομίζω παίζει ρόλο και αυτό, από ποιες πηγές μπορείς να έχεις pip δηλαδή) Α καιτο κανάλι δεν έχει ήχο (αν και έχω και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω είμαι σχεδόν σίγουρος)

Δημοσ.

Σε μια samsung 4ετίας που έχω εγώ με pip μπορείς να έχεις pc και αναλογικό κανάλι αλλά όχι 2 κανάλια ( το pc είναισυνδεμένο με vga καλώδιο όμως και νομίζω παίζει ρόλο και αυτό, από ποιες πηγές μπορείς να έχεις pip δηλαδή) Α καιτο κανάλι δεν έχει ήχο (αν και έχω και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω είμαι σχεδόν σίγουρος)

pc και κανάλι θέλω όχι δυο καναλια

Pc και κανάλι θελεις άλλο πράγμα, τβ και μονιτορ

τι εννοείς ?

Δημοσ.

σχεδον ολες οι samsung εχουν pip

οι LG νομιζω δεν εχουν καθολου

Εγω το χρησιμοποιω καθε μερα γιατι εχω την τιβι μου για monitor

Μπορεις να εχεις σε full screen το pc και σε μικρο παραθυρο καναλι τιβι και επιλεγεις απο που θελεις ηχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...