panos300 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα ψάχνω για tv που να δείχνει δυο κανάλια ή περισσότερα συγχρόνως σε μια οθόνη να βλέπω δηλαδή ταυτόχρονα δυο κανάλια αν γνωρίζεται ποιες τηλεοράσεις διαθέτουν τέτοια χαρακτηριστικά κάποιο μοντέλο π.χ η πως λέγεται αυτή η λειτουργία για να κάνω αναζήτηση. Ευχαριστώ .
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 pip λέγετε η λειτουργία αυτο δεν σημαίνει οτι θα σου δίνει και δυο κανάλια. Ολες οι τβ είναι πλέον pip. Για να έχεις δυο κανάλια πρέπει να πάρεις τβ με διπλό tuner πολυ ακριβότερη σπο την αντίστοιχη με ενα tuner.
orck Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μπορει να θελει να βλεπει απο το dvd/ δορυφορικη/συνδρομιτικη/media player και το φερομενο σαν δελτιο ειδησεων του Mega απο την Digea. Μια χαθα παιξει εαν εχει pip. Δεν το εχουν ολες οι τηλεορασεις ακομη, γιατι δεν ειναι ιδιατερα χρησιμο.
panos300 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ενδιαφέρομαι για δυο κανάλια στην ουσία ένα κανάλι θα είναι και το άλλο θα δείχνει από υπολογιστή αν σας βοηθάει και αν γίνεται βεβαια
FLOOFLIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ενδιαφέρομαι για δυο κανάλια στην ουσία ένα κανάλι θα είναι και το άλλο θα δείχνει από υπολογιστή αν σας βοηθάει και αν γίνεται βεβαια Δεν είμαι σίγουρος αν είναι περιορισμός του pip αλλά τουλάχιστο στην δικιά μου TV δεν μπορώ να έχω pc και κανάλι. Θέλει ψάξιμο σίγουρα..
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Pc και κανάλι θελεις άλλο πράγμα, τβ και μονιτορ
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Σε μια samsung 4ετίας που έχω εγώ με pip μπορείς να έχεις pc και αναλογικό κανάλι αλλά όχι 2 κανάλια ( το pc είναισυνδεμένο με vga καλώδιο όμως και νομίζω παίζει ρόλο και αυτό, από ποιες πηγές μπορείς να έχεις pip δηλαδή) Α καιτο κανάλι δεν έχει ήχο (αν και έχω και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω είμαι σχεδόν σίγουρος)
panos300 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Σε μια samsung 4ετίας που έχω εγώ με pip μπορείς να έχεις pc και αναλογικό κανάλι αλλά όχι 2 κανάλια ( το pc είναισυνδεμένο με vga καλώδιο όμως και νομίζω παίζει ρόλο και αυτό, από ποιες πηγές μπορείς να έχεις pip δηλαδή) Α καιτο κανάλι δεν έχει ήχο (αν και έχω και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω είμαι σχεδόν σίγουρος) pc και κανάλι θέλω όχι δυο καναλια Pc και κανάλι θελεις άλλο πράγμα, τβ και μονιτορ τι εννοείς ?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=monitor+tv&from=autocomplete
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 σχεδον ολες οι samsung εχουν pip οι LG νομιζω δεν εχουν καθολου Εγω το χρησιμοποιω καθε μερα γιατι εχω την τιβι μου για monitor Μπορεις να εχεις σε full screen το pc και σε μικρο παραθυρο καναλι τιβι και επιλεγεις απο που θελεις ηχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα