Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον θα πάρω την p2314h γιατί μαζί με τα μεταφορικά η 24αρα ανεβαίνει αρκετά. Η 23αρα έχει το ίδιο πανελ έτσι?

το πρωτο μαγαζι που την εχει στο σκρουτζ παντως την p2414h την εχει 206 ευρω με δωρεαν μεταφορικα και δωρεαν αντικαταβολη.χυπα την 24αρα αφου ειναι μεσα στο μπατζετ των 200 ευρω

Δημοσ.

Για Αθήνα είναι δωρεάν, εγώ μένω Πάτρα και θέλω αντικαταβολή

τους ρωτησες?γιατι συνηθως οταν γραφει δωρεαν λεει μονο εντος αττικης.αυτος δεν γραφει τιποτα τετοιο οποτε πιθανο να ειναι για παντου δωρεαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Αθήνα είναι δωρεάν, εγώ μένω Πάτρα και θέλω αντικαταβολή

Είναι παντού δωρεάν πήρα την ίδια από εκεί.

Μάλιστα το πρώτο κομμάτι μου φάνηκε ελλατωματικό αν και ίσως να μην ήταν και μου το άλλαξαν αμέσως χωρίς κανένα έξοδο από μεριά μου.

Τέλος στην αλλαγή την ώρα που μου έφεραν την καινούρια με την μεταφορική τότε πήραν την παλιά πίσω για να μην με αφήσουν χωρίς οθόνη για τις μέρες που θα περίμενα να έρθει η καινούρια.

Επεξ/σία από Ακραίος
  • Like 1
Δημοσ.

Α λέτε για το πρώτο μαγαζί, δεν το είχα καθόλου υπόψιν μου λόγω των λίγων κριτικών. Γενικά είμαι λίγο καχύποπτος με τις αγορές από skroutz και προσπαθώ να προτιμώ μαγαζιά με πολλές κριτικές. Επίσης στη σελίδα της dell δεν βρίσκεται αυτό το μαγαζί (http://www.dell.com/learn/gr/el/grdhs1/campaigns/gr-new-retail?c=gr&l=el&s=dhs&cs=grdhs1&redirect=1) τι σημαίνει αυτό?

Βέβαια αυτό που αναφέρεις μου κάνει μεγάλη εντύπωση, ούτε από μεγάλα μαγαζιά δεν θα το περίμενα. Τι ελάττωμα παρατήρησες? Απλά τους το είπες και ήρθαν να την πάρουν? Πόσες μέρες είχαν περάσει από την παράδοσή της? Εσύ μένεις Αθήνα?

Δημοσ.

Α λέτε για το πρώτο μαγαζί, δεν το είχα καθόλου υπόψιν μου λόγω των λίγων κριτικών. Γενικά είμαι λίγο καχύποπτος με τις αγορές από skroutz και προσπαθώ να προτιμώ μαγαζιά με πολλές κριτικές. Επίσης στη σελίδα της dell δεν βρίσκεται αυτό το μαγαζί (http://www.dell.com/learn/gr/el/grdhs1/campaigns/gr-new-retail?c=gr&l=el&s=dhs&cs=grdhs1&redirect=1) τι σημαίνει αυτό?

Βέβαια αυτό που αναφέρεις μου κάνει μεγάλη εντύπωση, ούτε από μεγάλα μαγαζιά δεν θα το περίμενα. Τι ελάττωμα παρατήρησες? Απλά τους το είπες και ήρθαν να την πάρουν? Πόσες μέρες είχαν περάσει από την παράδοσή της? Εσύ μένεις Αθήνα?

Μου φάνηκε σαν να είχε ένα εσωτερικό σημαδί το οποίο αφού δήλωσα βλάβη δεν το ξαναείδα αλλά καλού κακού έκανα την αλλαγή.

Τους είπα για την βλάβη και είπαν ότι θα στείλουν καινούρια και όταν έρθει τότε θα παραδώσω την παλιά. Την πήραν πίσω χωρις καν  την ελένξουν. Ήρθε ο courrier έδωσε την καινούρια του έδωσα την παλιά και τέλος... Ήταν 2-3 μέρες μετά την παραλαβή. Θεσσαλονίκη μένω. Αυτά. Εγώ πάντως τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί δεν έχω ξαναδεί παρόλο που είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου στην αρχή λόγω του ότι ήταν ένα ανώνυμο μαγαζί.

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω ξαναδεί τέτοια εξυπηρέτηση για να πω την αλήθεια! Η οθόνη πως σου φάνηκε? Στα παιχνίδια και τις ταινίες πάει καλά?

Δημοσ.

οτιδηποτε θες απο εξυπηρετηση για τυχον προβλημα επικοινωνησε απευθιας με την dell.δεν χρειαζεται να μιλησεις με το οποιοδηποτε μαγαζι που την αγορασες.οτιδηποτε στραβο δεις(καμενα πιξελ,πολυ bleeding)στελνεις φωτογραφια στην dell και σου στελνουν καινουρια

Δημοσ.

Επειδη θελεις και ταινιες και η dell δε ειναι καλη σε ταινιες διοτι εχει πολυ bleeding δες και τις καινουριες της samsung d390 και d590.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επειδη θελεις και ταινιες και η dell δε ειναι καλη σε ταινιες διοτι εχει πολυ bleeding δες και τις καινουριες της samsung d390 και d590.

Sent from my iPhone using Insomnia

Tα pls panel εχουν λιγοτερο bleeding απο τα ips?Eιχα την εντυπωση πως ειναι ιδια τεχνολογια απλως με αλλη ονομασια..

Εχεις ευκαιρο κανενα review?

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω ξαναδεί τέτοια εξυπηρέτηση για να πω την αλήθεια! Η οθόνη πως σου φάνηκε? Στα παιχνίδια και τις ταινίες πάει καλά?

Να σου πω την αλήθεια οκ έχει λίγο bleeding όπως όλες οι IPS. Εμένα μου φένεται τέλεια αλλά δεν ξέρω γιατί πριν έπαιζα σε 14 και 17 inch laptop σε χάλια ανάλυση και παλιό panel οπότε μόνο τέλεια θα μπορούσε να μου φανεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...