@topos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Λοιπον αδερφια, Καθαρισα το λαπτοπ (στο service για να μην χασω την εγγυηση) και ετρεξα το occt και ειδα max θερμοκρασιες ~74 βαθμους.Οποτε λεω κομπλε ειμαστε(ο b980 εχει 85c tj max). Εβαλα μερικα παιχνιδακια (nfs rivals/prototype 2) και παρολο που δεν παιζανε smooth σε καποιες φασεις το framerate επεφτε δραματικα (mid ~10) ασχετα απο το τι γινοταν στο παιχνιδι. Ανοιγω διαχειριση εργασιων και βλεπω οτι η cpu κανει throttling εαν πιασει 81 βαθμους. Το παραξενο ομως ειναι οτι ουτε στο intel burn/prime95 κοκ δεν φτανει τοσο. Οποτε ειναι δυνατων να ζοριζετε τοσο πολυ περισσοτερο με το nfs παρα στα dedicated stress tests?Η κατι αλλο δεν παει καλα?
@topos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλη σκεψη...Αλλα εχει και την hd7670...Και με το gpu-z βλεπω οτι δουλευει λογικα αυτη.Εχει utilization ~75% και οταν πεφτει συχνοτητα του cpu πεφτει και αυτη στο ~50.. Τελος,εαν και ο b980(2,4) ειναι σχετικα αδυναμος μου κανει εντυπωση πως ειναι μονιμα στο 100% και δεν μπορει να τροφοδοτησει την hd7670 ακομα κι σε παιχνιδια του 12(prototype) που εχουν ως min c2d στα 2,4.. Λογικα ο b980 πρεπει να ειναι 30-40% ταχυτερος. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2014 από @topos
liopyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Στο occt τι test τρέχεις; Linpack? Δοκίμασε "psu test" που ζορίζει και gpu συγχρόνως.
@topos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Στο occt τι test τρέχεις; Linpack? Δοκίμασε "psu test" που ζορίζει και gpu συγχρόνως. Λοιπον ειχατε δικιο.. Με το που δοκιμασα το psu test ειδα 85αρια στο 5λεπτο. Λογικα εχει την ιδια ψυκτρα για cpu/gpu και μαλλων ζοριζετε να απαγαγει την θερμοκρασια οταν και οι δυο καλοδουλευουν.. Υ.Γ Δεν το ειχα σκεφτει νωριτερα γιατι γενικα εχω χαμηλες θερμοκρασιες στην καρτα(μεχρι 68 βαθμους εχω δει) αλλα ισως ο αισθητηρας της να μην ειναι αξιοπιστος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα