Προς το περιεχόμενο

Windows phone 8 150-230

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Eχω δει αυτα Nokia lumia 625 https://www.skroutz.gr/s/3626134/Nokia-Lumia-625.html 

Htc 8x https://www.skroutz.gr/s/2492530/HTC-Windows-Phone-8X.html Samsung ativ s https://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html ή καποιο αλλο?Η χρηση του θα ειναι πολυ internet,διαφορες εφαρμογες,καμια ταινια και θελω να εχει μεγαλη οθονη.

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για windows phone, καλύτερα να σκέφτεσαι μόνο Nokia. Καλά τα spec του Ativ S αλλά τα νοκια σου προσφέρουν ένα πακέτο που είναι πολύ πληρέστερο.

Η καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά είναι να βρεις από αγγελίες ένα Lumia 925 ελαφρός μεταχειρισμένο που παίζουν στα 190-200 ευρώ, αγορασμένα από ελληνικές αντιπροσωπείες και απλά δεν βόλευε το λειτουργικο τους κατόχους και γι αυτό τα σκοτώνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Να δωσω 200 για μεταχειρισμενο ειναι κριμα.To 925 απ'οτι βλεπω εχει σχεδον τα ιδια specs με το samsung εκτος του 4g  και εχει περιπου 50 ευρω πιο πανω,αξιζει?Δηλαδη εσυ τι εχεις να προτινεις?σε καινουργιο μιλαω παντα.

Δημοσ.

Exω ativ s και απο αυτο σου γραφω.το κινητο απιστευτο γρηγορο.φοβερη καμερα και γενικα πολυ μπροστα για τα λεφτα του.παντως αν ειχα μετα το ativ s μια επιλογη το επομενο θα ηταν nokia 625 το οποιο το εχει φιλος και αξιζει τα χρηματα του.παντως οτι και αν παρεις κοιτα να ειναι η οθονη πανω απο 4,5 ιντσες για να το χαρεις.περνα και τα 8.1 οπως καναμε σχεδον ολοι και εισαι αρχοντας για αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

Exω ativ s και απο αυτο σου γραφω.το κινητο απιστευτο γρηγορο.φοβερη καμερα και γενικα πολυ μπροστα για τα λεφτα του.παντως αν ειχα μετα το ativ s μια επιλογη το επομενο θα ηταν nokia 625 το οποιο το εχει φιλος και αξιζει τα χρηματα του.παντως οτι και αν παρεις κοιτα να ειναι η οθονη πανω απο 4,5 ιντσες για να το χαρεις.περνα και τα 8.1 οπως καναμε σχεδον ολοι και εισαι αρχοντας για αυτα τα χρηματα.

Το samsung εχει πολυ καλα χαρακτηρηστικα και για εκει με κοβω απλα ηθελα κι αλλες γνωμες μηπως υπαρχει κατι καλυτερο.Το 625 θεωρω οτι ειναι το πιο vfm windows phone αλλα κολλαω στο γεγονος οτι εχει 512mb ram μηπως ειναι αργο στο internet και σε εφαρμογες η καμερα δεν με πολυνοιαζει που ειναι 5mp.Τα HTC λενε τιποτα σε windows?

Δημοσ.

Tα 512 ΜΒ μια χαρά ειναι για το κινητό. Δε λαγγάρει καθόλου. Το έχω τεστάρει και με το νοκια 520 που έχει την ίδια μνήμη και το κινητό δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα lagging.

Δημοσ.

Tα 512 ΜΒ μια χαρά ειναι για το κινητό. Δε λαγγάρει καθόλου. Το έχω τεστάρει και με το νοκια 520 που έχει την ίδια μνήμη και το κινητό δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα lagging.

Προς το παρον δεν εχει αλλα σε βαθος χρονου ομως;Ναι μεν τα Windows ειναι πολυ ελαφρια αλλα οσο περναει ο καιρος τα 512 δεν νομιζω πως θα ειναι αρκετα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που θες windows phone κινητο , για μενα πρεπει να πας σε NOKIA. Προσφερει πολλες εφαρμογες οι οποιες μερικες ειναι exclusive μονο σε nokia. Η δικια μου προταση ειναι το Lumia 820 διοτι ειναι μεσα στο budget σου καθως και διαθετει :

1) 1GB ram (Υποψην δεν χρειαζεται το κινητο 1gb για να τρεχει smoothly.Εχω το lumia 620 με 512 ram το οποιο ειναι αψογο δεν κολλαει καθολου.Ο λογος που σε κατευθυνω σε 1gb ram ειναι η ασχημη συνηθεια που εχουν οι developers να φτιαχνουν apps μονο για κινητα με 1gb ενω καθυστερουν αρκετα να αναπτυξουν την εφαρμογη και για 512 ram. Aκομα περιμενω να παιξω temple run 2 που το παιζουν κινητα android των 80 ευρω)

2)8mp camera ,

3)8gb εσωτερικη ενω παιρνει micro SD επεκτασιμη μνημη. Με την αναβαθμιση 8.1 θα μπορεις να εγκαθιστας εφαρμογες και στην micro SD οποτε θα εισαι κομπλε απο αποψη μνημης.

4) υποστηριζει 4G δικτυα

5) ειναι Nokia :P

http://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html

Δημοσ.

εχω το ativ s και κολιτος πηρε το 925

ειναι κινιταρα το νοκια με φοβερη καμερα και πολυ ωραια κατασκευη.

αλλα την αποσπομενη μπαταρια και την microsd δε τα αλλαζω.. και ειμαι και πολυ πιο ελαφρης κατα 30+ γραμμαρια και στην τσεπη εχει διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...