ramarg Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Και με QuickTime κανείς screen capture. Anyway έχω early 2003 , 15", 2.7ghz,nvindia GT650 και τους 70 θα τους δώ μόνο σε πολλά ζόρια και εάν...Καμία σχέση με τα προηγούμενα MacBook pro απο άποψη θερμοκρασιών. Για να ξεπεράσει τους 70 πρέπει να είναι 30 ambient και να παίζεις Diablo στο full. Δηλαδή δεν υπάρχουν σε καμία περίπτωση οι 90 βαθμοί που μπορεί να φτάνανε παλαιότερα κάτι core2duo και ήταν normal. Κατάλαβα.Απλά με την dedicated gpu είναι και διαφορετικά τα πράγματα.Οταν τα σηκώνει όλα μία integrated gpu, όσο να είναι ανεβάζει και αυτή.Αν και για τα δικά μου κριτήρια,η iris pro (hd5200) είναι πολύ δυνατή,ακόμα και η iris (hd5100). Kαλά τα προηγουμενα pro ήταν καπως και στο θεμα ψυξης-θορυβου-θερμοκρασίας. Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει και 90αρια,κατά τη διάρκεια live streaming στο chrome.Ενώ για το ιδιο streaming url στον safari είχα 58.Καμιά φορά φταίει και το λογισμικό.Εγω π.χ με την τραγικη αυτονομια,υπερθερμανσεις και φουλαρισμα της ραμ,απλά σταματησα να χρησιμοποιώ τον chrome.Οσο πιο νωρίς καταλαβεις τι ευθυνεται και δημιουργει προβληματα τοσο το καλυτερο. P.S Πως κάνεις screen capture στο qt ?
HQ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεν σε εμποδίζει κανένας να βάλεις Windows ή ότι άλλο λειτουργικό θέλεις. Μάλιστα το συνιστώ σε περίπτωση που μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το hardware. Δεν ξέρω για μένα με early 2013 οι θερμοκρασίες μου φαίνονται υψηλές. Το μηχανημα δεν προοριζεται για windows .Δεν θα κανει αυτα που κανει με windows (π.χ. διαρκεια μπαταριας ) και αν ηθελα windows θα αγοραζα κατι αλλο . Αυτο ειναι αλλη κουβεντα ομως δεν αφορα το προβλημα . Χαχα και 17ιντσο ρετινα να κυκλοφορουσε αυτο θα επελεγες φανταζομαι ! Κοιτα εφοσον τα lags ψιλολυθηκαν,δοκιμασε να απεγκαταστησεις και αλλα.Σιγουρα η ριζα του προβληματος εντοπιζεται στον φακελο applications Πάντα βεβαια κρατα μικρο καλαθι. Δεν γνωριζω ποιο προγραμμα χρησιμοποιει για screen video capture,όμως αυτα τα προγραμματα και ειδικα το screenflow που χρησιμοποιω εγω ανεβαζουν την θερμοκρασια σαν να εχεις τον chrome σε flash player HD1080p.Ποιο early 2013 εχεις ? Το 13αρι ή το 15άρι (intergrated ή dedicated gpu ? ) Οχι δεν θα το επελεγα , μου αρεσει η φορητοτητα . το 17αρι δεν ειναι "φορητο" και το 13αρι δεν ειναι γρηγορο για τις δουλειες που το θελω λογο dual core To quicktime κανει screen capture . ετσι εκανα το βιντεο που παρεθεσα πιο πριν . Γραφω στον τιτλο ποιο μηχανημα εχω Εν παση περιπτωσει ,ευχαριστω για τον μπουσουλα που μου δωσατε για την ερευνα μου .Θα επανελθω με καινουριες εντυπωσεις και αν χρειαστει θα "αναβιωσω" το thread, εφοσον ξαναεμφανιστει το προβλημα . Αν σας ερθει καμια αλλη ιδεα ριχτε την Ας ΜΗΝ κλειδωθει το θεμα ως solved γιατι βλεπω πως στα apple fora υπαρχει θεμα σχετικα μα αυτα τα lag και τα mbp-r, και ισως βρεθουν κ αλλοι αναγνωστες με παρομοια προβληματα .
ramarg Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το μηχανημα δεν προοριζεται για windows .Δεν θα κανει αυτα που κανει με windows (π.χ. διαρκεια μπαταριας ) και αν ηθελα windows θα αγοραζα κατι αλλο . Αυτο ειναι αλλη κουβεντα ομως δεν αφορα το προβλημα . Οχι δεν θα το επελεγα , μου αρεσει η φορητοτητα . το 17αρι δεν ειναι "φορητο" και το 13αρι δεν ειναι γρηγορο για τις δουλειες που το θελω λογο dual core To quicktime κανει screen capture . ετσι εκανα το βιντεο που παρεθεσα πιο πριν . Γραφω στον τιτλο ποιο μηχανημα εχω Εν παση περιπτωσει ,ευχαριστω για τον μπουσουλα που μου δωσατε για την ερευνα μου .Θα επανελθω με καινουριες εντυπωσεις και αν χρειαστει θα "αναβιωσω" το thread, εφοσον ξαναεμφανιστει το προβλημα . Αν σας ερθει καμια αλλη ιδεα ριχτε την Ας ΜΗΝ κλειδωθει το θεμα ως solved γιατι βλεπω πως στα apple fora υπαρχει θεμα σχετικα μα αυτα τα lag και τα mbp-r, και ισως βρεθουν κ αλλοι αναγνωστες με παρομοια προβληματα . Τον αθεατο ρωτησα ποιο retina εχει.Ειχα βαλει παραθεση εαν θυμαμαι καλά Κλεινεις ολα τα περιττά κατω στο dock ?
HQ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 P.S Πως κάνεις screen capture στο qt ? ω ναι , παντα τα κλεινω ολα . 1
atheatos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το μηχανημα δεν προοριζεται για windows .Δεν θα κανει αυτα που κανει με windows (π.χ. διαρκεια μπαταριας ) και αν ηθελα windows θα αγοραζα κατι αλλο . Αυτο ειναι αλλη κουβεντα ομως δεν αφορα το προβλημα . Οχι δεν θα το επελεγα , μου αρεσει η φορητοτητα . το 17αρι δεν ειναι "φορητο" και το 13αρι δεν ειναι γρηγορο για τις δουλειες που το θελω λογο dual core To quicktime κανει screen capture . ετσι εκανα το βιντεο που παρεθεσα πιο πριν . Γραφω στον τιτλο ποιο μηχανημα εχω Εν παση περιπτωσει ,ευχαριστω για τον μπουσουλα που μου δωσατε για την ερευνα μου .Θα επανελθω με καινουριες εντυπωσεις και αν χρειαστει θα "αναβιωσω" το thread, εφοσον ξαναεμφανιστει το προβλημα . Αν σας ερθει καμια αλλη ιδεα ριχτε την Ας ΜΗΝ κλειδωθει το θεμα ως solved γιατι βλεπω πως στα apple fora υπαρχει θεμα σχετικα μα αυτα τα lag και τα mbp-r, και ισως βρεθουν κ αλλοι αναγνωστες με παρομοια προβληματα . Όταν έχω αμφιβολίες για το hardware συνήθως σηκώνω boot camp και τρέχω windows για να δώ την συμπεριφορά που έχουν ώστε να αποκλεισω το θέμα software. Έτσι καμία φορά γλυτωνω και το clean install....αν δώ ότι το πρόβλημα συνεχίζεται με windows τότε είναι θέμα hardware. 2
ramarg Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ωραιος. Εφόσον εκανες screen capture me quicktime τοτε εχει δικαιο ο αθεατος που μιλησε για υψηλες θερμοκρασιες.Δοκιμασε bootcamp.Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Όταν έχω αμφιβολίες για το hardware συνήθως σηκώνω boot camp και τρέχω windows για να δώ την συμπεριφορά που έχουν ώστε να αποκλεισω το θέμα software. Έτσι καμία φορά γλυτωνω και το clean install....αν δώ ότι το πρόβλημα συνεχίζεται με windows τότε είναι θέμα hardware. +1
wakabanka Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αν και το θέμα λύθηκε απ'ότι βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να δοκιμάσεις οταν χρειάζεσαι πολύ χώρο είναι να βάλεις να τρέχει στη native ανάλυση μεσω κάποιου app.Αν και ακούγεται παράδοξο λογίκα θα πηγάινει καλύτερα από το 1920x1200 αφου δεν θα γίνεται καμία επεξεργασια.Το μόνο θέμα είναι οτι ίσως θά φαίνονται τα πάντα τόσο μικρα που δεν ξέρω πόσο χρηστικό θα είναι... 1
HQ Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 θα δοκιμασω επισης χρηση στη full native αναλυση του μηχανηματος με προγραμμα που επιτρεπει την χρηση αυτης της αναλυσης , αν και δεν πιστευω πως θα δω διαφορα . Θα το δοκιμασω μονο και μονο για να δω αν το downscalling προκαλει το θεμα . Αν και το θέμα λύθηκε απ'ότι βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να δοκιμάσεις οταν χρειάζεσαι πολύ χώρο είναι να βάλεις να τρέχει στη native ανάλυση μεσω κάποιου app.Αν και ακούγεται παράδοξο λογίκα θα πηγάινει καλύτερα από το 1920x1200 αφου δεν θα γίνεται καμία επεξεργασια.Το μόνο θέμα είναι οτι ίσως θά φαίνονται τα πάντα τόσο μικρα που δεν ξέρω πόσο χρηστικό θα είναι... το εχω σκεφτει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα