Προς το περιεχόμενο

Cq57-200sv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και κάτι μέρες μου παρατάχθηκε. Το λαπτοπ. Για απλή χρήση (ίντερνετ. Και ταινίες)οπότε έκανα φόρματ... Και έβαλα τους. Οδηγούς. Όλα εντάξει.. Και πήρα ssd και ραμ από δύο στα τεσσερα.. Και αντί να πάει πιο γρήγορα. Πάει πιο αργά...και κολλάει και στο YouTube. Είμαι.σε απόγνωση δεν ξέρω τι να κάνω?βοήθεια. Forum insomnia :'(

Δημοσ.

1) Μην τρελαίνεσαι, λογικό είναι λόγο των ημερών να μην έχεις και τις δεκάδες απαντήσεις που ζητάς....
2) Δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες... 
Τι λειτουργικό φοράς;
Όταν πέρασες τον SSD τον φόρμαρες και πέρασες από πάνω καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού ή έκανες restore κάποιο image από τον προηγούμενο δίσκο;
Έχεις κοιτάξει τον οδηγό βελτιστοποίησης για SSD; (Νομίζω ότι υπάρχει και στο fοrum)
Tο ότι κολλάει στο youtube δεν σημαίνει τίποτα, μήπως έχεις πρόβλημα με τον flash player.
Με τι browser μπαίνεις;
Όταν λες ότι πάει πιο αργά τι εννοείς;

Δημοσ.

Το λειτουργικό. Το πέρασα κανονικά.. Το flash player. Το έχω κοιτάξει. Είναι μια χαρά, κα όταν λέω κολλάει. Εννοώ αργεί γενικά παντού. Και αυτό δεν δικαιολογειτε

• Moderators
Δημοσ.

Ρέ παιδιά κάνεις ?:-S πραγματικά. Χρειάζομαι μια βοήθεια

1ον Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου απαντησει μεσα σε διαστημα 2 ωρων. Για την ακριβεια κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει σε οποιοδηποτε θεμα απο καταβολης forum.

2ον Εαν θελεις βοηθεια -και μαλιστα σε σημειο σχεδον να την απαιτεις- θα πρεπει για αρχη να βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου. Τι εννοω? Οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες επι του προβληματος σου. Και ευαναγνωστα, κατανοητα posts. Δεν πληρεις καμια απο τις δυο προυποθεσεις.

3ον Οροι χρησης του forum τους οποιους σε συμβουλευω να δωσεις προσοχη: Bumping (#10) και Περιγραφικοι Τιτλοι (#2)

/back on topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...