sancroth Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Καλησπερα φιλοι προγραμματιστες.Ως ατομο που λατρευει την επιστημη της πληροφορικης στις πανελλαδικες δηλασα ως πρωτη προτιμηση τει πλ.Αθηνας και τει ΗΥΣ πειραια.Για καλη η κακη μου τυχη περασα στο 2ο τοτε με 14800 μορια(κακη εκ8εση,τραγικη βασικα και 11 μαθηματικα απο χαζομαρα και σπαταλη χρονου.ολα τα υπολοιπα 18-20)Και τοτε αρχισανε οι συγκιριες.Λιγο οτι στη σχολη ειχε πολυ εως παρα πολυ ηλεκτρονικο κομματι,πυλες,λογικα,σηματα και συστηματα,σχεδιαση...Γενικα πραγματα που με αποθουσαν απο το να παρακολου8εισω γιατι δεν με τραβουσαν ουτε τα ιδια ποσο μαλλον οι καθηγητες που διδασκαν και το συστημα.Ετσι βρεθηκα να αρχιζω να δουλευω και να περνω τη σχολη πιο χαλαρα..1 χρονο μετα η μητερα μου με το πατερα μου χωρισανε(μεχ..)και βρεθηκα να κραταω εγω το σπιτι οικονομικα για τα επομενα 2μιση χρονια.Ετσι λοιπον και εχω χασει 4 ολοκληρα χρονια απο τη σχολη.1 χρονο τωρα σταθηκαμε στα ποδια μας και πλεον εχω μπει με τη μουρη στη σχολη και πλεον κατανοω οτι καποια μαθηματα απο αυτα που δεν μου αρεσαν πρεπει να τα μαθω ωστε να κατανοησω το πως λειτουργει ενας υπολογιστης.Παρολα αυτα το προγραμματιστικο κομματι που διδασκεται στη σχολη ειναι πολυ πολυ μικρο.2 γλωσσες προγραμματισμου η μια σε καποιο βα8ος©.Βασικα πραγραμματα απο βασεις δεδομενων.Αρχιτεκτονικη 1/2.Και καποια παλι γενικα πραγματα σε παρακατω εξαμηνα.Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης.Εχω χασει πολυ χρονο για να στηριξω το σπιτι μου και το πτυχιο ειναι μακρια ποσο μαλλον οταν τα πραγματα που διδασκομαι ειναι περιττα για αυτο που 8ελω να κανω.Εχω καποια επιλογη απο καποιο δυνατο ιδιωτικο πανεπιστημιο/κολλεγιο?Αξιζει να συνεχισω και να παλεψω για το πτυχιο μου αυτο για το δρομο που θελω να ακολουθησω?
ktf Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Παρακολούθα αν δεν το έκανες ήδη μόνο τα μαθήματα προγραμματισμού στο ΤΕΙ. Βρες έναν "μέντορα" (κάποιο οικογενοιακό φίλο ίσως), που να σε κατευθύνει τι να διαβάσεις και που να δώσεις βάση (από μόνος σου). Κάνε μερικές δουλειές μόνος σου, για μερικά ή και καθόλου χρήματα, για να αποκτείσεις ένα στοιχειώδες portfolio στο βιογραφικό σου. Μπορείς να κάνεις για παράδειγμα μερικές σελίδες δωρεάν σε γνωστούς και καμιά εφαρμογή σε android. Κυνήγησε ενεργά δουλειές (αγγελίες) και μην περιοριστείς στην Ελλάδα (αν είσαι αρκετά ελαστικός σε αυτό το θέμα). Από την (περιορισμένη ίσως) προσωπική εμπειρία το portfolio έχει μεγαλύτερη αξία από ένα πτυχίο σε μία δουλειά. Έτσι και μπεις σε κάποια και δουλέψεις κανά 2 χρόννια, μετά έχει και προυπηρεσία οπότε είσαι καλυμένος. Ίσως να χάσεις κάποιες δουλειές λόγο έλειψης πτυχίου αλλά 4 χρόνια προυπηρεσίας είναι καλύτερα από 4 χρόνια σε σχολή. Όπως και να χει μην απελπίζεσαι. Ο κλάδος μας βαστάει ακόμα (παρά την κρίση).
sancroth Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Από οικογένεια δυστηχως δεν υπάρχει κάποιος στον τομέα . Όσο για το πορτοφολιο αυτό ακούω από όλους όσους έχω μιλησει. Σκεφτόμουν να γραφτω στο ΙΕΚ ακμή μιας και περιέχει πλήρες υλικό επάνω στο αντικείμενο αλλά φοβάμαι λόγω όσων ακούγονται για τα ΙΕΚ . Προς το παρόν παρακολουθώ όλα τα μαθήματα αλλά στο κομμάτι του πρπγραμματιασμου δεν μπαίνουν σε κάποιο σημαντικό βάθος και απογοητευομαι .Και τα υπόλοιπα μαθήματα που είναι γενικού περιεχομένου το επίπεδο είναι πολύ υψηλό με πολύ υλικό που περιμένουν πραγματικά να το βγάλουμε μόνοι μας Αφού δεν τους πληρώνουν ώστε να κάνουμε μαθημα. θα μου πεις βέβαια άμα στρωθεις θα τα καταφέρεις.απλά έχω χάσει τόσα χρόνια και δεν είμαι διαθετιμενος να χαραμισω αλλά τρία χρόνια σε γενικά πράγματα τα οποία δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ.μάθε τέχνη και αστην..?δοξασι σερβιτόρος και πωλητής δουλεύω τόσα χρόνια :Ρ Μη τα πολυλογώ ποια η άποψη σας πάνω στο θέμα συνεχίζω η αλλάζω σχολή και αν αλλάζω τότε τι έχετε να προτινεται πάνω σε αυτό... ευχαριστώ πολύ πραγματικά!
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 αμα δοκιμαζες πρωτα να μαθεις προγραμματισμο μονος σου? μπορεις να κοιταξεις σε διαφορα πανεπιστημια που ασχολουνται παραπανω με τον προγραμματισμο τι ακριβως διδασκουνε και μπορει για μερικα απο αυτα να διαθετουνε και ολη την υλη (για παραδειγμα σε μορφη PDF) ωστε να μπορεις να τα κατεβασεις και να διαβασεις ακριβως τα ιδια με αυτα που διαβαζουνε οι φοιτητες αυτων των σχολων. ακομα καλυτερα αμα το κανεις αυτο απευθειας στα αγγλικα. εκτος απο αυτην την πηγη, μπορεις ακομα και να κοιταξεις τα MOOC's, βιβλια, tutorials, videos κλπ.. ακομα και να πηγαινες σε τετοια σχολη την μεγαλυτερη δουλεια θα πρεπει να την κανεις μονος σου, αφου οι καθηγητες ετσι κι αλλιως δεν προκειται να σε πιασουνε απο το χερακι και να σου πουνε "αυτο το κανεις λαθος, θα μπορουσες να το κανεις καλυτερα με αυτον τον τροπο", αλλα η μεγαλυτερη διαφορα πιστευω ειναι οτι στην σχολη εχεις μεγαλυτερο κινητρο να λυσεις καποιες εργασιες εφοσον αυτες ειναι απαραιτητες για να περασεις το μαθημα και φυσικα η προετοιμασια για τις εξετασεις. η δευτερη διαφορα ειναι οτι μπορεις να πηγαινεις στον καθηγητη σου για να σου λυσει συγκεκριμενες αποριες, αλλα υπαρχουνε και τοσα πολλα sites (π.χ. stack exchange) που μπορεις να κανεις το ιδιο. το θεμα λοιπον ειναι να μπορεσεις να βρεις το κινητρο να κατσεις να ασχοληθεις με ολα αυτα τα θεματα και να μην τα παρατας με την πρωτη δυσκολια.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το χρόνο που θα σπαταλήσεις σε ΙΕΚ, κολέγια και τα συναφή, χρησιμοποίησε τον σωστά για το ΤΕΙ σου για να προχωρήσεις και να τελειώνεις και επίσης για να ασχοληθείς μόνος σου στο κομμάτι που σε ενδιαφέρει περισσότερο (προγραμματισμός). Από προσωπική εμπειρία με Κολέγια μπορώ να σου πω σίγουρα ότι το επίπεδο γνώσης δεν είναι ανώτερο από το ΤΕΙ σου. Για τα ΙΕΚ είναι αυτονόητο.
basilis5 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 κι εγω θα σου προτεινα να επιμεινεις στο ΤΕΙ, και να βρεις μονος σου την κατευθυνση σου. Κανενα πανεπιστημιο και καμια σχολη δεν θα σου μαθει προγραμματισμο, καποια βασικα πραγματα στην αρχη μονο, αλλα το θεμα ειναι να μαθεις να σκεφτεσαι εσυ. Οποτε συνεχισε στη σχολη σου, και παραλληλα ψαξου, μαθε ρωτα , δες ποιες τεχνολογιες σου αρεσουν και εισαι καλος. Ειναι σπουδαιο οτι σπουδαζεις το 2014 κι οχι πριν 10 χρονια οπως εγω, ή και αλλοι πιο παλια, εχεις ενα σπουδαιο εργαλειο το ιντερνετ. Αν εχεις διαθεσει ,ειδικα στον τομεα σου, θα βρεις απειρο υλικο και βοηθεια απο ενεργες κοινοτητες. Τελος, πιο πολλες πορτες θα σου ανοιξει ενα πτυχειο απο ΤΕΙ παρα απο ΙΕΚ (εκτος κι αν πας με την λογικη του γνωστου μετα..). 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έχεις χάσει κάποιο χρόνο αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και τραγικό. Μια χαρά μικρός είσαι. Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή στηρίζεις το σπίτι σου, δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις και χρειάζεσαι κάτι πιο άμεσο. Η αλήθεια όπως είπαν παραπάνω είναι ότι δεν θα μάθεις skills τα οποία να έχουν άμεση εφαρμογή στην αγορά. Αυτά θα πρέπει να τα αναζητήσεις μόνος σου. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις σπουδές μου σε ιδιωτικό ίδρυμα, αλλά προγραμματισμό έμαθα πάνω στη δουλειά. Σε 1 χρόνο σε μια δουλειά θα μάθεις πολύ περισσότερα πάνω στον προγραμματισμό...αλλά απο κάπου πρέπει να πάρεις και τις βάσεις. Γνώμη μου είναι συνέχισε στο ΤΕΙ, προσπάθησε να περάσεις και τα μαθήματα που δεν σου αρέσουν (όλοι το έχουμε υποστεί αυτό). Δεν ξέρεις μπορεί να σου ανοίξουν άλλοι ορίζοντες που δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Όσο για τα άμεσα πράγματα που χρειάζεσαι θα σου έλεγα αποφάσισε με ποια γλώσσα θέλεις να ασχοληθείς, άρχισε να ψάχνεσαι, μπες σε κανα open-source projectaki, δες μήπως μπορείς να κάνεις κάποια πρακτική αντι για μάθημα (πέρα απο τη κλάσική) και άρχισε να αναλαμβάνεις σιγά σιγά μικρά προτζεκτάκια. Όλοι έτσι ξεκινήσαμε...εγώ όταν μάθαινα ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα κάνω κάποια πράγματα μετά απο 1 χρόνο...κάθε αρχή και δύσκολη. Παρ'όλα αυτά αν θεωρείς ότι τα μαθήματα δεν σε καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο, υπάρχουν κάποια καλά ιδιωτικά...αλλά πάλι μιλάμε για 3-4 χρόνια φοίτηση το οποίο νομίζω δεν σε καλύπτει.
sonyxp Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έχω έναν φίλο που μου έχει μιλήσει για 2 φιλαράκια που είναι σε πανεπιστήμιο (τώρα αν είναι καθαρά τμήματα πληροφορικής ή είναι κάτι άλλο δεν ξέρω...) και μου έχει πει ότι η κατάσταση είναι @. Από εργαστήρια @ και από θεωρία πάλι @, απλά αρχίζει ο άλλος τον μονόλογο και ότι κατάλαβες στο τέλος! Προσωπικά θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις πανεπιστήμιο μόνο και μόνο γιο το πτυχίο σου, άλλωστε και σε ΤΕΙ να πας δεν θα μάθεις και τίποτα το σπουδαίο αν δεν ασχοληθείς μόνος σου... Οπότε καλύτερα ένα χαρτί πανεπιστημίου, αφού μόνος σου θα κάτσεις και θα ασχοληθείς... το επίπεδο που θα φτάσεις μετά την προσωπική ενασχόληση θα είναι ίδιο είτε πας πανεπιστήμιο είτε ΤΕΙ... ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!
gon1332 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έχω έναν φίλο που μου έχει μιλήσει για 2 φιλαράκια που είναι σε πανεπιστήμιο (τώρα αν είναι καθαρά τμήματα πληροφορικής ή είναι κάτι άλλο δεν ξέρω...) και μου έχει πει ότι η κατάσταση είναι @. Από εργαστήρια @ και από θεωρία πάλι @, απλά αρχίζει ο άλλος τον μονόλογο και ότι κατάλαβες στο τέλος! Προσωπικά θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις πανεπιστήμιο μόνο και μόνο γιο το πτυχίο σου, άλλωστε και σε ΤΕΙ να πας δεν θα μάθεις και τίποτα το σπουδαίο αν δεν ασχοληθείς μόνος σου... Οπότε καλύτερα ένα χαρτί πανεπιστημίου, αφού μόνος σου θα κάτσεις και θα ασχοληθείς... το επίπεδο που θα φτάσεις μετά την προσωπική ενασχόληση θα είναι ίδιο είτε πας πανεπιστήμιο είτε ΤΕΙ... ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ! Εδώ θα διαφωνίσω. Δεν πας μόνο για ένα χαρτί. Όχι. Στα ΑΕΙ/ΤΕΙ διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σου δείχνουν/παρουσιάζουν θέματα από όλη σχεδόν την επιστήμη της πληροφορικής/υπολογιστών. Το τεχνικό κομμάτι εξαρτάται καθαρά από εσένα. Δεν είναι παιδικός σταθμός πλέον για να σε πάνε από το χεράκι. Είσαι μόνος σου με αρκετούς "γνώστες" που στο σύνολό τους μπορούν να σου καλύψουν μεγάλο μέρος της επιστήμης. Δε ξέρεις αν θα αλλάξεις γνώμη. Μπορεί να κάνεις στροφή στις προτιμήσεις σου γιατί κάτι άλλο μπορεί να σου "έκανε το κλικ". Επίσης, φαντάζομαι και λογικά έτσι είναι, το να γίνεις προγραμματιστής, απλά προγραμματιστής πρέπει να είσαι top σε αυτό. Να ψάχνεσαι γενικότερα. Εκεί οποιαδήποτε σχολή θα σου φάει χρόνο. Πολλά παιδιά στο τμήμα που φοιτώ ξέρουν παπάδες, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη πτυχίο γιατί έδωσαν πάρα πολύ βάρος στο τεχνικό κομμάτι. Επίσης για τα @ στα εργαστήρια, λίγο δύσκολο να κάνουμε κάτι τώρα. Αλλά και τι εργαστήρια θέλει πλέον κάποιος που ασχολείται με προγραμματισμό; Ένα laptop είναι ότι πρέπει. Με ένα 300άρι είσαι κομπλέ. Για τα @ στη θεωρία, αν δεν κυνηγήσεις καθηγητές, τότε ούτε αυτοί θα σε προσέξουν. Οι καθηγητές ζούνε για τη στιγμή που οι φοιτητές θα είναι ενεργοί. Ζητάνε για συνεργάτες στα ερευνητικά τους. Έτσι μία σχολή μπορεί να γίνει ανταγωνιστική και να έχει κάποιο λόγο να ζει, απ'το να βγάζει απλά χαρτιά. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εδώ θα διαφωνίσω. Δεν πας μόνο για ένα χαρτί. Όχι. Στα ΑΕΙ/ΤΕΙ διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σου δείχνουν/παρουσιάζουν θέματα από όλη σχεδόν την επιστήμη της πληροφορικής/υπολογιστών. Το τεχνικό κομμάτι εξαρτάται καθαρά από εσένα. Δεν είναι παιδικός σταθμός πλέον για να σε πάνε από το χεράκι. Είσαι μόνος σου με αρκετούς "γνώστες" που στο σύνολό τους μπορούν να σου καλύψουν μεγάλο μέρος της επιστήμης. Δε ξέρεις αν θα αλλάξεις γνώμη. Μπορεί να κάνεις στροφή στις προτιμήσεις σου γιατί κάτι άλλο μπορεί να σου "έκανε το κλικ". Επίσης, φαντάζομαι και λογικά έτσι είναι, το να γίνεις προγραμματιστής, απλά προγραμματιστής πρέπει να είσαι top σε αυτό. Να ψάχνεσαι γενικότερα. Εκεί οποιαδήποτε σχολή θα σου φάει χρόνο. Πολλά παιδιά στο τμήμα που φοιτώ ξέρουν παπάδες, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη πτυχίο γιατί έδωσαν πάρα πολύ βάρος στο τεχνικό κομμάτι. Επίσης για τα @ στα εργαστήρια, λίγο δύσκολο να κάνουμε κάτι τώρα. Αλλά και τι εργαστήρια θέλει πλέον κάποιος που ασχολείται με προγραμματισμό; Ένα laptop είναι ότι πρέπει. Με ένα 300άρι είσαι κομπλέ. Για τα @ στη θεωρία, αν δεν κυνηγήσεις καθηγητές, τότε ούτε αυτοί θα σε προσέξουν. Οι καθηγητές ζούνε για τη στιγμή που οι φοιτητές θα είναι ενργοί. Ζητάνε για συνεργάτες στα ερευνητικά τους. Έτσι μία σχολή μπορεί να γίνει ανταγωνιστική και να έχει κάποιο λόγο να ζει, απ'το να βγάζει απλά χαρτιά. Gon... Απαντάς σε ένα post που αρχίζει με "έχω ένα φίλο που έχει κάτι φίλους και αυτοί του είπανε" και βάσει αυτού βγαίνουν συμπεράσματα και αναπτύσσεται γνώμη και άποψη. Από τα post σου νομίζω φαίνεται ότι μπορείς να σκεφτείς... τουλάχιστον αρκετά για να αξιολογήσεις το "έχω έναν φίλο που κάτι φίλοι του του είπανε". Χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω ).
pmav99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Είτε πας στο Harvard είτε πας στην Κωλοπετεινίτσα, κανείς δεν θα σου ανοίξει το κεφάλι για να στα βάλει μέσα. Το Έχω έναν φίλο που μου έχει μιλήσει για 2 φιλαράκια που είναι σε πανεπιστήμιο (τώρα αν είναι καθαρά τμήματα πληροφορικής ή είναι κάτι άλλο δεν ξέρω...) και μου έχει πει ότι η κατάσταση είναι @. Από εργαστήρια @ και από θεωρία πάλι @, απλά αρχίζει ο άλλος τον μονόλογο και ότι κατάλαβες στο τέλος! και μόνο από μεθοδολογικής πλευράς να το κρίνεις (από ειδικό σε γενικό) είναι για να αρχίσεις να γελάς (ή να κλαίς). 1
sonyxp Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Βρε συμφωνώ! δεν λέω να μην πάει κάποιον καθόλου... απλά λίγο σημασία έχει αν είναι πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ. Βλέπω συμφοιτητές μου που βρίζουν το σύστημα γιατί δεν τους μαθαίνει 'προγραμματισμό' ή 'πως να κουμπώσεις μια RAM', άμα δεν ασχοληθείς μόνος σου τότε δεν θα μάθεις. Προσωπικά πιστεύω (κρίνω από τον εαυτό μου) ότι το να πάει κάποιος σε ένα 3οβάθμιο ίδρυμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γιατί εκεί θα μάθεις τα πρώτα-βασικά βήματα και ύστερα θα ξέρεις πως να ψάξεις, δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεται ο κόσμος αλλά αν έχεις πάρει τις βασικές-σωστές γνώσεις από κάπου μετά θα μπορείς να κάνεις και πολύ καλύτερη έρευνα για κάποιο πρόβλημα, αυτό είναι πολύ σημαντικό! Αυτό για αυτούς που λένε 'Google'. @Timon Το ξέρω πως χτυπάει κάπως αυτό που έγραψα αλλά δεν είναι 'παραμύθι', να σου αναφέρω συγκεκριμένα: έχει τον αδερφό του στο Μαθηματικό στα Ιωάννινα και δεν ακούει καλά λόγια όσον αφορά τα εργαστήρια... Είτε πας στο Harvard είτε πας στην Κωλοπετεινίτσα, κανείς δεν θα σου ανοίξει το κεφάλι για να στα βάλει μέσα. Το και μόνο από μεθοδολογικής πλευράς να το κρίνεις (από ειδικό σε γενικό) είναι για να αρχίσεις να γελάς (ή να κλαίς). Μα με στεναχωρείς! μμμ έπρεπε να το διατυπώσω διαφορετικά μου φαίνεται... Πολύ φιλικά πάντως, γελάω γιατί έχετε δίκιο ότι έτσι όπως το έγραψα φαίνεται 'κάπως' ΑΛΛΑ thats the truth dude! ούτε λέω πως όλα είναι έτσι ούτε τα υποστηρίζω και δεν δέχομαι διαφορετική άποψη...
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Είτε πας στο Harvard είτε πας στην Κωλοπετεινίτσα, κανείς δεν θα σου ανοίξει το κεφάλι για να στα βάλει μέσα. Το και μόνο από μεθοδολογικής πλευράς να το κρίνεις (από ειδικό σε γενικό) είναι για να αρχίσεις να γελάς (ή να κλαίς). Συνυπολογίζοντας ότι ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος είναι στην τριτοβάθμια τότε μάλλον κάτι δεν γίνεται καλά.
gon1332 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Gon... Απαντάς σε ένα post που αρχίζει με "έχω ένα φίλο που έχει κάτι φίλους και αυτοί του είπανε" και βάσει αυτού βγαίνουν συμπεράσματα και αναπτύσσεται γνώμη και άποψη. Από τα post σου νομίζω φαίνεται ότι μπορείς να σκεφτείς... τουλάχιστον αρκετά για να αξιολογήσεις το "έχω έναν φίλο που κάτι φίλοι του του είπανε". Χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω ). Καλά ναι. Κανένα θέμα. Απλά επειδή και ο poster φάνηκε να ενστερνίζεται αυτή την άποψη και να την εκφράζει, είπα κι εγώ να πω τη δική μου αντιάποψη. Εξάλλου, είναι και ο original poster στο παιχνίδι ακόμη. Το ξέρω πως χτυπάει κάπως αυτό που έγραψα αλλά δεν είναι 'παραμύθι', να σου αναφέρω συγκετεκριμένα: έχει τον αδερφό του στο Μαθηματικό στα Ιωάννινα και δεν ακούει καλά λόγια όσον αφορά τα εργαστήρια... Τι έχουν τα εργαστήρια στα Ιωάννινα; Σε ποιον τομέα δεν τους καλύπτουν; Λέει συγκεκριμένα πράγματα, η απλά του το είπε κάποιος φίλος του αδερφού του που φοιτά Πληροφορική και του φταίνε τα πάντα; Αν φτάναμε σε σημείο να μας περιορίζουν τα εργαστήρια, τότε θα είμασταν σε πολύ καλό δρόμο.
sonyxp Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ε δεν θα τον ρωτήσω και λεπτομέρειες ρε σεις, δεν με ενδιαφέρει! απλά είχαμε κάνει μια κουβέντα που αυτός έλεγε 'μην νομίζεις ότι στα πανεπιστήμια κάνουν κάτι καλύτερο' και εγώ του έλεγα 'ε όσο να ναι, άλλο επίπεδο '... τώρα αν μιλούσε για ελλείψεις ή ότι μπορεί να κάνουν μισάωρα εργαστήρια όρθιοι δεν ξέρω... δεν ρώτησα... ΥΓ: Πάντως δεν πιστεύω αυτό που λένε "σε μερικά πανεπιστήμια ο καθηγητής δεν πολυαπαντάει, κάνει την υποχρέωση(δουλειά) του το μάθημά του και δεν λύνει πολλές απορίες."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα