Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 παλι ειναι αρκετα μεγαλη η θερμοκρασια.με πιο προγραμμα τις βλεπεις?επισης,εσυ την κουμπωσες την ψυχτρα επανω?
FORIS78 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Core temp και Hw monitor, εγω το εδεσα το pc η ψυκτρα εχει κουμποσει κανονικα επανω. στο bios το εχω στο auto το cpu fan, αυριο πρωι θα παραγγειλω την Raijntek themis γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν χωραει η cm 212hyper evo στο κουτι μου, με αυτα που γραφει στο σιτε της aerocool δεν χωραει..ενας τυπος σε ενα ξενο σιτε λεει οτι την εβαλε, αλλα δεν θελω να το ρισκαρω.
casperino Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Σε idle, τι θερμοκρασίες έχεις; Μάλλον δεν έχει κάτσει καλά η ψύκτρα, βγάλτην και ξανα βαλε την...
FORIS78 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) σε idle 38 εως και 42 παιζει. αν την βγαλω δεν θελει και καινουργια παστα μετα? γιατι δεν εχω και την ψυκτρα την εβαλα με την δικια τις παστα, την τοποθετησα με το κλιπακι απο την κατω μερια μηπως ηθελε αναποδα η δεν παιζει ρολο.. βαζω και φωτο, http://s1032.photobucket.com/user/foris78/media/20140505_060827_zpsbff3ea34.jpg.html?sort=3&o=0 εκανα αυτην εδω παραγγελια http://www.e-shop.gr/product?id=PER.811685 πηρα και μια παστα artic mx-4 να βαλω..ελπιζω να κρυωσει τωρα η cpu Επεξ/σία 5 Μαΐου 2014 από FORIS78
FORIS78 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εβαλα το intel burn test για δεκα λεπτα και εχω αυτες τις θερμοκρασιες
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εβαλα το intel burn test για δεκα λεπτα και εχω αυτες τις θερμοκρασιες αυτες ειναι με την στοκ ψυκρα? αν ναι τοτε εισαι μια χαρα
FORIS78 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ναι με την stock ειναι, ανεβασα και λιγο τις στροφες του cpu fan απο το easy tune6 και πεσαν και αλλο οι θερμοκρασιες. οταν το εχω στο default την ρυθμηση παντως ανεβαζει θερμοκρασια, για καποιο λογο δεν ανεβαζει πολλες στροφες το fan τις cpu... αλλα μεθαυριο θα μου ερθει η καινουργια ψυκτρα EDIT: εντοπησα το προβλημα, με το easy tune εγκατεστημενο και την επιλογη default για την ταχυτητα του ανεμηστηρα του επεξεργαστη το φαν δουλευε με 800-1000 ακομα και οταν η θερμοκρασια ανεβαινε και πανω απο 65 βαθμους, το εκανα απεγκατασταση και τωρα το fan αυξομειωνει κανονικα την ταχυτητα του αναλογα με την θερμοκρασια της cpu, με ιντελ burn test 3 περασματα στο default πηγε max 43 βαθμους..ουτε σε παιχνιδι ανεβηκε πανω απο 43. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2014 από FORIS78
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα