Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα

θελω να κανω μια αναβαθμιση το pc μου γιατι δεν τραβαει και πολυ..

η χρηση που κανω ειναι light gaming diablo starcraft κτλπ,

το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 250ε

το μηχανημα εχει

cpu: intel core2duo e7300 2,66 ghz

ram:  4gb ddr2

gpu:  msi 7770 1gb gddr5 

psu:  lamtech 550 watt

hdd : 500gb

case: aerocool strike x one

οποτε πιστευω θα χρειαστω mobo, ram τουλαχιστον 8gb, και cpu.

σκεφτηκα για amd fx6300 αλλα δεν ξερω ποια mobo να παρω και ποιες μνημες 

επισης δεν με ενδιαφερει καθολου το oc, και αν εχετε να προτεινετε μια συνθεση με intel μπορω να διαθεσω και κανα 50αρι-70αρι παραπανω

αλλα δεν θελω ι3

ακουω τις  προτασεις σας και ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

το τροφοδοτικο σου θελει αλλαγη.

σε ιντελ πας εδω

επεξεργαστης INTEL CORE I3-4130 3.40GHZ LGA1150 - BOX 98.68

μητρικη ASUS B85M-G C2 RETAIL 71.51

τροφοδοτικο THERMALTAKE SPS-530MPCBEU SMART SE SERIES 530W CM 87+ PSU 55.90

μνημη ADATA AX3U1600W4G9-DMV 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ XPG V2 TITAN DUAL CHANNEL KIT 71.50

συνολο 297.59

σε amd πας εδω

επεξεργαστης AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX 105.90

μητρικη GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL 67.05

τροφοδοτικο THERMALTAKE SPS-530MPCBEU SMART SE SERIES 530W CM 87+ PSU 55.90

μνημη ADATA AX3U1600W4G9-DMV 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ XPG V2 TITAN DUAL CHANNEL KIT 71.50

συνολο 300.35 (τα παλια λογικα θα τα πουλησεις για να καλυφθει η διαφορα,ετσι δεν ειναι? )

δυστηχως για I5 θα σου βγει αρκετα παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

το σετακι amd ειναι οτι πρεπει που προτεινει ο θανος. .. στο τροφοδοτικο  μονο που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θελει αλλαγη θα σου προτεινα να μην λυπηθεις τα χρηματα και να παρεις ενα αρκετα καλο και με πιο πολα watt. μια φορα θα το πληρωσεις και θα σου μεινει. (futereproof). το τροφοδοτικο ειναι το Α και Ω σε μια συνθεση.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξη παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..θα το καθυστερησω λιγο να μαζεψω κανα φραγκο

ακομα και να βαλω ι5, τα παλια πραγματα αν βρεθει κανεις να τα παρει θα τα δωσω, διαφορετικα θα τα δωσω σε ενα φιλο που εχει ακομα πιο αρχαιο συστημα απο το δικο μου, παντως νομιζα οτι θα με καλυπτε το υπαρχων τροφοδοτικο δεν εχω και καιρο που το αγορασα

αυτο εδω ειναι

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663404

anyway thanks και παλι παιδια :-)

Δημοσ.

Σχετικά overkill θα'ναι ο i5.Τροφοδοτικό να αλλάξεις,και δε χρειάζεσαι κανά μεγάλο τροφοδοτικό,αυτό που βάλε ο Θάνος είναι υπεραρκετό.

• Like 1
Δημοσ.

εγινε φιλε μου σε ευχαριστω..το ξανασκεφτηκα και αποφασισα να βαλω τον fx6300 και το σετακι που μου προτεινε ο θανος

την καρτα που εχω πως την  βλεπετε λετε να φαει μπουκαλι απο τον fx?

και κατι αλλο μολις παρω τα πραγματα και τα στησω με τον σκληρο τι γινετε να τον κανω erease μe το hirens boot cd και fresh install τα win 7??

επισις δεν ξερω ποσους ανεμηστηρες θα χρειαστω για το κουτι τωρα εχει μονο εναν 120αρι πισω

σκεφτηκα να βαλω και εναν μπροστα 120αρι και  εναν 140αρι επανω η στο πλαι.

σορρυ αν σας κουραζω με τις ερωτησεις μου.

Δημοσ.

επανερχομαι λιγο στο θεμα, μιας και το τροφοδοτικο που μου προτεινε ο θανος με τα 530watt θα αργουσε πολυ

να ερθει απο eshop το ακυρωσα και πηρα ενα ακριβος ιδιο που ηταν διαθεσιμο αλλα με 630 watt

αυτο

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645

μηπως ειναι υπερβολη ρε παιδια τοσα watt για το συστημα μου η ειμαι οκ και για μελοντικες αναβαθμισεις??

και οταν λεμε 630w θα καιει συνεχως τοσο η οσο χρειαστει το συστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και πάλι μάγκες πριν λιγο το έστησα το μηχανήμα όλα καλά,μια ερωτηση μονο στην υποδοχή system fan 2 όσους άνεμηστηρες εβαλά δεν δούλεψε κανένας ειναι με 3 πιν η υποδοχή...μήπως θέλει κάποια ρύθμιση από το BIOS? Από θερμοκρασίες CPU πήγε μέχρι 79 βαθμους σε Diablo αλλά ταυτόχρονα έκανα και εγκατάσταση το dark souls και το CPU z έδειχνε οτι δούλευε στα 3,8 με 4 GHz... καλά ειναι η να ψάξω για ψυκτρα?

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

εκλεισα και το turbo mode απο το bios να μην πηγαινει πανω απο 3.5 μεχρι να αλαξω ψυκτρα και πηγε μεχρι 74 βαθμουςσε game....για την υποδοχη sys-fan2 ολα οκ τελικα τωρα δουλευει κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...