vagelis81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Κατι πρεπει να εκανα εγω μαλλον,και εδω και λιγες μερες εχει χαθει η συντομευση για τη γλωσσα που ειναι στη γραμμη εργαλειων.Και για να σας προλαβω κανοντας δεξι κλικ δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη για να το "κλικαρω".Can you help me?
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πήγαινε Πίνακας ελέγχου->Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας μετά στην καρτέλα Πληκτρολόγια και γλώσσες και πάτα Αλλαγή πληκτρολογίων (ή πάτα WINDOWS+R και δώσε intl.cpl 0,2 και enter).. Οι ρύθμιση για το εικονίδιο είναι στην καρτέλα Γραμμή γλώσσας.
vagelis81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Φιλε εκανα ακριβως ο,τι ειπες.Δεν εφτιαξε
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Τι λειτουργικό έχεις; Η γλώσσα αλλάζει με τα πλήκτρα αλλαγής; (άσχετο αν δεν φαίνεται η ένδειξη). Όταν κάνεις δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και μετά αν πας στο υπομενού Γραμμές εργαλείων δεν υπάρχει εκεί η επιλογή Γραμμή γλώσσας; Στην καρτέλα Γενικά του πίνακα Κείμενο και γλώσσες έχεις δύο γλώσσες ενεργοποιημένες; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το ctfmon.exe; Δες εδώ (http://easyos.net/articles/windows/windows_7/how_to_restore_the_missing_language_bar) 1
vagelis81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ.Ακολουθησα το link που μου ειπες και εφτιαξε.Σ ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μάλλον είχες απενεργοποιήσει το ctfmon ώστε να μην τρέχει στην εκκίνηση. Αφού λύθηκε το πρόβλημα όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα