Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.Μια ερωτηση θελω να κανω για το συστημα ηχου που εχω στον υπολογιστη μου.Ειναι 5.1 και το εχω  εδω και χρονια.Εχω παρατηρησει οτι δε βγαινει ηχος απο ολα τα ηχεια οταν παιζω παιχνιδια η ακουω μουσικη η οτιδηποτε.Με αφορμη αυτο λοιπον θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι φυσιολογικο.Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η ο ηχος ακουγεται απο ολα τα ηχεια μονο οταν αυτο που ακουω εχει τις προδιαγραφες για 5.1 συστημα;

• Like 1
Δημοσ.

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.Μια ερωτηση θελω να κανω για το συστημα ηχου που εχω στον υπολογιστη μου.Ειναι 5.1 και το εχω  εδω και χρονια.Εχω παρατηρησει οτι δε βγαινει ηχος απο ολα τα ηχεια οταν παιζω παιχνιδια η ακουω μουσικη η οτιδηποτε.Με αφορμη αυτο λοιπον θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι φυσιολογικο.Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η ο ηχος ακουγεται απο ολα τα ηχεια μονο οταν αυτο που ακουω εχει τις προδιαγραφες για 5.1 συστημα;

Nαι ειναι φυσιολογικο αν ο ηχος των games δεν ειναι 5.1 , ποσο μαλλον της μουσικης.

Που θα βρω αυτα που ζητας φιλε μου για να τα γραψω;

Στον πινακα ελεγχου για την καρτα ηχου  , για τα ηχεια θα κοιταξεις το μοντελο που λογικα θα το γραφει πισω απο το subwoofer , αλλα βασικα η καρτα ηχου μας ενδιαφερει πιο πολυ

Aν η καρτα ηχου ειναι της μητρικης το μενου θα μπορουσε να ειναι αυτο

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Support/Support_FAQ_Detail.aspx?MenuID=74&LanID=0&FAQID=43

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...