shadowmann Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χρονια πολλά! Χριστός Ανέστη! όπως γράφω και στον τίτλο έπεσε στα χέρια μου η συγκεκριμένη οθόνη LG M2362D και ήθελα να ρωτήσω επειδή με την Samsung 2232BW που έχω στο photoshop μου έβγαζε αυτό το μήνυμα Monitor profile appears defective και είχα θέμα με τα χρώματα και εκτος αυτού θα ήθελα να τους κάνω ένα σωστό Καλιμπράρισμα. και τέλος μέσα στα advance settings στην καρτέλα monitor την LG την βλέπει σαν generic PnP monitor τι παίζει? α και κάτι άλλο που ξέχασα ,θα έχω κάποιο θέμα με τς δυο οθόνες λόγο του ότι η μια έχει ανάλυση 1920*1080 και η άλλη 1680*1050 ?
shadowmann Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 προς το παρόν θα είναι η LG πάνω αλλα μόλις πάρω μια βάση θα μπει και η samsung μαζί.
Ntinaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 θα μπλεξεις λιγο επειδη θα χουν διαφορετικη αναλυση δε θα μπορεις να κανεις clone.
shadowmann Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 δεν θα μπορέσω να έχω μια δεύτερη επιφάνεια εργασίας στην samsung ώστε να μπορώ να έχω τον browser εκεί ας πούμε?
Ntinaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 θα μπορεις απλα δε θα μπορεις να βαζεις και τις 2 να δειχνουν το ιδιο πραγμα σε κλωνο.
shadowmann Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 όχι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. όποια βοήθεια για τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι ευπρόσδεκτη!
shadowmann Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 περί ρυθμίσεων και για το θέμα που βλέπει την οθόνη σαν Generic PnP Monitor κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα