Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια εχω προβλημα με το ποντικι (cm alcor). μετα απο 2 βδομαδες απροβληματιστης λειτουργιας μου σκαλωνει. για παραδειγμα το κανω κυκλους και σε μικρη σχετικα συχνοτητα (20 δευτερολεπτα περιπου) σκαλωνει σε ενα σημειο και μετα συνεχιζει. το κανει σε ολα τα προφιλ αν και στην αρχη το παρατηρησα στα 1600 dpi. συνεδεσα επισης το παλιο που ειχα (microsoft) και δεν εχω κανενα προβλημα. το ποντικι ειναι αγορασμενο απο eshop. θα εχω κανα προβλημα με εγγυηση και τα σχετικα αν χρειαστει να το επιστρεψω;

Δημοσ.

Μαλλον εχει πρόβήμα το ποντίκι δοκίμασε το ομως και σε καποιο αλλο pc να σιγουρευτείς, αν ειναι μεσα στην εγγύηση δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα θα στο αλλάξουν.

Δημοσ.

ναι 2 εβδομαδων ειναι. θα χρειαστει να το κρατησουν για να σιγουρευτουν οτι εχει προβλημα και μετα θα μου στειλουν αλλο ή θα παρω κατευθειαν το καινουριο;

επισης το προβλημα παιζει να το προκαλεσα εγω; το μετακινησα 1-2 φορες απο τον υπολογιστη μου σε αλλον υπολογιστη γιαυτο ρωταω

Δημοσ.

Οχι επειδη το έβαλες σε διαφορετικούς υπολογιστές δεν μπορει να δημιουργήθηκε πρόβλημα εκτος και αν σου έπεσε κατω και έπαθε κατι , φυσιολογικά θα το ελέγξουν και αφου διαπιστώσουν οτι εχει οντος πρόβλημα θα στο αλλάξουν , δεν νομιζω να περιμένεις και πολυ εντάξει mouse ειναι δεν μπορείς να ελέγξεις και πολλά πράγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α οκ! οχι ρωταω επειδη απλα το μετεφερα σε σακουλα. ουτε επεσε ουτε τιποτα τετοιο. ευχαριστω για την απαντηση

edit

Το ξαναδοκιμασα τωρα και το ποντικι ειναι κομπλε για ενα περιεργο λογο. μπας και εφταιγε η usb η κατι τετοιο;

Επεξ/σία από manos89
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια συγνωμη για το double post αλλα εχω κι αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο ποντικι. 

το προβλημα αυτη τη φορα εχει να κανει με την ροδελα, η οποια οταν παω να κανω scroll up/down δεν το κανει, η τρεμοπαιζει λιγο (το οτι τρεμοπαιζει το καταλαβαινω απο την μπαρα η οποια πηγαινει πανω κατω. αυτο εννοω τρεμοπαιζει.) καμια ιδεα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...