mason Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Παιδιά, σκέφτομαι να πάρω Nexus 5 μια και έπεσε η τιμή, αξίζουν τα 55 Ε παραπάνω για την 32GB έκδοση; https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/4219717/LG-Google-Nexus-5-D821-32GB.html Επίσης πρόσεξα, ότι τα 32GB είναι παραεισαγωγές, θα έχω πρόβλημα; Γιατί λογικά το 32GB δεν έχει έρθει στην Ελλάδα official. 1
torq Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 αν εμφανιστούν 10 και σου που ότι αξίζει θα πας να το πάρεις; σημαίνει ότι αξίζει; έστω κι αν εσύ χρησιμοποιείς το 1GB? τι ανάγκες σου εσύ τις ξέρεις και όχι οι άλλοι. καθένας θα σου απαντήσει με βάση τον εαυτό του. για μένα που δεν αποθηκεύω σαχλαμάρες στο κινητό ούτε τα 16 αξιζουν. 8 και πολλά είναι για κάποιον που θέλει να έχει όλη τη δισκογραφία του, ούτε τα 32 φτάνουν
mason Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 αν εμφανιστούν 10 και σου που ότι αξίζει θα πας να το πάρεις; σημαίνει ότι αξίζει; έστω κι αν εσύ χρησιμοποιείς το 1GB? Δε καταλαβα την απάντηση σου.... μπορεις να την διεκρυνισεις λιγο?
torq Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 θέλω να πω ότι αυτό που ρωτάς εξαρτάται απο εσένα. αν θέλεις να έχεις πολλά αρχεία στο κινητο σου θα πας στα 32 αν όχι στα 16. είναι υποκειμενικό. για μένα δεν αξίζει. αλλά εγώ δεν αποθηκεύω και πολλά. απλά έχε υπόψην ότι δε μπορείς να βάλεις κάρτα μνήμης μετά. με παραεισαγωγές δε θα έχεις πρόβλημα. έχω αγοράσει (όχι κινητό) απο eshop και με καλύψαν μια χαρά
mason Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 θέλω να πω ότι αυτό που ρωτάς εξαρτάται απο εσένα. αν θέλεις να έχεις πολλά αρχεία στο κινητο σου θα πας στα 32 αν όχι στα 16. είανι υποκειμενικό Βασικά σκαλώνω στο θέμα ότι δεν έχει έρθει official στην Ελλάδα.... τα 32άρια έιναι όλα παραεισαγωγές, οπότε φοβάμε λίγο με την Εγγύηση...
panaggiotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 εσυ θεωρεις οτι τα 16 δεν σου φτανουν? εχε υποψην την επιλογη του usb on the go σε περιπτωση που θελεις να παρεις 16 gb... με το usb on the go θα μπορεις να συνδεις εξωτερικο αποθηκευτικο χωρο στο κινητο, οπως π.χ. φλασακι, αρα θα επεκτεινεις σημαντικα τον χωρο (βεβαια δεν θα μπορεις να εχεις εφαρμογες απο το φλασακι και δεν ειναι και οτι καλυτερο να κουβαλας τοσα εξαρτηματα..)
kataramenos32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Το 32αρι δεν εχει εγγυηση Ελλαδα απο οσο ξερω.Κατα τα αλλα τα μαγαζια στο σκρουτζ ειναι μια χαρα(διαβασε το sticky thread)
bravonick Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 απο την στιγμή που είναι Ευρωπαϊκό έχει εγγύηση και το 32άρι κανονικότατα.... δεν γίνεται το Αγγλικό 16άρι να έχει εγγύηση στην Ελλάδα και το 32άρι Αγγλικό επίσης να μην έχει... Παρ' ολα αυτά κάλεσε εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα τους αφού πρώτα μάθεις άν είναι όντως ευρωπαϊκό το 32άρι.... 801 11 200 900 & από κινητό 2104800564 (αστική χρέωση).
djuan1988 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 απο την στιγμή που είναι Ευρωπαϊκό έχει εγγύηση και το 32άρι κανονικότατα.... δεν γίνεται το Αγγλικό 16άρι να έχει εγγύηση στην Ελλάδα και το 32άρι Αγγλικό επίσης να μην έχει... Παρ' ολα αυτά κάλεσε εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα τους αφού πρώτα μάθεις άν είναι όντως ευρωπαϊκό το 32άρι.... 801 11 200 900 & από κινητό 2104800564 (αστική χρέωση). Και όμως δεν ισχύει. Πάρε εσύ ένα τηλέφωνο και θα το διαπιστώσεις. Εγγύηση έχει μόνο το 16 gb μαύρο.
bravonick Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Και όμως δεν ισχύει. Πάρε εσύ ένα τηλέφωνο και θα το διαπιστώσεις. Εγγύηση έχει μόνο το 16 gb μαύρο. Δεν έχω πάρει και δεν ξέρω σίγουρα γι'αυτό είπα να πάρει να ρωτήσει... θα πάρω την δευτέρα στο service της lg που συνεργάζομαι εγώ όμως να το ρωτήσω και θα ενημερώσω... πολύ κουφό όμως να μην το υποστηρίζει.... 1
Calexako Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Έχω μιλήσει εγώ μαζί τους. Δεν υποστηρίζεται. Δεν έχει εγγύηση
Ntenteras Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Επιβεβαιώνω και εγώ, μόνο τα μαύρα 16αρια καλύπτονται από εγγύηση στην Ελλάδα.
alambada Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 φίλε μου, τι σημασία έχει παραεισαγωγή είτε μη...εσύ ξέρεις αν έχεις ανάγκη την 32αρα μνήμη...αλλά και στην περίπωση που εντέλει χρειαστείς παραπάνω μνήμη...υπάρχει και η λύση του mini Meenova card reader κι επεκτείνεις τη χωρητικότητά σου εώς 64 γίγα. Ο μύθος του παρεμπορίου ότι δεν είναι καλά κτλ προέρχεται από την αναγκαιότητα των αλυσίδων να μπορούν να φτάνουν τις τιμές στα ύψη. Για να φοβερίσουν τον κόσμο. Αυτό που σε νοιάζει είναι να είναι ευρωπαικό μοντέλο για να έχει 4g κι εγγύηση...κατά τα άλλα από Γερμανία θα είναι η άλλη χώρα δε σε ενδιαφέρει.
bravonick Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μετά από επικοινωνία με το service, αν η συσκευή δεν χρειαστεί αλλαγή πλακέτας γίνεται κανονικά εντός εγγύησης.... αρκεί να είναι αγορασμένο απο κατάστημα ευρωπαϊκό και όχι απο google play? με μπέρδεψαν και εμένα... δεν είχα χρόνο να το συζητήσω περισσότερο.. αν ξαναμιλήσω θα ζητήσω διευκρινίσεις περισσότερες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα