Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Αιθέριο έλαιο από δυόσμο
  • Γάλα
  • Κανέλα 
  • Μουστάρδα
  • Μίγμα μελιού
  • Ξύδι
  • Πιπέρι

Τις ακρίδες τις καβουρδίζεις και τις βάζεις, ή σκέτες?

• Like 7
Δημοσ.

Βρε φίλε δεν έλεγες τι κάνει για τι. Τα είχες όλα μαζεμένα και άντε να βγάλει άκρη κανείς!

βρε παρε το καρατε που σε λεω μη καθεσαι και χαραμιζεις φαγωσιμα... 

Δημοσ.

βρε παρε το καρατε που σε λεω μη καθεσαι και χαραμιζεις φαγωσιμα... 

Βρε ποιό καράτε; Σιγά μην πάρω κ τον Bruce Lee!  :-D

Δημοσ.

Βρε ποιό καράτε; Σιγά μην πάρω κ τον Bruce Lee!  :-D

Το ψεκαζεις και ωγαινει ο μπρους λι και δερνει τις ακριδες... Δες το λινκ στην προηγούμενη σελιδα..

• Like 4
Δημοσ.

Σε αυτό το μυνήμα υπάρχει λινκ ^^

Οk βρε φίλε αλλά είπαε φυσικούς τρόπους! Αυτό το βαράτε/καράτε δεν μου φαίνεται και πολύ φυσικό!  :-)

Δημοσ.

Οk βρε φίλε αλλά είπαε φυσικούς τρόπους! Αυτό το βαράτε/καράτε δεν μου φαίνεται και πολύ φυσικό! :-)

Δεν είναι φυσικό αλλα δουλεύει. Τα υπόλοιπα είναι χαζομαρες κατα τη γνώμη μου...

Δημοσ.

Για να δουλεύει κάτι, θα βρίσκαμε, πρέπει να κυκλοφορούν πολλά! Αλλά γιατί να βάλεις κάτι χημικό και να επιβαρύνεις το έδαφος μην πω και τον υδροφόρο ορίζοντα, λίγο λίγο και ας είναι φυσικό, η υπομονή είναι αρετή και πρέπει να την διακατέχουμε όλοι!

• Like 1
Δημοσ.

Για να δουλεύει κάτι, θα βρίσκαμε, πρέπει να κυκλοφορούν πολλά! Αλλά γιατί να βάλεις κάτι χημικό και να επιβαρύνεις το έδαφος μην πω και τον υδροφόρο ορίζοντα, λίγο λίγο και ας είναι φυσικό, η υπομονή είναι αρετή και πρέπει να την διακατέχουμε όλοι!

Αν ακολουθήσεις κατα γράμμα τις οδηγίες δοσολογιας δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Κατα γράμμα όμως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...