aggelos1979 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Όπως ίσως γνωρίζετε,τα προηγούμενα χρόνια κυκλοφόρησαν στην ελλάδα DVD της σειράς Μπομπ Σφουγγαράκης μέσα από την εφημερίδα Real News.Συνολικά κυκλοφόρησαν 13 DVD με επεισόδια της σειράς και 1 DVD με την ταινία.Εδώ και καιρό ψάχνω να βρώ τα DVD από το 9 και μετά για να τα κάνω δώρο στο ανίψι μου(τα προηγούμενα τα έχει).Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρώ αυτά τα DVD; Στο greekbooks.gr και στο e-shop.gr η πλειοψηφία είναι εξαντλημένα.
arc Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Ρώτησα το google και μου ειπε το παρακάτω http://www.paidikodvd.gr/dimofileis-iroes/bob-o-sfouggarakis/ σίγουρα υπάρχουν και αλλου, οποτε ρώτησε τον
aggelos1979 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Αυτά δεν είναι τα αυθεντικά.Έχουν εντελώς διαφορετικά επεισόδια και είναι όλα από TVRip.
KilliK Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 γιατι δεν επικοινωνεις με την real news να σου πουν;
aggelos1979 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Καλή ιδέα!Μόλις τους έστειλα e-mail.Για να δούμε...
arc Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δηλαδή πουλάνε κατεβασμένα για αυθεντικα; Αν είσαι σίγουρος, λάθος μου. Εγώ ειδα οτι εχουν 14 DVD και λεω ειναι αυτό που ψάχνεις. Τέσπα
aggelos1979 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Είμαι σίγουρος.Τους ρώτησα μέσα από το chat της ιστοσελίδας ποιά επεισόδια περιέχει το DVD(συγκεκριμένα το 10ο) και μου απάντησαν πως περιέχει κάποια επεισόδια από τον 7ο κύκλο που δεν θυμάμαι τώρα,ενώ κανονικά το αυθεντικό 10ο DVD περιέχει 8 επεισόδια του 2ου κύκλου.Αργότερα τους ρώτησα αν τα DVD έχουν λογότυπο και μου απάντησαν ναι,οπότε αποκλείεται να είναι αυθεντικά.Μπορεί όμως να μην είναι κατεβασμένα.Ίσως τα έχουν γράψει αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα