Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κοιτα.. απο κει και πανω ανα €30-40 βρισκεις ολο και καλυτερες. πας και σε R9-280..!

μπαινεις σε εναν ατερμονα κυκλο...!!  ας παρει οποια μπορει, με το μπατζετ που εχει.  

Δημοσ.

οσο  ψαχνουμε ανεβαινει το budget, ελπιζω με τον amd 760k  και με μια r7 265 να δω ικανοποιητικα αποτελεσματα απο οτι με τον α10 7700 και μια ρ7 250.

Δημοσ.

δηλαδη να παρω τον 7700κ στα 60 ευρω (μεταχειρισμενος μιας εβδομαδας) και μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων?η οποια θα δουλεψει μαζι με την apu (αρα μεχρι r7 250 ddr3 1gb) η καποια r9 265-270 και να δουλεψει dissable η apu?

Δημοσ.

Αν θες κάνεις Dual Graphics...Α δε θες,τον έχεις σαν συμβατικό cpu με ξεχωριστή κάρτα 265-270 που σκέφτεσαι πχ και κρατάς τα oφέλη του ipc,TrueAudio,HSA και του γραφικού μέρους που το χεις να υπάρχει και μπορεί να σου χρειαστεί κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

κατι τελευταιο και νομιζω αποφασισα, το dissable apu γινεται απο το bios ετσι? Επισης με τις μνημες που εχω μηπως ειναι χαμηλες σε συχνοτητα???

Δημοσ.

Mill, θα του προτεινα να παρει τον 7700Κ, μονο σε μια περιπτωση.  εαν το DUAL Graphics μπορουσε να γινει με οποιαδηποτε καρτα. 

επειδη ομως δεν γινεται, και θελει συγκεκριμενες καρτες, προτιμω τον συνδυασμο 760Κ + 265-270(η οποιαδηποτε καρτα μπορει να βαλει), και επισης, λογω του οτι δεν θα εχει τυχον προβληματακια του Crossfire...!!

αν θελει τωρα, να παρει τον 7700Κ και να τον χρησιμοποιησει σαν CPU μαζι με εξωτερικη καρτα γραφικων, ΟΚ..!!

Δημοσ.

cab ετσι το σκεφτηκα και εγω αλλα τα 60 ευρω που τελικα πηγα και τον πηρα τωρα με ενα 50αρικο!!! ηταν καπως δελεαρ! θα δω τι λεει ετσι εαν δεν με ικανοποιει θα του κανω dissable και θα παρω μια 270χ και θα ειμαι μια χαρα πιστευω!

• Like 1
Δημοσ.

Για τι disable λες; Για την "ενσωματωμένη"; Με Mantle θα μπορείς να κάνεις και ασύμμετρο configuration για DG πιθανόν αργότερα και οι οδηγοί σε αυτό έχουν δουλευτεί.

Δημοσ.

ναι λεω εαν δεν με καλυψει και θελω αργοτερα τον 7700 να τον δουλεψω σαν cpu μονο και να παρω μια 270χ να κανω dissable τα ενσωματωμενα του επεξεργαστη και να εχω μονο την ξεχωριστη gpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...