Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, 

αν κάποιοι απο εσάς που παραγγείλατε προτείθεστε να ακυρώσετε τις παραγγελίες σας, για τους λόγους που αναφέρατε προηγουμένως......θα ήθελα να  παρακαλέσω όποιον από εσάς είναι πρόθυμος να το παραλάβει κανονικά  και να το αγοράσω απο εκείνον δίνοντας του άμεσα τα χρήματα.

p.s: Εγω το ειχα παρει στα 257 euros και θα ηθελα να παρω το ιδιο και στον πατερα μου.

Οποιος επιθυμει ας μου στειλει PM.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, 

αν κάποιοι απο εσάς που παραγγείλατε προτείθεστε να ακυρώσετε τις παραγγελίες σας, για τους λόγους που αναφέρατε προηγουμένως......θα ήθελα να  παρακαλέσω όποιον από εσάς είναι πρόθυμος να το παραλάβει κανονικά  και να το αγοράσω απο εκείνον δίνοντας του άμεσα τα χρήματα.

p.s: Εγω το ειχα παρει στα 257 euros και θα ηθελα να παρω το ιδιο και στον πατερα μου.

Οποιος επιθυμει ας μου στειλει PM.

και εγώ έχω πει, ε;; μην με ξεχάσετε!!

Παιδιά αν κάποιος που παρήγγειλε δε θέλει, ας στείλει εδώ ένα μήνυμα για μένα που δε πρόλαβα!!! :D

Δημοσ.

Για όσους θα το πάρουν από άλλους,να μην παραλείψετε να πάρετε/ζητήσετε και την κάρτα με τον κωδικό του office 2013 home edition!

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα,

Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια κάρτα 64GB?

Μάλλον θα παραλάβω και εγώ σήμερα.

Δημοσ.

Εντυπώσεις απο παραλαβή;

Αξίζει τελικά η αγορά του ή ενα iPad ειναι προτιμότερο;;;

Από τη στιγμή που το ipad έχει σχεδόν τα διπλά χρήματα, πως θα γίνει σύγκριση των δύο?

Δημοσ.

Από τη στιγμή που το ipad έχει σχεδόν τα διπλά χρήματα, πως θα γίνει σύγκριση των δύο?

Έχει τα διπλά χρήματα και κάνει τα μισά πράγματα :-D

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα! Ευχαριστώ ξανά τον ts... Έχετε να προτείνετε καμιά καλή θηκούλα;

Δημοσ.

προσωπικα δεν ενθουσιαστικα ιδιαιτερα ...οκ ειναι καλο ,αλλα μου φανηκε καπως τα windows σε τοσες λιγες ιντσες...

Δημοσ.

προσωπικα δεν ενθουσιαστικα ιδιαιτερα ...οκ ειναι καλο ,αλλα μου φανηκε καπως τα windows σε τοσες λιγες ιντσες...

Μπορείς να σχολιάσεις κατά πόσο είναι άνετος ο χειρισμός σε desktop mode (εννοώ όχι στο metro) και κατά πόσο το χρησιμοποιείς ή είσαι συνέχεια στο metro;

Δημοσ.

Δεν προβληματιζει κανένα ότι δεν καλύπτεται παρά μόνο από την εγγύηση του EShop; Εχθές τηλεφώνησα στην Ideal αντιπρόσωπο της Toshiba και για tablet και το επιβεβαίωσα ότι για Ευρώπη δεν καλύπτουν το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Δεν προβληματιζει κανένα ότι δεν καλύπτεται παρά μόνο από την εγγύηση του EShop; Εχθές τηλεφώνησα στην Ideal αντιπρόσωπο της Toshiba και για tablet και το επιβεβαίωσα ότι για Ευρώπη δεν καλύπτουν το συγκεκριμένο.

Εμένα προσωπικά δεν με προβληματίζει καθόλου στην τιμή που το πήραμε αν έχει εγγύηση η όχι. 20 χρόνια στο άθλημα αν η συσκευή λειτουργεί σωστά από την αρχή δύσκολα θα σου παρουσιάσει κάτι .

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως, δίνω το δικό μου. Σημερινό, το άνοιξα, το σέταρα, αλλά μου είναι μικρό για την όρασή μου.

Η κοπέλα μου (που έχει ipad mini) το βρίσκει μια χαρά, ιδiαίτερα με το metro, αλλά είναι και οκτώ χρόνια μικρότερη...

Όσο το πήρα, δώρο τα μεταφορικά με αντικαταβολή, αν ενδιαφέρεται κανείς, pm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...