pkatsou Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Έχει δοκιμάσει κάποιος που το έχει να το συνδέσει με usb docking station? 1
zorans Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Λοιπον δεν ξερω τι να πω για το eshop. Ξαναειχαν βγαλει στην ιδια τιμη το ταμπλετ πριν κανα 2 εβδομαδες, παρηγγειλα κανονικα και με ειχαν στην αναμονη για μια εβδομαδα,ωσπου τελικα μου εριξαν ακυρο. Και τωρα το ξαναβγαζουν; καλα μας δουλευουν;
spookaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Λοιπον δεν ξερω τι να πω για το eshop. Ξαναειχαν βγαλει στην ιδια τιμη το ταμπλετ πριν κανα 2 εβδομαδες, παρηγγειλα κανονικα και με ειχαν στην αναμονη για μια εβδομαδα,ωσπου τελικα μου εριξαν ακυρο. Και τωρα το ξαναβγαζουν; καλα μας δουλευουν; Πριν 2 βδομάδες αν θυμάμαι είχε διαφορετική τιμή στα 257 νομίζω. Οπότε καλύτερα
zorans Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Φιλε στα 229 παρηγγειλα. Ρε λες να εχουν μερικα μονο κομματια απο οσους δεν παρελαβαν και τσαμπα παλι γινεται η φασαρια;
spookaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Φιλε στα 229 παρηγγειλα. Ρε λες να εχουν μερικα μονο κομματια απο οσους δεν παρελαβαν και τσαμπα παλι γινεται η φασαρια; Από όσο ξέρω όταν βλέπεις ότι είναι άμεσα διαθέσιμο θα παραλάβεις, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ποτέ δεν ξέρεις.
someone- Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Λοιπον δεν ξερω τι να πω για το eshop. Ξαναειχαν βγαλει στην ιδια τιμη το ταμπλετ πριν κανα 2 εβδομαδες, παρηγγειλα κανονικα και με ειχαν στην αναμονη για μια εβδομαδα,ωσπου τελικα μου εριξαν ακυρο. Και τωρα το ξαναβγαζουν; καλα μας δουλευουν;ριξε παραγγελια και παρτους τηλ να τους πεις οτι σε ακυρωσαν πριν 2 βδομαδες να σε βαλουν σε προτεραιοτητα.
Red21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Ετελίωσε, οποιός πρόλαβε πρόλαβε....τοσές ώρες μπορεί να εγινάν και 1000 παραγγελίες....να δούμε πόσοι θα παραλάβουμε!!!!
haris_led Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Παιδιά αν κάποιος που παρήγγειλε δε θέλει, ας στείλει εδώ ένα μήνυμα για μένα που δε πρόλαβα!!!
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Το κουτι μαυρο είναι. τα αμερικανικα εχουν μονο κοκκινο κουτι. Οσο για εντυπώσεις απλα πεταει, βεβαια εγω μετα από λιγες μερες του εκανα πληρες φορματ και του περασα δικα μου ελληνικα windows 8.1 και το εκανα πεντακαθαρο από οτιδήποτε χαζο format γίνεται κανονικά σαν pc; μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε (πχ windows 7 ή linux; )
makhs5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 format γίνεται κανονικά σαν pc; μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε (πχ windows 7 ή linux; ) Ακριβως, είναι ακριβως ένα pc, ότι μπορεις να κανεις σε ένα pc με windows μπορεις να κανεις και σ αυτο
obi Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Όσοι έχετε κάνει παραγγελία, στην εξέλιξη παραγγελίας σε ποιο στάδιο λέει σε εσάς ότι βρίσκεστε;
Red21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Όσοι έχετε κάνει παραγγελία, στην εξέλιξη παραγγελίας σε ποιο στάδιο λέει σε εσάς ότι βρίσκεστε; Σε εξέλιξη το μοντελο αυτο βγαινει και με 3g? Νομίζω μόνο το Dell Venue Pro βγαίνει 3G!!!
obi Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Εννοώ ότι στην εξέλιξη παραγγελίας αναλυτικά τα στάδια: Υποβολή Παραγγελίας ημ/νία & ώρα Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων Συγκέντρωση Προϊόντων Τιμολόγηση Παραγγελίας Αποστολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα