kafegeo Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Η προσφορά τα σπάει. Το είχα στο παρελθόν και το έδωσα γιατί πήρα το ativ smart pc pro. Σε αυτήν την τιμή όμως το ξαναχτύπησε. Παιδιά στο πακέτο έχει και κωδικούς full office το οποίο θα το χρησιμοποιήσω στο ativ εγώ. Υποστηρίζει flash στον browser ξέρουμε; Αφού είναι full windows τι σκας; Κάνεις ότι σε έναν κανονικό υπολογιστή Εριξά και εγώ μια παραγγελία.......τι λέτε παιδιά, οι γνώστες μια και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα windows tablets, καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα??? Μην κάνεις δεύτερη σκέψη. Πάρτο και θα με θυμηθείς
Red21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Απο οτι διαβάζω σε συγκριτικά, η βασική του διαφορά με το Dell Venue Pro και το Lenovo Miix 2 είναι στο βάρος, στο πάχος, στα υλικά κατασκευής, στην τεχνολογία της οθόνης......και γενικότερα θέματα εξωτερικής εμφάνισης...σε απόδοση είναι τα ίδια και ακόμα το toshiba εχει HDMI Port που τα αλλά δυο δεν έχουν......οπότε σαν αγορά συμφέρει...εκεί καταλήγω. Επίσης, παρότι στην περιγράφη του προιοντός διαβάζω windows 8.1 English λογικά αφου τα windows 8 ειναι multilanguage με μια απλή ρυθμισή η γλώσσα συστήματος θα αλλάζει σε ελληνικά....ετσι δεν είναι???
makhs5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Απο οτι διαβάζω σε συγκριτικά, η βασική του διαφορά με το Dell Venue Pro και το Lenovo Miix 2 είναι στο βάρος, στο πάχος, στα υλικά κατασκευής, στην τεχνολογία της οθόνης......και γενικότερα θέματα εξωτερικής εμφάνισης...σε απόδοση είναι τα ίδια και ακόμα το toshiba εχει HDMI Port που τα αλλά δυο δεν έχουν......οπότε σαν αγορά συμφέρει...εκεί καταλήγω. Επίσης, παρότι στην περιγράφη του προιοντός διαβάζω windows 8.1 English λογικά αφου τα windows 8 ειναι multilanguage με μια απλή ρυθμισή η γλώσα συστήματος θα αλλάζει σε ελληνικά....ετσι δεν είναι??? https://www.youtube.com/watch?v=iGjEE_BwLTE Το εχω παρει από το e-shop πριν κανενα μηνα, ας λεει αγγλικα windows, πολωνικα εχει. Αλλα μπορεις να κατεβασεις τη γλωσσα που θελεις και να τη περασεις
Red21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Το κουτί φίλε μου makhs5 μιας και το έχεις ήταν κόκκινο ή μαύρο γιατί βλέπω δυο διαφορετικά κουτιά??? Επίσης, για πες εντυπώσεις??? 1
makhs5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Το κουτι μαυρο είναι. τα αμερικανικα εχουν μονο κοκκινο κουτι. Οσο για εντυπώσεις απλα πεταει, βεβαια εγω μετα από λιγες μερες του εκανα πληρες φορματ και του περασα δικα μου ελληνικα windows 8.1 και το εκανα πεντακαθαρο από οτιδήποτε χαζο
Red21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μάλιστα, άριστα!! Ευχαριστώ Μάκη!! Με σιγούρεψες!!! Συμπέρασμα λοιπόν, στα 230 είναι σούπερ προσφορά!!!
deadp Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Για πληκτρολόγιο τι προτείνετε; Είδα κάποιες θήκες, αλλα για να πω την αλήθεια,μήπως θα ηταν πιο καλό να περιμένω ίσως να πέσει στα 270 πχ το asus t100ta που ειναι πολύ λεπτό παρότι εχει και το πληκτρολόγιο ενσωματωμένο; Πολύ καλό και το stick της Sandisk με την microusb ενσωματωμένη.
Orfeus Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Με το gps τι γινεται? Μπορει να μπει καποιο προγραμμα για πλοηγηση offline?
makhs5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μάλιστα, άριστα!! Ευχαριστώ Μάκη!! Με σιγούρεψες!!! Συμπέρασμα λοιπόν, στα 230 είναι σούπερ προσφορά!!! Εννοείτε είναι. Χτυπα το με κλειστα ματια. Σε σχεση με το android απλα μερα με νυχτα, Εδώ εχεις ένα πληρες λοιτουργικο και όχι παιχνιδι. Και υποψιν. Και με πληρες σουιτα office μεσα στο πακετο, που από μονη της να πας να την αγορασεις κανει 140 ευρω, οποτε καταλαβαίνεις για τι προσφορα μιλαμε 1
Red21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Το έχω παραγγείλει φίλε μου, απο τις 11 ήδη.....απλά το σιγουρεύω!!! :-D Βασικά, το office με ενδιαφέρει πιο πολύ απο όλα, μιας και γράφω πολύ λόγω δουλειάς!! Περίμενα καιρό μια τέτοια προσφορά και πάλι χίλια ευχαριστώ στον TS!!! Καμία δοκιμασμένη πρόταση, σε micro usb to usb adapter???
latin13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 www.amazon.com/gp/aw/d/B00G1YKHHA?pc_redir=1397815661&robot_redir=1 κατι ακρες εχει το eshop με usa..
parasaser Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Το έχω παραγγείλει φίλε μου, απο τις 11 ήδη.....απλά το σιγουρεύω!!! :-D Βασικά, το office με ενδιαφέρει πιο πολύ απο όλα, μιας και γράφω πολύ λόγω δουλειάς!! Περίμενα καιρό μια τέτοια προσφορά και πάλι χίλια ευχαριστώ στον TS!!! Καμία δοκιμασμένη πρόταση, σε micro usb to usb adapter??? ξέχασε τα καλώδια, δες κάτι σε bluetooth keyboard όχι ότι θα έχεις πρόβλημα με τα καλώδια, απλά το λέω για μεγαλύτερη ευκολία
parasaser Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 κοίτα δεν το έχω αγοράσει ακόμα, αλλά από τα ψαξίματα που έχω κάνει θεωρώ αυτό το anker αρκετά καλό. επίσης κοιτάω και αυτό που είναι συμβατό και με windows όπως γράφουν τα σχόλια.
smpt Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Με τα flashοπαιχνιδα του facebook τα βγάζει περα ή θα κολλάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα