Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε γαμωτο τα ψιλοφοβαμαι τα windows καθως ειχα παρει το lumia 1020 το κρατησα 2 μερες και το πουλησα. σα χαρακτηριστικα παντως φαινεται τουμπανακι.

Δημοσ.

Η τιμή ειναι τοπ. To encore φιλε μου φοραει κανονικα windows και οχι RT οπως το lumia. Με λιγα λογια κάνεις ότι κάνεις και στον υπολογιστή σου. Εχω εδώ και ένα μήνα το Dell Venue 8 pro και πραγματικα καραγουσταρα.

Καλη Ανάσταση σε όλους μας και καλό κυνήγι προσφορών :)

• Like 1
Δημοσ.

ρε γαμωτο τα ψιλοφοβαμαι τα windows καθως ειχα παρει το lumia 1020 το κρατησα 2 μερες και το πουλησα. σα χαρακτηριστικα παντως φαινεται τουμπανακι.

Και το 1020 τι σχέση έχει με το encore; άλλο λειτουργικό το ένα, άλλο το άλλο. Εκτός και αν έχεις δοκιμάσει και pc για δυο μέρες και το έδωσες ...

Δημοσ.

Η τιμή ειναι τοπ. To encore φιλε μου φοραει κανονικα windows και οχι RT οπως το lumia. Με λιγα λογια κάνεις ότι κάνεις και στον υπολογιστή σου. Εχω εδώ και ένα μήνα το Dell Venue 8 pro και πραγματικα καραγουσταρα.

Καλη Ανάσταση σε όλους μας και καλό κυνήγι προσφορών :)

Το lumia windows mobile δεν "φοράει";

Καμία σχέση το λογισμικό όπως είπε και παραπάνω ο συμφορουμητής.

Το σκέφτομαι και εγώ. Δεν ξέρω ακριβώς τι με κρατάει να μην το αγοράσω αλλά δυσανασχετώ.

Δημοσ.

μη βαρατε παιδια, δεν ηξερα οτι εχουν διαφορα. ειχα στο μυαλο μου android κινητο android tablet, οποτε λεω windows phone και windows tablet.

Δημοσ.

Εριξά και εγώ μια παραγγελία.......τι λέτε παιδιά, οι γνώστες μια και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα windows tablets, καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα???

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.

μπράβο στον TS, αγορά με την μια για όποιον ενδιαφέρετε. Έχω λίγες μέρες που παρήγγειλα ένα venue pro εάν υπήρχε τότε η προσφορά σίγουρα θα την προτιμούσα σε αυτά τα χρήματα.

όσοι το αγοράσουν θα το ευχαριστηθούν απόλυτα.

Δημοσ.

παντως σε site στο εξωτερικο δεν διαβαζω καλες κριτικες.γενικα πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι στα ταμπλετακια θα γινει ενας πανικος.

Δημοσ.

Κάτι που μου κάνει εντύπωση σε σιτε στο εξωτερικό βλέπω τον επεξεργαστή του χρονισμένο στα 1.8 του e-shop γράφει 1.33....τι παίζει;;;

Δημοσ.

Κάτι που μου κάνει εντύπωση σε σιτε στο εξωτερικό βλέπω τον επεξεργαστή του χρονισμένο στα 1.8 του e-shop γράφει 1.33....τι παίζει;;;

o επεξεργαστής τρέχει στα 1.33 αλλά μπορεί σε turbo mode να πιάσει 1.8

http://ark.intel.com/products/76759/Intel-Atom-Processor-Z3740-2M-Cache-up-to-1_86-GHz

Δημοσ.

Φίλε μου ευχαριστούμε πολύ. Ήμουν έτοιμος να το πάρω στα 299... και έκατσα η προσφορά ΜΠΑΜ... Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και πολλά χαμόγελα!

Δημοσ.

Υποστηρίζει flash στον browser ξέρουμε;

φυσικά και υποστηρίζει flash.ότι browser θες βάζεις!! κανονικά windows εχει!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...