Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεω να αλλαξω το zte του οτε για να δω πως θα ειναι το τομπσον που εχω απο τοτε που ειχα φορθνετ.

τι πρεπει να προσεξω για να το σεταρω σωστα?

επισης λογω οτι το ειχα με τν φορθνετ παλια ποια στοιχεια θα πρεπει να βαλω στο ρουτερ για να μπω στην σελιδα του?

Δημοσ.

λεω να αλλαξω το zte του οτε για να δω πως θα ειναι το τομπσον που εχω απο τοτε που ειχα φορθνετ.

επισης λογω οτι το ειχα με τν φορθνετ παλια ποια στοιχεια θα πρεπει να βαλω στο ρουτερ για να μπω στην σελιδα του?

α.αλλαξε το το zte.το thomson ειναι κλασσεις καλυτερο.

β.κανε hard reset to thomson .μετα μπαινεις 192.168.1.254 και πας broadband connection και μετα internet services και περνας εκει μεσα τα στοιχεια σου.και εισαι ετοιμος.μπορεις προληπτικα αναλογα ποιο thomson εχεις και πιο firmware φοραει να του κανεις firmware update.

hard reset απο το πισω μερος με το μικρο κουμπακι για 5-6 seconds

Δημοσ.

α.αλλαξε το το zte.το thomson ειναι κλασσεις καλυτερο.

β.κανε hard reset to thomson .μετα μπαινεις 192.168.1.254 και πας broadband connection και μετα internet services και περνας εκει μεσα τα στοιχεια σου.και εισαι ετοιμος.μπορεις προληπτικα αναλογα ποιο thomson εχεις και πιο firmware φοραει να του κανεις firmware update.

hard reset απο το πισω μερος με το μικρο κουμπακι για 5-6 seconds

Οταν λες τα στοιχεια μου;αυτα που μου εχει δωσει ο οτε;;γτ δν τα θυμαμαι και μαλλον θα χρειαστει να παρω τηλεφωνοSent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

ναι αυτα που σου εχει δωσει ο οτε .θα πρεπει να παρεις τηλεφωνο να στα δωσουν γιατι θα πρεπει να τα περασεις στο ρουτερ.πχ

[email protected] και ενα password οτι σου δωσουν.αυτης της μορφης θα ειναι

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ πουλινο!!!!btw το attenuation μου επεσε 10 μοναδες.απο 53 στο 43?λες να επεσε οντως η απλα να ελεγε βλακειες το αλλο?

Δημοσ.

Λογικα το zte ανεφερε λαθος τo attenuation(συν οτι το 43 μοιαζει πιο λογικο απο το 53)>το thomson το θεωρω λιγο δυσκολο να σου αναφερει λαθος το attenuation.

ποιο thomson εχεις και ποιο fimware εχει?γιατι υπαρχουν πιο νεα firmware και για τo 585v7 και για το 585v8 στο site Της forthnet και καλο θα ηταν να το αναβαθμισεις.

Δημοσ.

το Thomson TG585 v8 εχω και το firmware του ειναι αυτο Software Release:8.2.7.8

επομενως παω να το αναβαθμισω?

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε poulinos όλα τα router που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλους παρόχους θέλουν hard reset;

δεν ειναι οτι θελουν Hard reset.απλα αν εχεις ξεχασει στοιχεια που μπαινεις μεσα αν το εχει παρει καποιος αλλος η στο εχει δωσει καποιος αλλος που μπορει να εχει πειραξει οτιδηποτε εκει καλυτερα να το κανεις hard reset και να το ξανασεταρεις για να εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι οκ.επισης οταν παιρνω ρουτερ το πρωτο πραγμα κοιταω και για firmware update.

thx a lot poulinos! :D

τιποτα.anytime

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...